Jeg fik en virkelig dårlig service, mandag den 1. december, i Vejle afdelingen, af en meget sur mand som åbenbart mentalt var gået hjem på trods af at klokken var 15.45😥

Jason var venlig og imødekommende, bød på kaffe / kakao. Sad og ventede på at bilen blev synet, han informerede om fremtidig vedligehold, så bilen kan holde i mange år. Var i Horsens på Grønlandsve... Leggi di più

Som altid en god oplevelse! Jeg brugte synshallen i Horsens til at toldsyne en bil fra Tyskland. Der var super kommunikation gennem hele forløbet. Synshallen havde lavet det meste af synet da jeg kom... Leggi di più

Bedste syns virksomhed 👍 Var endnu en gang forbi Thomas’ bilsyn Vejle og denne gang var det Thomas selv Hurtig klasse service med plads til lidt hygge snak og humor Bedste synshal i Vejle områd... Leggi di più

1. Rivenditore di auto
  2. Officina di autoriparazioni
  3. Servizio di restauro e pulizia auto
  4. Servizio auto
  5. Rivenditore di veicoli a motore

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hos Thomas' Bilsyn i Vejle og Horsens kan du få dit køretøj synet | Book tid eller besøg os uden tidsbestilling

3,4

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

vælge en anden synshal deres kundeservicen er desværre ikke eksisterende

Jeg fik foretaget registrerings- og toldsyn, men kundeservicen var desværre ikke eksisterende.
Inden besøget ringede jeg for at høre prisen, men da jeg dukkede op og fik synet udført, ville de have et andet (højere) beløb. Jeg fik udleveret nummerpladerne, men de nægtede at hjælpe med at montere dem – selvom de tager 200 kr. ekstra for netop den service. Det var en skuffende oplevelse, og jeg kan desværre ikke anbefale denne synshal i Vejle.

20 ottobre 2025

Syn med kvalitet.

Fantastisk oplevelse. Pæn og meget rent. Hyggelige lokaler (samt kaffemaskine). Imødekommende personale. Venlige og med humor. Michael Borch Kristoffersen synede bilen og gav gode råd til fremtidigt vedligeholdelse.

28 luglio 2025

Meget grundigt bilsyn

Gode faciliteter og flink personale, men der bliver dælme ikke givet ved dørene til syn. Her fik synsmanden hamret hul i en svingarm efter adskillige forsøg. Bilen dumpede 1. Forsøg i røgtesten (normalt prøver man lige en gang mere). Farven i det ene blinklys var falmet - come on?? Fejljusteret nærlys - korrekt, men der plejer de fleste gode synsmænd lige at rette det på 3 sek. Bilen har lige gennemgået et synscheck ved mekanikeren. Jeg kommer ikke igen..

21 luglio 2025

5 stjerner er faktisk for lidt

5 stjerner er faktisk for lidt.
Sjældent har man da følt sig så velkommen og mødt med så stor service. Det kunne andre i byen godt lære lidt af. KÆMPE anbefaling. Fik synet min gamle bmw motorcykel og samtidig en hyggelig snak.

19 giugno 2025

Bedste syns virksomhed 👍

Bedste syns virksomhed 👍
Var endnu en gang forbi Thomas’ bilsyn Vejle og denne gang var det Thomas selv
Hurtig klasse service med plads til lidt hygge snak og humor
Bedste synshal i Vejle området
Anbefalelsesværdigt 👍👍

21 gennaio 2025

Jason var venlig og imødekommende.

Var i Horsens på Grønlandsvej, kan kun anbefales!
Det blir familiens fremtidige synshal.

19 dicembre 2024

Som altid en god oplevelse!

Som altid en god oplevelse!
Jeg brugte synshallen i Horsens til at toldsyne en bil fra Tyskland. Der var super kommunikation gennem hele forløbet. Synshallen havde lavet det meste af synet da jeg kom, og selvom de var ved at flytte adresse var der top service hele vejen igennem. De hjalp også med at skrue nummerplader på. Super arbejde af Horsens afdelingen!

20 agosto 2024

Thomas bilsyn Vejle

Thomas bilsyn Vejle

Har fået synet 3 hverdagsbiler og en US veteranbil indenfor 12mdr

Super gode oplevelser hver gang, imødekommende og nede på jorden personale, mega hjælpsomme, flotte rammer/lokaler og ingen / lidt ventetid.

Kan ikke anbefales nok, jeg bruger kun dette sted.
Bedste anbefalinger

31 ottobre 2023

Der er en grund til de mange 5 stjerner de får. Og så får de også 5 fra mig. Flink personale, fedt venterum! Og gode råd med gratis.
Jeg kommer igen

16 febbraio 2022

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito