Tiffanys Mechelen doet je stralen. Maakt niet uit welke maat je hebt. Daarin merk je de eerlijke vakkennis. Jij blij, Tiffanys blij. Al jaren klant. Geen zorgen, no stress, gewoon afspraak maken voor... Leggi di più
Vlotte bestelling. Liet het overkomen naar een winkel . Daar gepast . Vriendelijk en behulpzaam personeel . Ik ben er blij mee .
Tiffany's est un magasin où l'on se sent très bien et surtout bien accueilli. Les marques représentées sont de très bonnes qualité et Rose est certainement la plus value de cette boutique de qualité,... Leggi di più
De foto op de website was een ander artikel dan het geleverde. Eerst dacht ik dat ikzelf de fout had gemaakt maar toen ik een andere broek bestelde was deze ook fout. T Na een mailtje naar de klante... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Online webshop and13 Multibrand stores in Belgium for women & men Tiffanys | Tiffanys Studio | Winch | Movies
Industriepark-West 66, 9100, Sint-Niklaas, Belgio
- 037772751
- webshop@tiffanys.be
- tiffanys.be
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
ik wou een waardebon kopen online
ik wou een waardebon kopen online, maar die kan je pas een paar dagen later ophalen en niet direct uiptrinten (helaas had ik hem de dag erna nodig en bleek die toen nog niet in de winkel aanwezig te zijn)
Stock klopt niet
Kledingstuk besteld, afgerekend, niet meer beschikbaar, geld teruggestort. Jammer.
Geleverd zoals beloofd
Geleverd zoals beloofd. Wat wil je nog meer?
Ok, maar.
Beste,
De tijd tussen de bestelling en de levering was 9 dagen (in de veronderstelling dat het er komende maandag zal zijn??)
Na 4 dagen heb ik een email gestuurd om info te vragen over mijn bestelling en hier is zelfs geen antwoord op gekomen.
Wij winkelen normaal bij Tiffany's in Sint-Niklaas en zijn eigenlijk wel een betere service gewoon.
Goed dat jullie een online winkel hebben maar er is nog plaats voor verbetering.
Heel tevreden
ik had 2 dezelfde kleedjes besteld in…
ik had 2 dezelfde kleedjes besteld in een verschillende maat : het ene was iets te klein en het andere een beetje te groot. Mijn dochter vond het kleedje ook prachtig maar iets te duur voor haar budget. De dag dat ik de kleedjes zou terugsturen, was het kleedje 50% afgeprijsd dus perfect voor mijn dochter.
Zij plaatste haar bestelling en betaalde. Direct kreeg zij een bericht met de mededeling dat de website wegens de drukte niet volledig up to date was en dat het kleedje in haar maat niet meer beschikbaar was. Het geld werd onmiddellijk terug overgemaakt op haar rekening.
Aangezien ik het kleedje in haar maat nog wel in mijn bezit had, heb ik telefonisch contact opgenomen en het probleem uitgelegd.
De dame in kwestie was super vriendelijk en behulpzaam.
Zij heeft ervoor gezorgd dat ik mijn geld voor de 2 kleedjes heb teruggekregen en dat mijn dochter toch het ene kleed kon behouden aan de helft van de prijs.
Heel professioneel en klantvriendelijk.
Wij zijn zeer tevreden klanten.
Ik heb mijn pakketje niet ontvangen!
Ik heb mijn pakketje niet ontvangen!
Zonder aan te bieden is deze terug naar de afzender
Late verzending en helaas item met…
Late verzending en helaas item met foutjes in stof
Ik ben zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden. Snelle service en bovendien kan je de kleding die niet past of die je niet bevalt binnen de 14 dagen in één van hun winkels binnen brengen (mits invullen van een formulier). Veel handiger en veiliger dan op de post te moeten doen. Ook heel vriendelijke efficiënte behandeling in de winkel (in mijn geval was dat in Gent). Een betere service kan je echt niet verwachten. Ik heb ondertussen alweer bij Dressed by Tiffanys besteld en dat zal ik in de toekomst ook nog doen, terwijl ik normaal gezien niet zo snel kleding online koop!
Bestelling altijd perfect en netjes…
Bestelling altijd perfect en netjes geleverd.
Bestelling gedaan op 1 aug en we hebben…
Bestelling gedaan op 1 aug en we hebben de bestelling op 8 augustus nog altijd niet gekregen, zonder bericht of excuses.
Vlotte overzichtelijke website
Vlotte overzichtelijke website. Verwerking van orders duurt wel zeer lang. Week wachten vooraleer verzending tov andere winkels met zelfde merken die dit kunnen binnen de 48u
Heel tevreden
Heel tevreden: snelle levering in postpunt, mooie artikelen, netjes verpakt.
Alles is mooi
Alles is mooi, verzorgd ingepakt, enkel nu voor retourzending aangetekend terugzenden vind ik jammer.
Efficient en foutloos.
Goede service en snel geleverd !!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.