Hoi Gijs, Wat leuk dat we mee mogen denken! 😊 Ik zou een lekkere dip-lijn heel leuk vinden. Bijvoorbeeld een French Onion dip, Creamy Garlic & Herb of een Mediterrane feta-dip die je z... Leggi di più
Toen ik door een ernstige ziekte mijn zoutinname van de ene op de andere dag, drastisch moest beperken waren jullie kruiden en mixen een uitkomst. Ook kan ik recepten bekijken. Hier en daar mis ik nog... Leggi di più
Aangezien in onze maatschappij alles vlug en snel moet maar wel daarbij gezonde keuzes wil maken, helpen deze producten enorm mee. Het verrijkt de smaak aan je maaltijd zonder dat je een overschot aa... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik had alle toppings besteld en dit als cadeau gegeven aan een goede vriendin. Zij was erg blij met dit originele cadeau. Zelf gebruik ik ook de toppings op vele gerechten. Het maakt het extra lekker... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
THE SPICE CLUB is jouw dagelijkse go-to platform voor makkelijk, gezond en lekker eten! Of je nu onze producten wilt gebruiken om de smaak van je maaltijden een boost te geven of geïnspireerd wilt raken door recepten die je in minder dan 30 minuten kunt maken, THE SPICE CLUB is jouw gids voor een gezonde levensstijl binnen budget!
Paesi Bassi
- thespiceclub.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche

Risposta di The Spice Club
De specerijen zijn op tijd geleverd
De specerijen zijn op tijd geleverd. Ik vind het hele leuke vrolijke potjes. De toegevoegde waarde zit 'm in de qr code met de recepten!

Risposta di The Spice Club
Ik heb eerst 3mixen die ik veel gebruik…
Ik heb eerst 3mixen die ik veel gebruik besteld, kipkruiden, Italiaanse kruiden en mix voor de nasi/bami etc.
Moet zeggen ze ruiken heerlijk en het smaakt heel goed!👍🏻 ik ga er nu meer bestellen en het zijn mooie en praktische busjes, jaaa ben er blij mee!!

Mooi complete kruidcollectie
Mooi complete kruidcollectie, ook heel fijn dat er met een qr-code recepten op de verpakking staat.

Voor iedereen wat
Ziet er leuk uit, goede samenstelling voor verschillende gerechten, makkelijk te bestellen en betaalbaar.
De smaak weet ik nog niet. Doos gaat onder de kerstboom voor dochter.

Heerlijke kruiden mixen
Heerlijke kruiden mixen en de potjes zijn een mooie toevoeging voor in de keuken.

Risposta di The Spice Club
Na bestelling een snelle en duidelijke…
Na bestelling een snelle en duidelijke mailwisseling. Terugkoppeling over de levertijd was helder. Product is perfect!

Risposta di The Spice Club
Heerlijke variatie aan smaken van de…
Heerlijke variatie aan smaken van de kruiden en snelle levering! Ben met name fan van de Italiaanse kruiden, aardappelkruiden en indo. En de toppings, die kun je overal bij gebruiken. Echt een aanrader.

Snelle levering.
's-avonds om 20:44 besteld, volgende dag in huis.
Inmiddels 2 mixen gebruikt , deze zijn prima.

Heerlijk!
Snelle levering, heerlijke mixen. Alleen de geur al maakt dat je hongerig wordt.
Veel recept ideeën op de site.

Risposta di The Spice Club
Snelle levering en leuke potjes om te…
Snelle levering en leuke potjes om te zien en wat een geweldig idee met die recepten erbij

Happy kruiden …
Ik ben blij dat ik de kruiden besteld heb .
Lang getwijfeld maar toch gedaan.
Vooral ik nu weet waar je de kruiden voor kunt gebruiken, omdat ik daarvoor bijna niet met kruiden werkte .Ook vrolijke potjes en elk een eigen kleurtje.
Echt blij mee.😊