Valutata 1 stelle su 5

In november kleding besteld bij Timmermans en in december 2024 ontvangen. Totaal voor €270. Een winterjas en een aantal truien. Maar toen de kleding ontving leek het werkelijk nergens op. Ik heb dire... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ware hat nicht der Beschreibung entsprochen. Daher wollten wir die Ware zurücksenden. Obwohl es ein Widerspruchsrecht gibt, wird eine Rücknahme nur mit 10% Erstattung angeboten. Einen Rücksendeschein... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ze noemen het “ Timmermans mode “ dus je denk te maken te hebben met een gerenommeerd Nederlands bedrijf Vervolgens komt weken later van die acryl troep binnen met een opgedrukte print , van d... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

10 dagen geleden 2 truien besteld (dacht bij nederlands bedrijf Timmermans mode) deze vandaag binnen gekregen en lijkt niet op het afgebeelde product op de site. Lelijke stof en zit geen vorm aan. Na... Leggi di più

1,3

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Bestelde een trui van 100% katoen…

Bestelde een trui van 100% katoen geribbeld maat xl met op de ellebogen bruine mouw bescherming.
Wat heb ik ontvangen een trui welke 100% acryl is
Zo glad al een spiegel, maat xl is xxxl de bruine elleboog bescherming is gewoon gekleurd ,totaal onbruikbare chinesetroep .terug sturen is geen optie.
Wees gewaarschuwd koop niet op deze website.

Troep uit china

Mijn man heeft hier een bestelling gedaan. Helaas heeft hij deze reviews te laat gelezen! Terug sturen lukt niet lees ik hier dus gaan we niet aan beginnen geen zin in negative energie. Het is troep uit china..

Valutata 1 stelle su 5

De producten lijken totaal niet op wat…

De producten lijken totaal niet op wat er besteld is. de kwalitijd is die van een verkleedzooi van een paar euro waar je grof geld voor betaald. na even gezocht te hebben blijkt dat ze ook geen KVK nummer hebben

Valutata 1 stelle su 5

Dit bedrijf houd zich bezig met Dropshipping.…

Dit bedrijf houd zich bezig met dropshipping
Dat betekent vanuit China direct naar de klant leveren met een zeer slechte kwaliteit van het product.
Retour zenden van het product kan alleen naar China met de daarbij behorende kosten.
Het geld wordt niet terug gestort maar er wordt een cadeau kaart "geschonken". Gezien de kwaliteit van het product heeft deze kaart geen enkele waarde.

18 ottobre 2024

Troep uit china

Troep uit china. Bij retour moet je het terug sturen naar china. En kadokaart van hun shop. Oplichterij!!!

Zwendelaars

Hier niks bestellen alles komt uit China (temu)
Tis gewoon troep en als je het retour wil sturen trekken ze hun handen ervan af of vragen nog hogere retour kosten dan wat het gekost heeft.
Ik ben der in getrapt hoop hiermee anderen te behoeden.
Tis gewoon een zwendel.

Ik moet 1 ster aangeven

Ik moet 1 ster aangeven, maar het zou eigenlijk -1 moeten zijn. Eigenlijk had ik beter eerst deze reviews moeten hebben gelezen. Kwaliteit is echt chinese troep. Polyester trui! WTF. Voor 40€.
Pas op, want dit is oplichting. Het is een drop shop operatie en heeft niets te doen met een NL winkel. Jammer.

Valutata 5 stelle su 5

Eigenlijk geen ster waardig

Eigenlijk geen ster waardig. Trui lijkt op een t-shirt met lange mouwen en geen pasvorm. Mag het naar China sturen op mijn kosten. Kost net zoveel als die trui (wat geen trui is). Maar hoop dat de Consumentenbond, hier iets mee kan doen.

25 ottobre 2024

Troep uit China

Lelijke stof en zit geen vorm aan. Na over en weer gemaild kost mij het retourneren 29,30 en zoals ik de andere reviews lees komt alles uit China. Dit is pure oplichting.

Valutata 1 stelle su 5

Een ster is eigenlijk al teveel.

Een ster is eigenlijk al teveel.
2 truien besteld, totaal niet wat het lijkt op hun site. Gevraagd om retour te sturen en kost 29.30 euro. In de mail stond wel dat ze andere producten konden opsturen. Dag koste mij dan 9 euro....
Niets bestellen daar, is pure oplichting!

Valutata 1 stelle su 5

Drie weken gewacht en dan dit…..

Drie weken gewacht op een bestelling……nu geleverd. Wat een slechte kwaliteit. Chinese productie. Gevraagd hoe het retour kan omdat kwaliteit van kledingstuk echt onder de maat is. Ben erg benieuwd hoe dit wordt afgewikkeld. Als ik de reviews lees met retourkosten ben ik weinig hoopvol….

trui besteld

mooie trui besteld. Trui wordt na 3 weken geleverd lijkt deze totaal niet op de trui bij hun op de site. Met die trui wil je nog dood gevonden worden. Voor de trui 30 euro betaald. Blijkt dat deze op Aliexpress 8 euro kost. Gebruiken zelfs de foto van Aliexpress. Dit bedrijf doet aan dropshipping. Op hun site staat retour beleid. Mail naar het bedrijf gestuurd. Kosten om trui retour te sturen 29,95 euro. NIET MEE IN ZEE GAAN. GROTE OPLICHTERS. NOOIT MEER BESTELLEN BIJ TIMMERMANS MODE. Doen net of ze een modebedrijf zijn maar zijn gewoon oplichters die in china bestellen.

Ze schrijven het retouradres Contact Naam: Wang Maoqin
Adres: Lane 1177, Jianlan Road, Meixu Street, Yinzhou District,
Stad: Ningbo
Postcode: 315100
Provincie: Zhejiang
Land: China
Dit is het adres van alie express
dus ze geven hiermee aan dat het vuile dropshippers zijn. OPLICHTERS. Het retour sturen kost 30 euro. Malen heel veel reclame op tiktok. Niet in trappen. Te mooi om waar te zijn.

23 ottobre 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più