Blomsterværkstedet TINE P Recensioni 69

TrustScore 2.5 su 5

2,4

Bestilte gennem Interflora. Blev ringet op af den sødeste kvinde fra Tine P, der oplyste mig, at vedkommende ikke boede på adressen… Fordi jeg havde forkert adresse 🤦🏼‍♀️ Hun var simpelthen... Leggi di più

Du bliver fuldstændig ignoreret, når du går ind i butikken. Jeg bad om en buket med b.la. lyserøde roser til 200 kroner. Der var kun én rose i buketten. Det er at snyde folk. Køber aldrig buketter fra... Leggi di più

Hade i dag mit første og sidste besøg i denne blomster butik. Ubehagelig stemning i forretningen og fra den blomsterbinder, der lavede min buket. Ture ikke engang, at sige buketten slet ikke blev so... Leggi di più

Desværre havde den normale blomsterhandler lukket juleaftensdag. Blev nødt til at handle hos Tine P på Dalumvej. Sikke et mareridt. Betjeningen bestod af unge piger (børn) der ikke vidste det fjernest... Leggi di più

2,4

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Magen til dårlig service skal man da…

Magen til dårlig service skal man da til udlandet for at opleve.
Bestilte en buket gennem Interflora som denne butik så skulle levere.
Jeg ville sikre mig, at buketten ville blive forsøgt afleveret ved døren ( da det jo er pointen i at bestille levering) og fik oplyst at der ville blive lagt en seddel, hvis modtageren ikke er hjemme.
Jeg får så en besked fra Interflora, så buketten ikke havde kunnet leveres og kunne hentes i butikken.
Jeg kontakter modtageren som undre sig da hun er mega syg og derfor har været hjemme hele dagen.
Pludselig ringer Blomsterværkstedet Tine P op og oplyser at buketten bare kan hentes hos dem. Jeg oplyser at være utilfreds med deres service og undre mig over den manglende sedlen hos kunden ( ved forsøg på levering) samt at hun har været hjemme hele dagen og der ingen blomster bud har været. Ekspedienten siger at chaufføren nok ikke lige har vidst at der skulle ligges en seddel.
Jeg spørger om hun kan forstå, at jeg er utilfreds, da jeg faktisk beder om at der ligges en seddel, da det netop er udbringningen som jeg jo har givet 99 kr ekstra for. Ellers kunne jeg jo bare bede modtager smutte ned i en blomsterbutik og købe sig en buket.
Ekspedienten oplyste at det kunne hun godt se, men vi må stadig selv hente for buketten var hos dem.
Jeg er rasende… for jeg har betalt for levering, sikret mig (troede jeg) at den ville blive leveret og alligevel må min meget syge veninde selv hente sine blomster.
Det er virkelig bekvemt at Blomsterværkstedet Tine P’s chauffør lige præcis her ikke fik lagt en seddel selvom det er helt normal kutyme …. Tja og hvis man var bare en lille smule længere tænkende, ja så kunne man jo få den lille tanke, at der faktisk slet ikke har været et forsøg på at aflevere buketten og særlig med tanke på, at der har været en hjemme hele dagen på modtager adressen

4 novembre 2023

Bestilte en buket blomster til min mors…

Bestilte en buket blomster til min mors 70 års fødselsdag. Jeg udvalgt selv Buketten, som var at finde på billedet via interflora, men da blomsterne kom frem til min mor var det en meget mindre Buket end den jeg havde bestilt. Buketten levede på ingen måder op til det Bestilte.

Min mor tog et billede af buketten og sendte billedet til mig,
Det billede sender jeg videre til interflora, hvor jeg selvfølgelig gør en reklamation
Interflora beklager, man sagde at buketten Indholdte de blomster der var bestilt, og her er vi så dybt Uenige
Buketten manglende blomster buketten var meget meget mindre jeg kan på ingen måde anbefale
Stine P i Nyborg Som er leverandør for Interflora. Jeg er bestemt ikke den eneste der er utilfreds med denne service fra denne Stine P
mangel på god service må man sige er den støtte Kompetence….
Når man betaler for en stor Buket Og angiver at det er en 70 årig fødselsdag så burde buketten leve op til den service man har betalt for ingen anbefalinger herfra

11 agosto 2023

Ydmygelse og arrogance

Ville handle i Tine P i Vestergade. Hørte dem om de kunne samle en buket for 150kr, dette var for lidt og vi takkede og gik vores vej.
På vej ud af butikken ydmygede personalet os, ved at tale og grine over, at vi kun bad om buket til 150kr og ikke 200kr, som er der minimumspris. Virkelig ubehageligt oplevelse, og vi handler ikke der igen, når man kan få flottere buketter og bedre behandling
andre steder.

