Jeg har købt en del ting hos "Gavetanken" og er meget glad og tilfreds med det købte. Denne gang har jeg købt viskestykker. Farven på foto`et svarer ikke helt overens med det fysiske produkt... D... Leggi di più
Julen blev reddet ♥️ Alle gaverne var i hus - troede jeg..! Men desværre fik en kedelig besked fra en anden webshop, at de alligevel ikke kunne levere mine varer. Heldigvis kunne Amalie f... Leggi di più
Ungerne ønskede sig sengetøj fra Georg Jensen - men argh næsten 2000 kr for 2 sæt i forretningerne. Men hos Gavetanken fik jeg 4 sæt for lidt over 1.500 kr. Hvad der er sparet - er tjent, så mor'h... Leggi di più
Gavetanken hjalp mig med et par produkter som blev ved med at gå i stykker fra Eva Solo. Selvom jeg gik direkte til Eva Solo så endte det med at blive den kyndige vejledning fra Gavetanken som hjalp m... Leggi di più
Har blandt andet Medlemsshop for Ældre Sagens medlemmer - hvor der kan købes mærkevarer med store rabatter!. Vi er aktivt begyndt at invitere vores kunder til Trustpilot primo april 2024, hvor vores kunder fra de seneste måneder inviteres til at bedømme os. www.gavetanken.dk
Grønningen 4, 4130, Viby Sj., Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Jeg syntes ikke Horsens afd lavernok
Vi plejer at være på endags ture og 4til 5 dags ture

Risposta di Gavetanken ApS
Personlig betjening, når varen er i restordre - der er styr på det

Risposta di Gavetanken ApS
Det er kvalitets varer til en meget rimelig pris. Hurtig og nem levering. Ved telefon opkald meget hjælpsomme

Risposta di Gavetanken ApS
Købte en eltandbørste og en flosser mrk Ordo.
Tandbørsten okay, men flosseren desværre umuligt at bruge. Får en vandstråle i hele ansigtet, og spejlet skal rengøres for vand efter hver eneste brug.
Har ikke sendt retur, da tandbørsten er taget i brug,- og vel okay.

Risposta di Gavetanken ApS
Hurtig levering og kvalitetsprodukter til fordelagtige priser

Risposta di Gavetanken ApS
Fantastiske tilbud og mange af slagsen -
Nemt at bestille og lynhurtig levering -
En sand fornøjelse at handle her TAK

Risposta di Gavetanken ApS
Supergod pris på Damask sengetøj. Jeg glæder mig til at give det til mit ældste barnebarn, der flytter på kollegium nu. At I har fået det i ny fire nuancer gør, at der er noget det passer til enhver😊