Valutata 5 stelle su 5

Tiffanys Mechelen doet je stralen. Maakt niet uit welke maat je hebt. Daarin merk je de eerlijke vakkennis. Jij blij, Tiffanys blij. Al jaren klant. Geen zorgen, no stress, gewoon afspraak maken voor... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vlotte bestelling. Liet het overkomen naar een winkel . Daar gepast . Vriendelijk en behulpzaam personeel . Ik ben er blij mee .

Valutata 5 stelle su 5

Tiffany's est un magasin où l'on se sent très bien et surtout bien accueilli. Les marques représentées sont de très bonnes qualité et Rose est certainement la plus value de cette boutique de qualité,... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

De foto op de website was een ander artikel dan het geleverde. Eerst dacht ik dat ikzelf de fout had gemaakt maar toen ik een andere broek bestelde was deze ook fout. T Na een mailtje naar de klante... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento

Scritti dall'azienda

Online webshop and13 Multibrand stores in Belgium for women & men Tiffanys | Tiffanys Studio | Winch | Movies

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 1 stelle su 5

Foute foto van artikels op website

Na een mailtje naar de klantendienst heb ik gratis de nieuwe broek mogen terugsturen en gaan ze de verzendingskosten van de eerste bestelling terugstorten.
De klantendienst is correct en hulpvaardig. Bedankt hiervoor. :-)

26 novembre 2025

Tiffany’s, walhalla van mode

Het is niet de eerste keer dat ik online een bestelling doe bij Tiffany’s en nog nooit ben ik teleurgesteld geweest : product komt mooi verpakt en snel naar je toe.
Op voorhand bekijk ik steeds even de winkelvoorraad : als het product in Sint-Niklaas aanwezig is, dan rijd ik persoonlijk naar de Stationsstraat want een bezoekje aan de winkel zelf is steeds even verzeild geraken in het walhalla van mode.

30 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben nu de blije eigenaar van een…

Ik ben nu de blije eigenaar van een leuk paars Psophia-shirt ! Heel vlot verlopen ! Dank voor de tips i.v.m. maatkeuze op jullie website.

Kind Regards !
MiaM.

26 agosto 2025

Dag Mia,
Veel plezier gewenst met je nieuwe Psophia shirt! Het is een fantastisch merk en wij zijn ervan overtuigd dat je prachtig zal staan! Hopelijk tot snel! Liefs, Tiffanys-team

Parfait

Parfait. Exactement la veste que je voulais dans la couleur et la taille souhaitée. Même si sûr le site les photos étaient assez sombre.
Une très bonne affaire au niveau du prix. 120€ d'économies par rapport au prix boutique ou d'autre site. Plus avantageux de commander en Belgique qu'en France.

25 luglio 2025

Tiffany’s Mechelen

Zeer vriendelijk personeel!
Top service.

28 luglio 2025

Dag Nahid,

Bedankt voor je feedback! Het doet eens deugd te lezen dat je zo een positieve ervaring hebt gehad!

To snel!
Liefs, Tiffanys-team

!Goede winkel

Zeer vriendelijke mederwerkers, leuke kleren!

30 luglio 2025

Risposta di Tiffanys

Beste, bedankt voor je leuke feedback! Wij dan ons uiterste best om iedereen de leukste shopervaring te bezorgen! Tot snel! Liefs, Tiffanys-team

Valutata 1 stelle su 5

Winkel Winch Gent: De soldenprijs geldt, ook als hij verkeerdelijk aangepast werd

2 identieke broeken gekocht in de solden( enkel de kleur was licht verschillend) à 40€ ipv 100, uit de soldenstapel en ook naar 40€ in het rood gecorrigeerd. Bij het buitenkomen toch even gecontroleerd en 1 broek was aan 100€ aangerekend. Ze gaven toe dat ze die ene kleur broek verkeerd gelegd hadden maar dat het geen solde was en dat de gewone prijs gold…een 2de identieke broek die ook verkeerd geplaatst was, werd toen uit de soldenstapel gehaald en in het rood naar 100€ aangepast( waarom de zwarte prijs van 100 naar een rode prijs' van 100 veranderen???) de verkoopster kon het probleem niet oplossen en zou het aan de zaakvoerder vragen. Vandaag telefoon gekregen…ze geven hun fout niet toe en storten het geld terug terwijl de wet zegt dat de soldenprijs die geafficheerd is de enige is die geldt…en er was 40€ geafficheerd. Check dus altijd 3x!! de prijs op het etiket en op de kassabon!!!

26 luglio 2025

Beste Frank,

Hartelijk dank voor uw feedback. Graag willen wij het een en ander verduidelijken vanuit onze kant.

De broek die u uit onze stapel nam en aankocht, was correct geprijsd aan 100 euro. De broek waar u naar verwijst met een prijs van 40 euro betrof eenzelfde model in een andere maat, waarvoor een specifieke korting gold. Tijdens de solden periode is het inderdaad mogelijk dat niet alle maten of kleuren aan dezelfde prijs worden aangeboden, wat duidelijk wordt gecommuniceerd in de winkel.

U heeft bij de kassa aangedrongen op een prijsvermindering voor een artikel dat niet in aanmerking kwam voor korting. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn, maar we kunnen uiteraard niet afwijken van de aangeduide prijs voor artikelen die niet zijn afgeprijsd.

Desondanks hebben wij besloten u alsnog tegemoet te komen en het volledige bedrag van de aangekochte broek reeds terug te betalen. (Uiterst uitzonderlijk) We vinden het immers niet zinvol om een broek te houden waar u uiteindelijk niet tevreden mee bent.

Bedankt voor je feedback.
Tiffanys-team

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più