14 maggio 2023

ALDRIG bestil blomster til levering hos Tine P, Korup

NUL stjerner herfra til Blomsterværkstedet, Tine P, Korup!
Var inde kl.08.15 i dag og bestilte en mors dags buket til levering i morgen. Der var 3-4 ekspedienter i butikken og ingen andre kunder. Kl.13.30 bliver jeg ringet op af kvinden (ejeren?) af Tine P, der siger, at det er for sent. Ordren kan ikke nå at blive leveret i morgen. Efter nærmere adspørgen viser det sig, at informationerne ikke er tastet ind i InterFloras system efter betalingen. Tastningen sker først 13-13.30- hvilket er for sent. (Gad vide hvorfor jeg var der 08.15?) Ærgerligt for moren, der nu ikke får sin mors dags buket, da øvrige florister nu også er lukkede. Ud over dette var kvinden/ejeren af Tine P helt og aldeles ligeglad. Jeg kunne klage til Interflora (InterFlora har jo intet med hendes manglende indtastning at gøre). Useriøst foretagende. Bedste råd: Bestil aldrig blomster til levering via Tine P. Ejeren(?) magter ikke opgaven. Mit forslag er: Sig til kunden- det har vi desværre ikke kompetencerne til at klare. Så kan kunden finde en serviceminded florist, der har evnerne.

13 maggio 2023

Det er bare en så trist behandling af…

Det er bare en så trist behandling af kunder og den tarveligste buket jeg nogen sinde har fået samlet.
De binder ikke bundt roser, men lover at mod god betaling vil de samle tre bundter og få den til at stritte pænt.
Der er bare så sjusket gjort og bundterne er bare knaldet sammen.

Helt ærligt find en anden blomsterhandler, der sætter en smule ære i at levere noget der er pænt.

8 marzo 2023

Da jeg fyldte 50 år købte min mand for…

Da jeg fyldte 50 år købte min mand for ca 1000,-kr buketter til mig hos Tine P. i Kerteminde. Den største buket var roserne visne efter to dage og gerberaerne som ikke var bundet op hang. Jeg reklamerede og fik bundet en ny buket hvor roserne var undladt og erstattet af mindre flatterende brune krysantemum…? Vi blev mødt af flabet tiltale om at en buket jo ikke holder for evigt men ca fem dage - her var der gået to da jeg skrev til dem og sendte fotos…!!!
Min anden buket i andre farver holdt fint så det må have været gamle blomster i den anden.
Ikke så meget som “vi beklager” fik vi. Jeg købte en julestjerne som også var færdig efter et par døgn.!
Vi handler ALDRIG i Kerteminde afdelingen mere.
Vi bruger ellers altid Tine P i Nyborg og Odense til begravelser, fødselsdage osv og vi er overud begejstrede herfor.
Men Kerteminde…..Never again…!!!

2 dicembre 2022

Står og griner af kunderne

Tine p rosengaardscenteret Odense.
Ville købe roser både enkeltvis og en stor buket til nogle studenter, vender mig om et øjeblik og 3 ekspedienter står og griner af mig som kunde, pga mit ønske om en overdådig buket ved afleveringen.
Utrolig ubehagelig oplevelse som kunde.

17 maggio 2022

Fik den smukkeste Mors dag buket men...

Fik den smukkeste Mors dag buket i søndags, indtil sidst på dagen hvor det undrede mig at nogle af blomsterne begyndte at dykke nedad med hovederne, dette blev kun værre og værre og for hver dag.På 2-3 dagen var næste halvdelen halvvisne.
Buketten er opbevaret korrekt, er selv uddannet i blomster så ved at de blomster der var i buketten sagtens burde kunne holde mange dage.
Det er 3 gang jeg får buketter fra Tine. P Kerteminde som ikke kan holde sig.
En buket skal minimum holde sig frisk 5 dage ved rigtig opbevaring.
Det må være for gamle blomster som ser friske ud ved modtagelse fordi de opbevares hos Tine P. i kølerum og når de så kommer ud o normal temperatur så visner de fordi de faktisk er for gamle.

