The Vision Club Academy Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Dålig erfarenhet med dem. De lovar att hjälpa dig att nå 100 000 inom ett år, annars får du tillbaka medlemsavgiften. Jag började påpeka redan flera månader innan året hade gått att jag inte var i n... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag kände trygghet och glädje utav samtalen jag hade, jag blev bemött på ett bra sätt med mycket energi samt att jag fick förklaring och beskrivning på allt jag ville veta och allt jag behövde veta. M... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag hade en bra upplevelse för att jag fick all information som jag behövde för att starta en egen försäljning. Dom här på The Vision Club är super duktiga jag har försökt på andra ställen men bl... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Har under längre period varit intresserad av att starta med e-handel när jag har sett prestationen från TVC men inte vågat ta steget men nu e jag äntligen igång. Skulle verkligen rekommendera TVC då m... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Scuola di studio da casa
  2. Servizio di e-commerce

Scritti dall'azienda

Sveriges ledande utbildning inom e-handel. Lär dig att starta och driva ditt egna företag från grunden, utan tidigare erfarenhet.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

346 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 63% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

107 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Riktigt bra bemötande

Riktigt bra bemötande. Trevliga. Lärorikt. 10/10!

5 settembre 2025

Tjena Alfred!

Tack så mycket för dina fina ord och för att du tog dig tid att lämna en recension! 🙌

Vi är superglada att du upplevt bemötandet som bra och att du tycker utbildningen är lärorik – precis så vi vill att det ska kännas. 10/10 tillbaka till dig!

Emil

Valutata 5 stelle su 5

Stort tack för ett riktigt bra…

Stort tack för ett riktigt bra bemötande, Emil och Daniel! 😀 Jag uppskattar verkligen er hjälp och att ni tog er tid.

4 settembre 2025

Tjena! Stort tack själv! 🙌

Vi är verkligen glada att höra att du känner dig väl bemött – Emil och Daniel tackar så mycket för de fina orden! Vi finns här för dig under hela resan.

Trevlig bemötande

Trevlig bemötande, tydliga instruktioner! Nu är det bara till att köra!

3 settembre 2025

Tjena Sebastian.

Härligt att höra att du upplevt ett trevligt bemötande och tydliga instruktioner – precis som det ska vara. Nu kör vi! 🚀

Valutata 5 stelle su 5

Hade gärna haft en skriftlig…

Hade gärna haft en skriftlig kursbeskrivning innan jag köpte utbildningen.
Smart upplägg med många moduler som förklarar enkelt steg för steg.
Gruppsamtal 3 gånger i veckan och lättillgänglig support. Trevlig personal . Seriös utbildning under 12mån.

2 settembre 2025

Risposta di The Vision Club Academy

Hej Anna! Stort tack för din värdefulla återkoppling!

Vi uppskattar att du lyfter både det som fungerar bra och vad du hade önskat innan start. Vi tar med oss din synpunkt om skriftlig kursbeskrivning – transparens och tydlighet är något vi alltid vill förbättra.

Det gläder oss att du upplever upplägget som smart, tydligt och tillgängligt, och att både gruppsamtalen och supporten bidrar till din upplevelse. Extra kul att du känner att utbildningen är seriös – vi ser fram emot att fortsätta stötta dig genom hela programmet!

Isabelle

Valutata 2 stelle su 5

Jag gick med i programmet och ville…

Jag gick med i programmet och ville lämna för att jag starta eget inom byggbranschen men du för jag betalnings påminnelse på betalnings påminnelse och kan inte lämna, jag hade knte gått med om man är osäker

2 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Väldigt trevliga och tydliga!

Väldigt trevliga och tydliga!
inte kommit jättelångt ännu men än sålänge verkar allting tydligt och folket verkar väldigt hjälpsamma!

25 agosto 2025

Risposta di The Vision Club Academy

Tjenare VIktor. Tack så mycket för din fina återkoppling!

Det är roligt att höra att din start har känts tydlig och att du upplever oss som trevliga och hjälpsamma – precis det vi strävar efter. Vi ser fram emot att stötta dig vidare längs hela resan!

Lukas

super trevligt bemötande

25 agosto 2025

Risposta di The Vision Club Academy

Tjena Patrik. Tack så mycket för din fina kommentar!

Vi är glada att du upplevde ett supertrevligt bemötande – det betyder mycket för oss. Välkommen till The Vision Club!

Mvh

Emil

Valutata 5 stelle su 5

Hade ett mycket bra samtal med Daniel…

Hade ett mycket bra samtal med Daniel och Emil. Trevliga och hjälpsamma!!

Risposta di The Vision Club Academy

Tjena Enes. Tack så mycket för din fina kommentar!

Härligt att höra att samtalet med Daniel och Emil var både trevligt och hjälpsamt – precis så vi vill att det ska kännas. Vi ser fram emot att följa din resa vidare!

Grymt bra bemötande

Grymt bra bemötande, väldigt pedagogiskt!

Risposta di The Vision Club Academy

Tjena. Stort tack för din fina feedback!

Vi är glada att du upplevde bemötandet som grymt bra och vår kommunikation som pedagogisk – det är precis vad vi siktar på. Ser fram emot att följa din resa vidare!

Valutata 5 stelle su 5

Allting fungerade väldigt bra det…

Allting fungerade väldigt bra det förklarades tydligt och grundligt. Riktigt duktiga grabbar!

Risposta di The Vision Club Academy

Tjena Benjamin. Tack så mycket för din fina feedback!

