The Spice Girl Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

De taco,kebab en bistro blends besteld en zodra je de pot opentrekt...geursensatie ♡ it...geen plastic verpakking waar ook over nagedacht wordt,top! Toch de vraag komen er ook weer chutneys of misschi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vrijdags ‘s avonds laat rond 10 uur in een opwelling door social media een bestelling geplaatst, de volgende dag al in huis! De honey mustard caviar was binnen 4 weken opgegeten. Ook de furikake chili... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Deze producten geven mijn kookkunsten een heerlijke verdieping van smaken! Volledig vers en dat proef je en nog belangrijker pure smaken zonder e-nummers. Ik heb al diverse producten gebruikt en ben g... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb na het kijken van de reeels van Karen verschillende kruiden, chili oils en sambals besteld. Ik de eerste bestelling ging wat mis dat is snel opgepakt en naar tevredenheid geregeld. Met mijn bes... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di alimenti naturali

Scritti dall'azienda

Onze met liefde bereide selectie omvat ambachtelijke chili-oliën, pittige honing, verfijnde chutneys en smaakvolle kruidenmixen. Gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten en verpakt in duurzame verpakkingen, vormen ze een weergaloos en ethisch verantwoord genot. Een ware traktatie voor de zintuigen, die zowel mens, dier als het milieu koestert.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

407 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

280 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Wauw wat ben ik fan

Wauw wat ben ik fan! Heb al zovaak besteld bij The Spice Girl!! Ieder product is geweldig, van mega pittig tot de seasonings! Mijn favorietjes zijn toch de rendang sambal, de prik nam pla en de habanero garlic honey deze bestel in ondertussen haast maandelijks😋.

Valutata 4 stelle su 5

De Spicy oliën zijn heerlijk.

De Spicy olie zijn heerlijk.
Ook de rendang sambal is top.
Vond dit keer wel de verhouding olie en crunch bij de madame Jeanette Chili Crisp onlijk. Er zit veel meer olie in dan ik gewend ben van de vorige keer.

28 febbraio 2026

Simpelweg; heerlijk

Simpelweg; heerlijk.
De geur, smaak en ervaring die deze producten hebben, zijn een toevoeging voor het eten. Ik ben blij met mijn aankopen en leuk om een gratis product erbij te krijgen!

27 febbraio 2026

De allerbeste!

Al vanaf de start fan van de producten van The Spicegirl. En niet voor niets. Altijd zeer goed van smaak en kwaliteit. En… steeds weer nieuwe producten. Dat maakt het verslavend. Want ik wil alles hebben haha

Valutata 5 stelle su 5

Heerlijke en eerlijke producten!

Heerlijk producten, (al diverse producten gehaalt) geen rotzooi extra toegevoegd (e nummers ect) gewoon pure smaakvolle producten. Het is echt een toevoeging aan je keuken en je eetmomenten, heeft geeft net dat beetje extra smaak. Wij zijn er hier thuis gek van!

Niet normaal fantastisch

Niet normaal, we bestellen hier sinds een tijdje (en dat zal zo blijven!) de crispy chili oil, de mustard caviar en nu ook de MJ oil.

Snelle verzending, goed verpakt en vooral mega lekker!!

3 marzo 2026
Valutata 3 stelle su 5

Slechte ervaring met klantenservice

In oktober 2025 heb ik een bestelling geplaatst. Er is iets misgegaan bij de bezorging van mijn pakket door DHL. Het pakket stond op ‘bezorgd’ terwijl er niemand bij mij langs is geweest. Hierop heb ik contact opgenomen met DHL, die mij doorverwees naar de verkoper om een onderzoek te laten starten. Ik heb toen contact opgenomen met The Spice Girl, waarbij ik dit heb aangegeven. Men zou kijken of een onderzoek kon worden gestart en ik zou op de hoogte worden gehouden. Ik heb niet gevraagd om geld terug of vervangende producten omdat ik weet dat het om een klein bedrijf gaat. Ik vond het prima om eventjes af te wachten. Sindsdien heb ik echter nooit meer wat gehoord. Ik heb denk ik wel vijf keer gemaild voor een update maar men reageert niet meer om mijn mails. Recent heb ik ook, gelet op het verloop van tijd, gevraagd om een alternatieve oplossing (zoals het opnieuw leveren van de producten of een cadeaubon), maar ook hier wordt niet op gereageerd. Erg jammer aangezien ik een terugkerende klant ben, of was, moet ik zeggen. De producten zijn heerlijk maar als er iets misgaat met de bestelling lijk je pech te hebben.

Ik heb mijn review aangepast van 1 naar 3 sterren. Naar aanleiding van deze recensie is toch nog contact met mij opgenomen om de bestelling nogmaals te verzenden. Fijn, maar vreemd dat meermaals contact opnemen met de klantenservice niet genoeg is. Blijft voor mij de vraag of klanttevredenheid wel even belangrijk is als imago.

21 ottobre 2025
Logo di The Spice Girl

Risposta di The Spice Girl

Beste Jaimy,

Allereerst vinden wij het vervelend dat er het een en ander mis ging bij jouw bestelling en de correspondentie. Wij zaten toen in een enorm drukke periode en we hadden net een nieuwe klantenservice medewerker ingewerkt. Je mailtjes zijn over het hoofd gezien en we hebben zodra we het door kregen direct keurig alles opgelost. Als je onze andere reviews leest zul je zien dat klanttevredenheid juist heel hoog bij ons in het vaandel staat, en dat het niets te maken heeft met imago. Helaas kunnen fouten soms voorkomen, het gaat er uiteindelijk om hoe je het oplost.

Groetjes,
Karen
The Spice Girl

Valutata 5 stelle su 5

Ten eerste alles is te lekker 😍

Ten eerste alles is te lekker 😍!
En daarbij ook nog een super service had een potje bij een bestelling waar de deksel niet goed dicht van zat dus had gelekt en kreeg gelijk een nieuwe dat maak je niet snel meer mee dus ik ben dubbel fan en heerlijk eten en ook nog is super service 👍🏽🙌🏽

27 febbraio 2026

Alles is top

Wat een heerlijke producten, of het nu de crispy chilli oil is, de pornstar sriracha, musterd caviar of de pistache crisp is, oh ja en de rendang sambal. Alles is fenomenaal. Snel geleverd en allemaal even lekker. De rendang sambal is mijn nieuwe standaard voor de lekkerste gehaktbal

23 febbraio 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più