12 maggio 2022

Det er det mest tarvelige jeg længe har…

Det er det mest tarvelige jeg længe har set. Nedenstående er Tine P i Korup.
Jeg skal have en buket med multifarvede tulipaner. Får af vide, at skal buketten bindes er prisen kr 12,- pr blomst.
Ja det er helt okay - så vil jeg gerne have bundet en fin buket til kr 200,-
Da jeg kommer tilbage er der 13 tulipaner samlet - INTET ANDET I BUKETTEN - og det giver jeg 200,- for.
Dvs udover at prisen på tulipanerne er 12,- når de skal bindes, har jeg givet kr 44,- for at hun har samlet dem..
Jeg er målløs over, at de vil være sig selv bekendt!!!

17 aprile 2022

Skuffet

Egentlig pæn buket - men godt nok meget lille - havde ellers valgt medium. Blev virkelig skuffet, da jeg senere så buketten hos min mor. Sidste gang jeg køber en buket her - hvis jeg ikke selv ser, hvad der bliver lavet.

2 aprile 2022

Ærgeligt

Min far modtog igår med Interflore en buket på sin meget store runde fødselsdag. Det var nok den mest tarvelige buket jeg har set. Den kunne han nok selv have sammensat pænere. Ærgerligt.....

2 aprile 2022

Overpris og arrogant personale på Dalumvej

Deres priser passer slet ikke sammen med det, som man får. Både enkelte afskårne blomster og buketter har priser, som er groteske. De er ikke innovative og kan ikke tillade sig at tage den pris for et middel produkt.

Jeg blev betjent af den mest arrogante ekspedient. Hun var hverken lydhør eller imødekommende til trods for, at der var sket en åbenlys fejl, som kun var butikkens skyld. Jeg kommer aldrig tilbage til dette sted og jeg vil ikke anbefale det til nogen.

27 febbraio 2022

De skal slet ingen stjerner have

De skal slet ingen stjerner have. Har fået flere buketter derfra de sidste måneder og de er næsten færdige inden de pakkes ud. De bruger sekundavarer i deres buketter og bestilleren har ingen kontrol og prisen fejler ingenting.

21 gennaio 2022

Super service!

Super service!
Her er en blomsterhandler som virkelig leverer varen, og ikke mindst er villige til at hjælpe en nødstedt kunde i sidste øjeblik.
Stor respekt til de engagerede blomsterbindere.

13 gennaio 2022

Stavefejl på bånd til krans…

Købte en krans til min mors begravelse med to bånd hvor der bl. a. skulle stå “Tak for alt” men der kom til at stå “Tak fo alt” Jeg hentede kransen på vej til kirke og fandt først ud af det, da vi stod dernede. jeg ringede efter begravelse og sagde det var jeg meget ked af og spurgte til en kompensation. De to bånd kostede 150 kr men da der kun var stavefejl på det ene, kunne jeg få 75 kr. retur. Men jeg kunne godt få for begge bånd. Nogen undskyldning fik jeg ikke.
Jeg mødte op i butikken og sagde at 50% på hele prisen på 1.650 kr var mere rimeligt. Men de holdt fast i 150 kr. nogen undskyldning kom der heller ikke her. Som de sagde så kunne jeg jo bare have tjekket båndene da jeg hentede kransen og jeg lavede vel også fejl. Så havde man vist fralagt sig alt ansvar.

29 dicembre 2021

“Billig buket”

Jeg købte en buket blomster til mit julebord i går. Jeg handlede hos Tine P. i Korup. Der stod nogle færdigbundne buketter i et stativ. De så pæne ud og jeg købte en af dem til 275 kr. Da jeg kom hjem og pakkede den ud, undrede jeg mig over sammensætningen af blomster og jeg er sikker på at der ikke er blomster for 275,00 kr. Faktisk ligner det mest af alt en af de buketter man kan købe i Rema1000 til 80 kr. Buketterne plejer at være fine fra jer. Men den her kan I ikke være bekendt at tage så mange penge for.

25 dicembre 2021

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito