Elefanten i rummet
Det var meget nemt at finde det man behøvede og bestille det. Desværre måtte vi ringe for at forhøre os hvor billedet blev - Det viste sig de havde "glemt" det.
Men herefter kom det efter noget tid....
Thomas Windings Verden – En Hyldest til En Elsket Historiefortæller Thomas Windings Verden er skabt som en kærlig hyldest til den folkekære forfatter og fortæller Thomas Winding, der har beriget både børn og voksne med sine uforglemmelige historier og karakterer. Vores projekt er dedikeret til at bevare og dele hans vidunderlige univers gennem eksklusive kunstplakater, der bringer hans værker til live i et nyt visuelt format. Med fokus på kvalitet, autenticitet og respekt for hans arv tilbyder vi et unikt udvalg af smukt illustrerede plakater, som vil glæde enhver, der har en særlig plads i hjertet for Thomas Windings fortællinger.
Danimarca
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Men herefter kom det efter noget tid....
Jeg købte en indrammet plakat. Alt fungerede meget fint. Modtog den en uge før jul, meget godt indpakket.
Den skabte stor glæde hos modtagerne.
synes ikke helt at kvaliteten på den sort/hvide tegning levede op til mine forventninger - ikke ift. prisen
Hurtig forsendelse og varen var som forventet. Super smukke plakater 🌟
Flot billede i lækker ramme der dufter dejligt af træ. Leveringen var hurtig!
Som stor fan af Thomas Winding - og navnlig af hans bøger om Mester, er jeg super glad for det flotte tryk af Mester, der sidder med sine to frikadeller, som nu hænger i vores køkken og gør hverdagen lidt hyggeligere😊
Windings verden er et fantastisk univers, en let og overskuelig købsproces og hurtig levering
Thomas Winding kunne ikke blot skrive finurlige fortællinger, men også tegne og male fantasifulde og farvestrålende billeder til historierne; og når man ser på hans billeder, hører man hans dybe rolige stemme fortælle finurlige fortællinger, som man selv kan digte med på!
Vi er so glæd for at have to billeder hængende i vores børns rum. De er så flotte! Og så er billedetkvalitet og servicen også helt fantastisk.
Super smukke plakater, trykt i virkelig god kvalitet. Og så bliver de leveret hurtigt. Kan varmt anbefale.
Fantastiske plakater i meget høj kvalitet som vækker barndomsminder om gode fortællinger til live hver gang jeg nu går igennem min stue. Tak!
Hjertens dejlige farver med motiver der tager os ind hos Hunden Mester, katten Pemme, Elefanten i “rummet” og phy bamserne som var vi en stor familie 💥😁
Fantastisk kvalitet! og hurtige levering
Jeg er virkelig imponeret over kvaliteten af plakaten fra Thomas Windings Verden. Printet er knivskarpt, og papiret føles luksuriøst.