The Vision Club Academy Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Dålig erfarenhet med dem. De lovar att hjälpa dig att nå 100 000 inom ett år, annars får du tillbaka medlemsavgiften. Jag började påpeka redan flera månader innan året hade gått att jag inte var i n... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag kände trygghet och glädje utav samtalen jag hade, jag blev bemött på ett bra sätt med mycket energi samt att jag fick förklaring och beskrivning på allt jag ville veta och allt jag behövde veta. M... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag hade en bra upplevelse för att jag fick all information som jag behövde för att starta en egen försäljning. Dom här på The Vision Club är super duktiga jag har försökt på andra ställen men bl... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Har under längre period varit intresserad av att starta med e-handel när jag har sett prestationen från TVC men inte vågat ta steget men nu e jag äntligen igång. Skulle verkligen rekommendera TVC då m... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Scuola di studio da casa
  2. Servizio di e-commerce

Scritti dall'azienda

Sveriges ledande utbildning inom e-handel. Lär dig att starta och driva ditt egna företag från grunden, utan tidigare erfarenhet.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

346 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 63% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

107 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Emil och Daniel är helt fantastiska

Emil och Daniel är helt fantastiska, dom går i genom hur man gör så man slipper ha en klump i magen

30 maggio 2025

Risposta di The Vision Club Academy

Tjena Mahad! Tack för den positiva feedbacken. Vi ser fram emot att följa din resa mot framgång.

// Emil

Mycket bra

Mycket trevligt bemötande och inga oklarheter!

29 maggio 2025

Risposta di The Vision Club Academy

Stort tack, Filip! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Kul att höra att allt kändes tydligt och att bemötandet var trevligt – precis som det ska vara!

Bra information

Bra information, steg för steg tycker båda har haft mycket bra bemötande. Pålitliga grabbar absolut.

28 maggio 2025

Tjena!

Tack så mycket! Vi är glada att du uppskattade informationen och vårt sätt att bemöta dig. Kul att höra att vi ger ett pålitligt intryck, det betyder mycket för oss.

Vi ser fram emot att fortsätta resan tillsammans!

Valutata 5 stelle su 5

Bra uppstart enkelt upplägg att hänga…

Bra uppstart enkelt upplägg att hänga med på.

Tjena Victor!

Tack för din feedback! Kul att höra att du upplevde uppstarten som smidig och upplägget enkelt att följa, precis så vi vill ha det! Vi ser fram emot att följa din resa!

Valutata 4 stelle su 5

Har blivit bemött bra och trevlig och…

Har blivit bemött bra och trevlig och dom verkar som ett gäng härliga grabbar som är väldigt empatiska till nybörjare som jag

Tjena Max!

Stort tack för din fina kommentar! Vi är glada att du känner dig väl bemött och extra kul att du upplever oss som empatiska.

Vi vet hur viktigt det är att känna sig trygg som nybörjare, och vi finns här hela vägen. Välkommen till gänget!

Trevligt bemötande!!

Det var väldigt trevliga och detaljerade med allt man ska göra. Kände mig trygg eftersom det kändes proffsigt!! Ser fram emot resan!!!🫡

Tjena Mohammed!

Stort tack! Det betyder mycket att du kände dig trygg och väl bemött, vi lägger stor vikt vid att vara tydliga och professionella.

Så kul att du ser fram emot resan – det gör vi med! Let's go!

Mycket bra bemötande och snack

Mycket bra bemötande och snack

Tjena Micke!

Det gläder oss att du är nöjd med vårt bemötande, vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen. Det är bara höra av dig om du har någon mer fundering.

Det var väldigt intressant

Det var väldigt intressant, jag fick svar på alla frågor som jag ställde och han var jätte tydligt med hur allting fungerar och vårt jag kan få kontakt med personalen!

Tjena David!

Tack så mycket för din fina recension! Det gläder oss att du tyckte samtalet var intressant och att du fick svar på alla dina frågor.

Vi strävar alltid efter att vara tydliga och tillgängliga, kul att det märktes! Tveka inte att höra av dig om det dyker upp fler funderingar.