Det gläder oss att allt fungerade smidigt och att du upplevde informationen som tydlig och grundlig. Vi uppskattar verkligen dina ord – och vi ska se till att grabbarna får berömmet de förtjänar!

Valutata 5 stelle su 5

Riktigt fint bemötande av först Emil…

Riktigt fint bemötande av först Emil och även Daniel som var otroligt trevlig!

Grymma grabbar!

22 agosto 2025

Risposta di The Vision Club Academy

Tjena Didrik. Stort tack för din fina kommentar!

Vi är glada att du är nöjd med servicen och att informationen känts tydlig – precis så vi vill att det ska vara. Toppenkul att höra!

Valutata 4 stelle su 5

Väldigt bra service

Väldigt bra service. Väldigt tydliga i all information som dom ger! Toppenbra!

21 agosto 2025

Risposta di The Vision Club Academy

Tjena Vigge. Stort tack för din fina feedback!

Vi är glada att du är nöjd med servicen och att informationen upplevts som tydlig – det är precis vad vi strävar efter. Toppenkul att höra!

Valutata 5 stelle su 5

Hade ett introduktions samtal med Emil…

Hade ett introduktions samtal med Emil och Daniel. Måste säga att dom är otroligt duktiga och engagerade! Ser fram emot att gå hela utbildningen!

21 agosto 2025

Risposta di The Vision Club Academy

Tjena Daniel. Stort tack för din fina feedback!

Vi är glada att höra att introduktionssamtalet med Emil och Daniel gav ett starkt intryck. Deras engagemang smittar verkligen av sig! Vi ser fram emot att följa dig genom hela utbildningen och stötta dig på varje steg av din resa.

Valutata 5 stelle su 5

Sjukt bra introduktion hos tvc

Sjukt bra introduktion hos tvc! Sjukt taggad på att sätta igång nu. Fick en bra start med hjälp av Emil och Daniel.

20 agosto 2025

Risposta di The Vision Club Academy

Tjena Mattias. Tack för din grymma feedback!

Riktigt kul att höra att introduktionen kändes bra och att Emil och Daniel kunnat ge dig en stark start. Vi älskar att se den energin – och vi är lika taggade på att få följa din resa framåt!

Välkommen till The Vision Club 🚀

// Emil

Valutata 5 stelle su 5

Jag tycker att det var en bra och…

Jag tycker att det var en bra och trevlig samtal då allt gick smidigt o bra utan några konstigheter

20 agosto 2025

Risposta di The Vision Club Academy

Tjena Adam. Tack så mycket för din fina återkoppling!

Det gläder oss att samtalet upplevdes som smidigt och trevligt – precis så vi vill att det ska kännas. Vi ser fram emot att fortsätta stötta dig på din resa!

Helt perfekt!

16 agosto 2025

Risposta di The Vision Club Academy

Tjena Wiktor! Stort tack – så kul att höra att du är nöjd!

Vi ser fram emot att fortsätta leverera på topp. 🚀

Valutata 5 stelle su 5

Jag hade en kanon upplevelse!

Dom här på The Vision Club är super duktiga jag har försökt på andra ställen men blev inget av.

Jag personligen tycker att allt går bra jag förstår allt när man sitter i samtal med dom och om jag har några frågor så får jag ett svar jag är nöjd med och som jag kan förstå.

15 agosto 2025

Risposta di The Vision Club Academy

Tjena Linus. Stort tack för din fantastiska feedback!

Det är verkligen glädjande att höra att du haft en så bra upplevelse och att du känner att du fått den information och det stöd du behöver för att komma igång med din försäljning. Vi är extra glada att höra att samtalen varit tydliga och att du känner att du får svar som är både konkreta och lätta att förstå – precis så vill vi att det ska vara.

Tack för förtroendet – vi ser fram emot att följa din resa framåt!

Valutata 1 stelle su 5

Lureri

De snor pengar fast jag har skickat 50 mail och 40 samtal och har rätt till retur

30 luglio 2025

Risposta di The Vision Club Academy

Vi har kontrollerat vårt system men kan tyvärr inte hitta någon registrerad kund med de uppgifter du uppger. För att vi ska kunna hjälpa dig vidare ber vi dig att kontakta oss på ansokan@thevisionclub.academy
– kom ihåg att inkludera den e-postadress eller det telefonnummer du använde vid registrering.

Vi vill även förtydliga att vi alltid svarar inom 24–48 timmar på inkommande ärenden. Vår ambition är att hantera alla frågor på ett korrekt, respektfullt och transparent sätt.

Valutata 4 stelle su 5

Väldigt tydliga och professionella män…

Väldigt tydliga och professionella män som jag har pratat med! Man märker att dom har koll på läget och hittills har jag bara fått positiva vibbar.

14 agosto 2025

Risposta di The Vision Club Academy

Tjena Lamine, tack så mycket för din fina feedback!

Det betyder mycket att du upplever våra samtal som både tydliga och professionella. Vi strävar alltid efter att skapa trygghet och ge ett bra första intryck, så det gläder oss att du fått just den känslan. Ser fram emot att följa din resa vidare!

Allt gott,

Lukas

Ny in till utbildningen

Ny in till utbildningen, men väldigt tydligt och professionellt bemötande kring hur allt fungerar!

11 agosto 2025

Risposta di The Vision Club Academy

Stort tack för din fina kommentar!

Vi är glada att höra att din start i utbildningen har känts tydlig och professionell – det är precis så vi vill att det ska vara. Välkommen in i The Vision Club, vi ser fram emot att stötta dig hela vägen!

// Emil

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più