Na zoeken op internet de juiste stoel bij Thuiswerk Winkel aangeschaft. Helaas bleek bij aankomst een onderdeel afgebroken te zijn. Binnen een week was er een nieuw onderdeel geleverd
Prima betrouwbare webshop met breed assortiment en goede prijzen en snelle levering rechtstreeks vanuit de fabrikant. Kunt wel merken dat nog jonge webshop is met kleine aanloopproblemen in de nazorg... Leggi di più
Ik heb via e-mail een zakelijke aanvraag gestuurd. Vervolgens volgens goede voorwaarden kunnen kopen. Alles na 4 dagen in het zuiden van het land gemonteerd geleverd. Alleen geprinte factuur ontbrak.... Leggi di più
Prima bureaustoel gekocht hier. Goeie kwaliteit en snelle levering. Erg tevreden dus 4 sterren!!
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Thuiswerk-winkel is een webshop waar u terecht kunt voor de volledige inrichting van uw (thuis)werkplek. Bij thuiswerk-winkel "Thuis in een comfortabele werkplek" vindt u producten voor een complete projectinrichting. Wij leveren bureaus, roldeurkasten, bureaustoelen, ladeblokken, complete vergaderopstellingen en bijbehorende kantoorartikelen. Wij bieden gerenomeerde merken aan, zoals Schaffenburg, Euroseats, König + Neurath, Actiforce en Sitizin. Vraag via onze website een offerte aan of om direct een bestelling te plaatsen. Bekijk ons volledige aanbod in onze webshop. Complete Turnkey inrichting nodig? Van indelingsadvies tot complete montage, van plaatsen tot ergonomische zitinstructies geven. Gros aan producten hebben we op voorraad en zijn leverbaar binnen een week indien gewenst. Neem snel contact op via Whatsapp of info@thuiswerk-winkel.nl en laat ons u verassen met een scherpe offerte! Een voordeligere offerte ontvangen? Wij kunnen altijd concurreren! Waarom? Wij hebben geen magazijn of kantoor dus geen hoge overhead kosten! Thuiswerk-winkel.nl - Thuis in een comfortabele werkplek!
Pelmolen 16, 3447 GW, Woerden, Paesi Bassi
- +31630251289
- info@thuiswerk-winkel.nl
- thuiswerk-winkel.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Erg fijn geholpen!