Valutata 5 stelle su 5

Samtalen med Emil och Daniel har varit…

Samtalen med Emil och Daniel har varit jätte tydliga och lätta att förstå, det ger mig motivationen att redan börja igår inte bara idag! Är hype för att kunna följa i stegen av kunniga person inom Ehandel :)

Tjena!

Stort tack för din fina recension, det gläder oss verkligen att höra! Emil och Daniel blir garanterat glada över att få höra att samtalen varit tydliga och inspirerande.

Helt rätt mindset och vi ser fram emot att följa din framgångsresa!

Jättebra bemötande!

26 maggio 2025

Tjena!

Vad kul att höra att du är nöjd med vårt bemötande! Det betyder mycket för oss. Tack för att du valde att dela med dig av din upplevelse.

Mycket bra

Mycket bra snack vi haft. Förklarar på ett mycket bra sätt, på en proffetionel nivå faktiskt. Kunde inte bli bättre : )

25 maggio 2025

Tjenare Ahmed!

Grymt att du är nöjd med vår service och ska bli kul att börja följa din resa mot framgång tillsammans med oss :)

// Lukas

Riktig bra bemötande

Riktig bra bemötande, hjälpsam och informerande. Gav väldigt bra instruktioner och vägledning för hur man ska komma igång och göra.

24 maggio 2025

Risposta di The Vision Club Academy

Tjena Mogamed! Tack för förtroendet till oss. Vi ser fram emot att följa din resa mot framgång med akademin.

// Lukas

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt väll bemötande och trevliga…

Väldigt väll bemötande och trevliga hoppas att jag uppnår mina mål inom kort

22 maggio 2025

Tjena Elliot!

Vi är glada att du upplevt ett gott bemötande och trevliga samtal – det är viktigt för oss. Vi tror på dig och ser fram emot att få vara en del av din resa mot dina mål. Du har vårt fulla stöd hela vägen.

10/10

10/10
Bästa

20 maggio 2025

Tjena Brendon!

Vi blir superglada av att höra att du är nöjd. Vi ser fram emot att fortsätta följa din resa mot framgång med oss.

Väldigt hjälpsam.

20 maggio 2025

Tjena Oskar!

Vi är glada att du upplevt oss som hjälpsamma – det är precis vad vi strävar efter. Tveka inte att höra av dig om du behöver något mer framöver!

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt bra genomgång lätt att följa…

Väldigt bra genomgång lätt att följa och mycket trevligt bemötande.

19 maggio 2025

Tjena Casper!

Vi är glada att höra att genomgången upplevdes som lätt att följa och att bemötandet kändes trevligt – precis så vi vill att det ska vara. Ser fram emot att få följa din resa vidare.

Valutata 5 stelle su 5

Dem har bemöt mig bra trevliga o snacka…

Dem har bemöt mig bra trevliga o snacka med

19 maggio 2025

Tjena!

Det glädjer oss att du känner att bemötandet varit bra och att det varit trevligt att snacka med oss – det är precis så vi vill att det ska kännas. Vi ser fram emot att fortsätta resan tillsammans!

Valutata 4 stelle su 5

Fick min första kontakt idag av Emil

Fick min första kontakt idag av Emil. Fick en nice känsla av vad han berättade. 👍🏼
Snackar ju nu med daniel och han verkar vara en riktigt go person. Hoppas att det här med E-handel kommer blir min grej.
Tack för eran support

16 maggio 2025

Risposta di The Vision Club Academy

Tjena Kristoffer, tack för din härliga kommentar!

Så kul att höra att både Emil och Daniel har gett ett gott intryck – vi håller verkligen tummarna för att e-handel blir din grej! Vi finns här för dig hela vägen och ser fram emot att stötta dig i varje steg.

Välkommen till TVC Academy!

Bra bemötande

Bra information, finns mycket hjälp att få. Bra bemötande

14 maggio 2025

Risposta di The Vision Club Academy

Tjena. Stort tack för din fina feedback!

Vi är glada att du upplever både informationen och stödet som värdefullt, och att bemötandet levde upp till dina förväntningar. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig på din resa.

// TVC Academy

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più