Noooooit hier je tickets bestellen!!!! Ze rekenen extra voor plekken omdat dit betere plekken moeten zijn. In de werkelijkheid kom je op een rot plek te zitten. Je wordt niet terug bericht als je hie... Leggi di più
Beste, ik had 2 tickets gekocht voor Het zwanenmeer plaats aangeduid beneden vooraan rij 13 aan 80 euro per plaats totaal 160 euro. Toen ik vandaag de tickets aankreeg waren deze van balkon 2 en 44 e... Leggi di più
Wat een fantastische familievoorstelling! Alles was tot in de puntjes verzorgd en de show zat vol energie, humor en plezier. De kinderen hebben zichtbaar genoten en waren helemaal mee in het verh... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Na met veel plezier het tv programma te hebben gevolgd, hebben we meteen kaartjes besteld voor het optreden van de BeeGees forever in het Mecc. Bestelling verliep perfect. Prima service. We hebben ve... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Ticketshop.nl is dé bestemming voor liefhebbers van live entertainment. Bij ons vind je tickets voor een breed scala aan entertainment. Of je nu op zoek bent naar de meest spectaculaire concerten, theaterproducties of spraakmakende evenementen, bij ons vind je altijd een uitgebreide selectie aan tickets die aansluiten bij jouw smaak en voorkeuren. We begrijpen dat het bijwonen van een show of concert meer is dan alleen maar een kaartje kopen. Bij Ticketshop.nl ondervind je een uiterst gebruiksvriendelijk ticketsysteem en een uitstekende klantenservice. Met een eenvoudig te navigeren platform en deskundige ondersteuning staan we klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte tickets en beantwoorden we al je vragen. Sluit je aan bij onze gemeenschap van muziekliefhebbers en theaterfanaten en bestel je tickets voor een event naar keuze. Welkom bij Ticketshop.nl.
Innovatie 14, 6921 RN , Duiven, Paesi Bassi
- 085 06 45 268
- info@ticketshop.nl
- ticketshop.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 69% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Wat hebben wij genoten van jullie het…
Wat hebben wij genoten van jullie het was echt een heerlijke avond uit met goede muziek maar zeker ook qua organisatie
Tot de volgende keer want daar zullen wij op zeker bij zijn
Vr gr steef en amrita
Naar de BeeGees in Ahoy geweest. Geweldig!!!!
Zijn zondag 13 oktober naar de BeeGees forever geweest in Ahoy. Wat een geweldige show was dat. Het optreden en de songs fantastisch uitgevoerd. Ook hun nieuwe eigen nummer was super. We hebben genoten van een echt avondje uit.
Beegees Forever zoveel beter dan verwacht
Beegees Forever
Wat een fantastische band, nog beter dan verwacht! De sfeer was geweldig en dat was te danken aan het contact wat de band met het publiek maakte. Zelden gezien en meegemaakt dat iedereen in de zaal zo enthousiast was. Het was een avond om nooit te vergeten. Bedankt hiervoor en heel veel succes in de toekomst, jullie zijn er meer dan klaar voor!!!
Show begon om 20.08
Show begon om 20.08, 20.50 uur een half uur pauze. Daarna een half uur show. Als je 2 uur moet reizen voor zo'n kort concert diep triest.
Het was een onwijs leuke show
De Bee Gees Forever. Het was een onwijs leuke show. Ze speelde goed en een fijne interactie met het publiek. Ik ga zeker nog naar ze toe.
Geweldig concert BeeGees Ahoy
Geweldig concert gisteravond bij de BeeGees in Ahoy.
Publiek was top en zong alle nummers mee en wat zijn de jongens goed!
Jemig wat heerlijk!!
Jemig, wat hebben wij met z’n 8e genoten van de Beegees Tribute band!!
Was echt super!!!
Klein idee, volgende keer een ring voor het podium voor het zittende en rollende volk, daaromheen sta tafels, het is te leuk om te blijven zitten!!!
Top mannen!!
Het was een fantastische avond.
Het was een fantastische avond.
Ik heb genoten van mijn kruin tot mijn tenen. Voor mij was het jeugdsentiment en wat ik zo fijn vond dat de rolstoelplaatsen zo dichtbij waren. Kortom geweldig.
Een fantastische avond gehad met de Bee…
Een fantastische avond gehad met de Bee Gees. De kaartjes waren best prijzig maar het was het dubbel en dwars waard. We hadden goed zicht op het podium en voor het eerst geen last van lange mensen die een rij voor je zitten. Als er iets zal moeten worden verbeterd dan is het vooraf duidelijker aangeven waar je moet zijn. Veel mensen zoeken zich rot en weten niet waar ze de zaal in moeten om de juiste rij en stoel te vinden. Heel wat klim- en klauterwerk gezien. Wel een goede oefening om je alvast op te warmen voor deze show ;-)
Geweldige show van de Bee Gees Forever…
Geweldige show van de Bee Gees Forever A.K.A Main Course. Super makkelijk geregeld. Via de site Ahoy kwam je op ticketshop dus zeker geen dure tickets gekocht. Zeker 5 Sterren waard
Mooie show alleen jammer dat er geen…
Mooie show alleen jammer dat er geen grote schermen hingen zodat je achterin ook goed kom kijken
Geweldig evenement met Bee Gees…
Geweldig evenement met Bee Gees Forever. Alles was goed geregeld. Helemaal top.
Kers op de taart.
De band was klasse en het licht en geluid ook maar de show erom heen had wel iets beter gemogen. Daar bedoel ik mee ,live camera met 2 schermen links en rechts zodat de band goed zichtbaar is ook voor de plekken die minder goed zien. Ook had ik wel verwacht dat achter de band een videoscherm/led scherm is waar beelden van The Bee Gees of zo voorbij komen of iets wat met de liedjes te maken heeft. Dus wie weet misschien kan er nog 1 ster bij komen , het kersje op de taart.
Kwalitatief prima maar voor dit geld…
Kwalitatief prima maar voor dit geld slechts 2x35 minuten muziek met nog eens een pauze van 35 minuten. Tevens matig zicht vanaf de Floor op rijt
BeeGees forever
BeeGees forever, wat een waanzinnig goed geluid enorme dynamiek professionele muzikanten !
Deze jongens zijn nog aan het groeien dus het kan alleen nog maar beter worden. Mijn vrouw en ik hebben enorm genoten van deze show. En hopen ze snel weer eens te zien!
Oplichters moest voor 2 kaartjes 70…
Oplichters moest voor 2 kaartjes 70 euro meer betalen als op de tickets staat aangegeven en dan zeggen wij vragen iets meer....willen jullie meer idaadwerkelijke prijs van de tickets 49 euro 2x is ik heb jullie betaald 160 euro dat is oplichterij van de hoogste plank
Wij hebben een leuke middag gehad
Wij hebben een leuke middag gehad! Een leuke show, goede stemming!
We waren terug in de tijd wat de bedoeling was!
concert van the Tribute band André Hazes
Geweldig concert van the Tribute band van André Hazes in het Theater in Hengelo ov.
Prachtige gereserveerde plaatsen, dus goed zicht.
Geweldige zanger met uitstekende band.
Genoten en een onvergetelijke middag gehad.
Het was geweldig we hebben van het…
Het was geweldig we hebben van het begin tot het eind genoten super goed waren ze allemaal en de zanger speelde heel goed met de zaal mee dank je voor een mooie middag
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.