Dettagli dell'azienda

1. Negozio per bambini
  2. Gioielleria

Scritti dall'azienda

Tinkeltje is een Nederlands kindersieradenmerk dat zich volledig richt op comfortabele en stijlvolle oorbellen voor kinderen van 0–10 jaar met een platte achterkant. Onze studs zijn gemaakt van hypoallergeen RVS (ook beschikbaar in gold plated) en hebben een unieke maatvoering speciaal voor kleine of pas geschoten oortjes. Dankzij de platte schroefsluiting zitten ze stevig én zacht, zodat kinderen vrij kunnen spelen en slapen zonder irritatie of pijn. Onze collectie bestaat uit vrolijke, kindvriendelijke designs die zorgen voor blije gezichtjes én gerustgestelde ouders.

4,2

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Top!

Via Instragram krijg je snel antwoord op je vraag. Oorbellen zijn van mooie kwaliteit en de service is top:)

13 gennaio 2026

Risposta di Tinkeltje

Dankjewel Rianne voor je lieve review :)

Valutata 2 stelle su 5

Super mooie oorbellen maar vallen snel uit

Super mooie oorbellen, dochters waren erg blij met hun kerstcadeau.
Helaas na 1 dag was er al 1 achterkantje kwijt en nu bij de andere dochter al een hele oorbel kwijt en helaas niet meer terug kunnen vinden.
Misschien is het systeem toch minder fijn als dat ik dacht.

28 dicembre 2025

Risposta di Tinkeltje

Wat vervelend om te horen, kan het zijn dat ze niet strak waren aangedraaid? We lossen het graag voor je op als je ons even een mailtje wilt sturen!

Verkeerde oorbellen

Ik had de verkeerde oorbellen gekregen maar na mail contact kreeg ik de juiste gratis opgestuurd en mocht de "verkeerde" houden. Echt top service!

23 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Het zijn hele leuke oorbellen en ze werden ook nog eens snel verzonden dus konden de meisjes ze snel in. Helaas na 2 dagen was er bij een van mijn dochters haar achterkantje kwijt ik heb een e-mail gestuurd met de vraag of we die ook los konden bestellen en wij kregen heel snel een reactie terug dat die naar ons werd opgestuurd, wat een service! Wij zijn heel tevreden en zullen zeker vaker gaan bestellen!

9 dicembre 2025

Risposta di Tinkeltje

Dank je wel voor deze fijne review!
Wat leuk dat de oorbellen zo in de smaak vielen 💛

Schattige oorbelletjes

Snel verzonden in een mooi doosje met kleine verrassing

8 dicembre 2025

Risposta di Tinkeltje

Bedankt Kitty dat je de tijd hebt genomen om deze review achter te laten! We waarderen het!

Valutata 5 stelle su 5

Ik had 2 paar van dezelfde oorbellen…

Ik had 2 paar van dezelfde oorbellen besteld. Bedoeld als 2 aparte cadeautjes. Waren echter in doosje samen geleverd. Hier een mailtje over gestuurd en binnen 3 dagen een extra doosje toegestuurd gekregen zonder problemen. Producten zien er mooi uit en snel geleverd

24 novembre 2025

Risposta di Tinkeltje

Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen. En natuurlijk extra leuk dat je de oorbellen mooi vindt. Bedankt!

Super leuke, kindvriendelijke oorbelletjes

Super leuke, kindvriendelijke oorbelletjes!

Leuke designs en heel fijn dat ze niet uitvallen en vooral niet prikken. Echt een aanrader!

22 novembre 2025

Risposta di Tinkeltje

Fijn dat de oorbellen bevallen en bedankt voor je review!

Fijne oorbellen

Mooie , kindvriendelijke oorbellen. Kunnen altijd in blijven waardoor het gemakkelijker is met de kleintjes. Super leuk, per seizoen ook verschillende oorbelletjes. Zeker een aanrader !

Risposta di Tinkeltje

Wat lief dat je de tijd hebt genomen om dit te schrijven en fijn dat de oorbellen goed bevallen!

Leuk!

Zulke leuke oorbellen!! Heb ze nu kado gedaan maar zodra mijn dochter geboren is en gaatjes heeft bestel ik gelijk! Ik vond vroeger oorbellen altijd prikken dus ideaal met een platte achterkant. Daarnaast ook nog snel verzonden en leuk verpakt.

Risposta di Tinkeltje

Bedankt voor je review en wat leuk om te horen!

Valutata 1 stelle su 5

1 van de 2 oorbellen is na 1 dag al…

1 van de 2 oorbellen is na 1 dag al uitgevallen, blijkbaar is deze constructie toch niet beter dan "reguliere" achterkantjes helaas

Risposta di Tinkeltje

Hoi Ilse, wat vervelend om te horen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Stuur ons even een mailtje dan lossen we het graag voor je op!

Valutata 5 stelle su 5

Super snelle verzending en heel fijn…

Super snelle verzending en heel fijn dat ik de oorbelletjes zelf kan aandraaien. Zo komen ze niet los en zo raak ik ze niet kwijt. Altijd handig!

9 novembre 2025

Risposta di Tinkeltje

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je mooie review!

Hele fijne oorbellen

Hele fijne oorbellen. De kleine meid heeft geen last meer van haar oren aan de achterkant.

Risposta di Tinkeltje

Dankjewel voor je fijne reactie en dat je de moeite neemt om wat te schrijven! Super om te horen dat de kleine meid geen last meer heeft.

Valutata 5 stelle su 5

Super leuke oorbelletjes en top dat de…

Super leuke oorbelletjes en top dat de achterkantjes niet prikken. Pakketje werd ook leuk ingepakt!

Risposta di Tinkeltje

Dankjewel voor je lieve review! Wat fijn om te horen dat de oorbelletjes goed bevallen en de platte achterkantjes fijn zitten.

Valutata 5 stelle su 5

Een webshop met producten waar liefde…

Een webshop met producten waar liefde in zit. Het pakketje met de oorbellen was super zorgvuldig en leuk ingepakt. Snelle levering. Heel tevreden!

Risposta di Tinkeltje

Dankjewel voor je lieve woorden. We zijn blij dat je tevreden bent!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più