L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Väldigt roligt att få bygga det själv och sedan används trots att det var lite svårt. Men i lådan för klockan fick man verktyg, handskar och en liten fiberduk. Är super nöjd med köpet, otroligt sna... Leggi di più
Kul lek som pensionär och suverän precision. Som ingenjör vore det intressant och få en bild över hur tillverkningen går till; laser, vattenstråle eller annat!!
Quick delivery and superior quality of product. The steampunk robot lamp looks and feels like something ten times more expensive.
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Lite strul med frakten men när det löst sig, helt okej.
Snabb levereras och fantastiskt välgjort pussel.
Paketet ska ha skickats den 14e utan att nå transportföretaget ännu... det är nu den 20e och det mesta jag vet är att betalningen genomförts 👍🤦♀️
Har fortfarande inte fått de beställda varorna
Beställde en Rokr Marble, fick meddelande av PostNord att de fått att de ska få ett paket som ska skickas, sedan helt tyst i en vecka, inga uppdateringar, de svarar ej på mail heller när man mailar och frågar vad som hänt. Ny: Mailade idag igen till den mailadress, men ordernr: #238955
Vore bra om ni löser detta, beställde förra måndagen, fick postnord mail tisdagen, sedan händer inget, fast det stod att ni hade ett gäng på lagret.
Uppdatering: fått paketet nu, efter mail och svar, löstes problemet

Risposta di Timeformachine
Köpte en fidget tank. Ville ha en bra unik produkt och på hemsidan uppfattade jag som att allt va gjort av dom själva. Köpte när det va 25% rea då jag tyckte orginalpriset va för dyrt.
Fick hem produkten och den va typiskt kinapaketerad. I den lilla asken som den levererades i låg den en lapp med kinesisk skrift. Började googla runt å hittade samma produkt på aliexpress för ca 50kr.
Så i efterhand kände jag mig rejält lurad!
Tänker inte såga dom helt då dom inte har ljugit någonstans. Allt handlar om hur jag uppfattade hemsidan och mitt antagande. Shame on me!
Skulle jag rekommendera någon att handla på den här sidan? NEJ!

Risposta di Timeformachine
Riktigt härlig lampa i en design som passade mig. Julklapp till frun. Snabb och smidig leverans.
Bra snabb leverans. Jättebra byggsats. Väldigt finurligt konstruerad.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.