Vluchten geboekt via Tix.be De luchtvaartmaatschappij paste de vlieguren opeens aan, waardoor onze overstap te kort werd. Contact opgenomen met Tix.be (na kantooruren) en kreeg binnen geen tijd... Leggi di più
De service is efficiënt en makkelijk in gebruik. Wat verbeterd kan worden, is dat wanneer je een selectie maakt, je meerdere keren dezelfde vraag krijgt om extra diensten te verkopen. Twee tot drie ke... Leggi di più
I read dutch but cannot write it, hence in English: I was surprised about the facility of the website and the swiftness of booking, esp. since the recommendations online only gave 3 stars to Tix-offer... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Nóg goedkoper vliegen doe je met TIX.be, dé prijsvechter van Belgie! Vergelijk onze vliegtickets ook op beenruimte en vliegtijd!
Paesi Bassi
- tix.be
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Top service
Snel service hulpzaam en goedkoper dan andere vlucht bedrijven
De hele boeking ging soepel en snel
De hele boeking ging soepel en snel, de informatie was duidelijk
Het valt me enorm tegen dat er…
Het valt me enorm tegen dat er werkelijk voor elk onderdeel een extra gevraagd werd. Ik ben niet noodzakelijk op zoek naar het goedkoopste ticket, maar tickets worden gewoon heel erg duur door alle opties. Er is werkelijk niets gratis!
En wat me echt helemaal tegenvalt is dat als je boekt voor 3 personen dat je bij de keuze van de stoelen per persoon nog eens meer dan 30 euro moet betalen om gegarandeerd naast elkaar te zitten. Dat is echt niet meer OK! Naast elkaar zitten zou basis moeten zijn in je dienstverlening! Hier moet je geen astronomische bedragen extra voor aanrekenen.
everything was easy
niet alle kosten worden op het eerste zicht meegegeven
niet alle kosten worden op het eerste zicht meegegeven, de aangegeven kostprijs is een prijs vanaf...bij het boeken worden nog heel wat kosten aangerekend!
top werking
top, eenvoudig, duidelijk en significante financiele kortingen
Ik kon betalen met bancontact.
Ik kon betalen met bancontact.. fantastisch! En een goede prijsaanbieding!
Prima site
Prima site, makkelijk in te vullen. Heb mijn vlucht snel kunnen boeken!
De prijs wijzigde aan het eind van de…
De prijs wijzigde aan het eind van de boeking terwijl deze bij het opnieuw ingeven van de vlucht identiek bleef.
Het is niet helder of ik handbagage +persoonlijk item mag meenemen, of niet.
Goede prijzen
Goede prijzen, duidelijke omschrijving extra kosten, geen verdere addertjes onder het gras
100% het boeken via Tix waard
Aangenaam verrast door Tix.be en ik weet dat ik nog bij hen zal boeken. Door het missen van mijn heenvlucht, zou ik mijn terugvlucht bijna verliezen, echter heeft het team van Tix.be er alles aan gedaan om met de luchtvaartmaatschappij contact op te nemen en te zorgen dat ik mijn terugvlucht kon behouden! Klantenservice is dan ook meer dan 10/10, van snelle respons tot echt verder gaan dan ik had gehoopt om deze terugvlucht te verzekeren. Echt 1000x dank.
ik boek elke 4 weken en dit is een heel…
ik boek elke 4 weken en dit is een heel gemakkelijke site
Snele en goede service 👍
Ik heb om eerlijk te zijn geen…
Ik heb om eerlijk te zijn geen opmerkingen.
Het boeken ging heel snel en overzichtelijk.
Verder gaan we het beleven op de de datum van vertrek.
Zeer gemakkelijk boeken
Zeer gemakkelijk en overzichtelijk. Ook de aangeboden extra services zoals bvb automatisch inchecken zijn online uniek en ontzorgend!
Snelle hulp na wijzigen vlucht door airline
Vluchten geboekt via Tix.be
Contact opgenomen met Tix.be (na kantooruren) en kreeg binnen geen tijd al een reactie. Een paar uur later werd de vlucht al gewijzigd zodat we wel weer voldoende overstaptijd hebben.
Heel nette, snelle en goede klantenservice!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.