Fantastisk firma at handle med. Bestilte en brændekløver og et krydsskær til. Ved levering var krydsskær forkert, og tog fat i firmaet, og har herefter fået en fantastisk opfølgning både med mail og... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Fra ende til anden en god oplevelse med effektive arbejdsgange og sjældent set serviceniveau 1. Hurtig svar på telefonen af kompetente medarbejdere, som håndterer opgaven uden yderligere omstilling. 2... Leggi di più
Fantastisk sted at handle. Billigste pris på markedet nemt at bestille og betale og omgående forsendelse og allerede fremme næste morgen.Stort tak her fra.
vores oldebarn en dreng på 3år blev lykkelig for sin plæneklipper og det var jo bare lykken for os hilsen ejvind nielsen
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Stilbjergvej 86B, 6800, Varde, Danimarca
- salg@timoshop.dk
- timoshop.dk

Bedst til prisen
Helt Perfekt…God hjemmeside
Helt Perfekt…God hjemmeside, god pris og god information fra bestilling til jeg modtog mine vare. Klar anbefaling herfra 👍
At de afleverer min pakke hos en…hos en købmand i ishøj når jeg bor i greve
At de afleverer min pakke hos en købmand i ishøj når jeg bor i greve lige ved siden af Waves . Eller på adressen da jeg ikke har mulighed for at hente den
Alice

Risposta di Timoshop
Bestilte en Husqvara græsslåmaskine.
God service på telefon og den kom som aftalt efter 2 dage.
Super hurtig levering
God vejledning og hurtig ekspedition
Købte en Husqvarna 305…
Købte en Husqvarna 305 robotplæneklipper og har absolute intet at klage over. Super service 👍
Virkelig hurtig og enkel proces fra…
Virkelig hurtig og enkel proces fra bestilling til modtagelse af varerne 👌🏼

Risposta di Timoshop
Husqvana sæt der mangler afgrænser kanel🤷♂️🤷♂️
Har lige købt en husqvana 310mark 2, skal hjem og starte den op, men der er IKKE noget afgrænser kabel sæt i kassen,har betalt 10580,00 synes det er Mega dårligt.

Tæl dine fingre
Dagen efter mit køb af en robot blev den nedsat med 1700 kr. Intet under at den rare indehaver havde meget travlt med at ekspedere ordren.
Så tæl dine fingre.

Risposta di Timoshop
Hurtig og gratis levering og stort…
Hurtig og gratis levering og stort udvalg. Ikke sidste gang jeg handler der :-)
Reklamation
Køb og levering var helt tilfredstillende. Men en reklamation på kontaktmail hos Timoshop er endnu ikke besvaret efter en uge. Brændekløveren er defekt, men der kommer ingen hjælp. Jeg ved ikke om maskinen skal retur eller repareres?

Risposta di Timoshop
vores oldebarn en dreng på 3år blev…
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.