Helaas na 3 weken wachten nog steeds geen kenteken ontvangen. Heb tussendoor reeds 4 mails gestuurd met vriendelijke vraag naar status van mijn bestelling. 1x kreeg ik reactie 'welk bestelnummer?'. Da... Leggi di più
6 Mei witte aanhanger kentekenplaat besteld, zelfde dag bevestiging dat bestelling is afgerond. Tot dit moment niets ontvangen geen bericht geen plaat niks nada. Ik wacht nog een paar dagen, dan... Leggi di più
BESTEL HIER NIET!!!! Ivm voor 21.00 besteld zelfde dag verzonden voor deze site gekozen en spijtig genoeg de reviews niet geraadpleegd. 1 augustus heb ik witte platen besteld en betaald voor de va... Leggi di più
Website stelt dat je bestelling vandaag voor 21:00 besteld morgen verzonden. Maar dan waarschijnlijk wel volgens een compleet andere kalender. 5 dagen later kwam er eens een pakketje...waardeloos. ver... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij klachten whatsapp ons 24/7: 0618842887
Paesi Bassi
- theplatefactory.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Wat een slecht bedrijf!
Wat een slecht bedrijf! Levert rotzooi en van service is absoluut geen sprake. Ik raad aan om bij een andere partij te bestellen en deze shop met een grote boog te vermijden!
Bestelling gedaan van 2 kentekenplaten…
Bestelling gedaan van 2 kentekenplaten onder bestelnr 54265,
Ik kreeg de melding levering 1-3 dagen
Leveringsdatum klopt en platen zien er keurig uit. 1 witte motorplaat heeft niet de luxe oplegletters, maar daarover ben ik nu in afwachting. Verwacht dat dat goed verloopt, en dan 5 sterren. Voor nu 4.
Ik lees nogal heftige taal, voor de mensen met minder geduld of die haast hebben zal ik aanraden de platen bij een automaterialenzaak te laten maken.u ziet dan wat u meeneemt, heeft de volgende dag uw platen, maar betaald wel meer.
Dat is mijn mening,
Hugo
2 besteld, 1 ontvangen
2 kentekenplaathouders besteld, 1 ontvangen.
Alle communicatie verloopt stroef en ik word nu genegeerd.
De ene die ik wel heb ontvangen zijn de letters er scheef opgeplakt.
Meer als 2 maanden moeten wachten
Ik had een plaat besteld bevestiging was heel rap en uiteindelijk zijn we 2 maanden verder en krijgbik van post nl bericht dat ze vandaag geleverd zouden worden ma door drukte kan het nog een dag langer duren communicatie is ruk mail gestuurd en kreeg alleen welk order nummer en nul , nul reactie meer zeer slechte zaak
oldtimer trekkerkenteken besteld
oldtimer trekkerkenteken besteld
levertijd 1a2 dagen 2 weken geduurd
berichten worden pas beantwoord als je boos word of tig keer appt voor mij nooit meer
Oplichters
Via de website een oldtimer kenteken plaat besteld en betaald.
Nooit een plaat ontvangen, veel mails gestuurd waar de kentekenplaat blijft, geen antwoord op de mail en whats app en telefoon worden niet beantwoord.
Oplichters….
Zeer late levering
De levering van de platen duurde meer dan twee weken terwijl de verkoper adverteert met een snelle levering in heel de Benelux. Dit duurde in mijn ogen te lang.
De communicatie over de kwestie was gebrekkig. Na het melden van het uitblijven van de levering kreeg ik de reactie dat er naar gekeken zou worden. Ik kreeg er echter geen vervolgbericht met een update. Ik had hier op een meer proactieve houding gehoopt.
Kentekenplaat besteld en na 1 week…
Kentekenplaat besteld en na 1 week bericht dat de bestelling is afgerond. Maar helaas nooit iets ontvangen. Op emails en whatsapp word niet gereageerd.
Mijn bestelling is vlot binnengekomen!
Verdachte webshop www. politie.nl
Slecht, communicatie vrijwel onmogelijk. Levering van je bestelde product zal pas plaats vinden na aangifte bij de politie van oplichting.
Bestel hier niets!
Communicatie/track and trace
Geen track en trace van product..
Contact via SMS.
Bellen heeft geen zin.
Communicatie kan echt beter.
Plaat wel ontvangen. Helaas met 2 knikjes van de pers waarschijnlijk. Witte verf is slechte kwaliteit.Beter als gele plaat op oldtimer motorfiets. Daar ging het om.
Geen aanrader
Een week lang geen contact kunnen krijgen, pas na dreigen aangifte te doen bij de politie reactie binnen 2 min. Geen aanrader, nu nog afwachten of het daadwerkelijk binnen komt. Anderhalve week verder en geld weg, geen kentekenplaat….
Geen reactie, en enkel de helft ontvangen.
De kentekenplaat kwam met 1 week, dus dat is redelijk snel. Alleen komt de verloopstekker niet en krijg ik ze niet te pakken.
Er wordt niet gereageerd als ik bel, SMS of mail.
Ben benieuwd wanneer ik de rest van mijn bestelling krijg.
Heb ze nog niet binnen.
Heb ze nog niet binnen.
Slechte communicatie
Na anderhalve week pas een bevestiging dat ze met de bestelling begonnen zijn
Niks geleverd
Het duurde bijna 1 week voor de platen…
Het duurde bijna 1 week voor de platen er waren.
Heb nog steeds niets binnen
Gèèn kentekenplaten ontvangen
Gèèn kentekenplaten ontvangen, niet telefonisch bereikbaar en geen antwoord op mijn mail. Geweldig bedrijf, dit. Aanrader..........
Bestelling niet aangekomen
Bestelling niet aangekomen, geen contact te krijgen met het bedrijf. Kortom, opgelicht. 1 ster is er dus 1 teveel.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.