Dårlig oplevelse hele vejen igennem. Vi havde bestilt bord længe i forvejen og skulle have en god frokost. Vi bliver anvist et bord, hvor vi venter i over en halv time på menukort. Da vi langt o... Leggi di più

Vi spiste "jule anretning" i går 4 personer. 3 serveringer, masser af mad - ingen unødig ventetid. Dejligt kold fadøl/hvidvin (og frost-snaps til de 2 andre). Flink tjener. Bare OKAY.

2,4

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Rimelig god mad men dyre drikkevarer

Sweetdeal frokosten var god men desværre manglede der rejer på det halve æg. Desserten citrontærte var en stor skuffelse. Bunden var sej, kønsløs og uspiselig. Fik serveret ét glas hvidvin til kr 190,-. Ublu pris!! Kommer ikke igen.

15 marzo 2024

Elendig service

Dårlig oplevelse hele vejen igennem.
Vi havde bestilt bord længe i forvejen og skulle have en god frokost.
Vi bliver anvist et bord, hvor vi venter i over en halv time på menukort.
Da vi langt om længe får vores mad, er der ikke bestik ved bordet og ej heller til at tage på fadene med.
I min serviet finder jeg et tyggegummi fra tidligere gæst - det var så klamt.. der er således ikke dækket nyt bord fra tidligere gæster. Tjeneren svarer vrissent på spørgsmål om både bestik og ny serviet.
Utrolig dårlig oplevelse. Her vil vi ikke anbefale andre at besøge

24 febbraio 2024

Glæd dig til en manager der beder dig om at gå…

En hyggelig aften med familien starter med at den “nye” menu fra deres hjemmeside viser sig at være en gammel menu som selvfølgelig ikke kommer i nærheden af priserne man møder på menuen. Sådan måtte det være…

Problemet kommer når man opgraderer en forret med pasta til en hovedret (som tilbudt på menuen) og den er så underkogt at man kan knække den. Beder så pænt om det kan være muligt at få det kogt mere eller få en ny portion. Det tager så langt tid at få afklaret og alle andre har spist færdigt før de overhovedet vil hente de underkogte retter. Sådan går det jo selvom man i forvejen ikke er imponeret over at 6 små ravioli kan gå som en hovedret på et brasserie.

Tilbage kommer så 5 ravioli der er halvt så store som de 6 underkogte var i første servering som så kun lige når at blive smagt på før den dygtige manager af The Modern bliver såret og beder os om at betale regningen og smutte.

Så alt i alt en underlig oplevelsen vi dog alligevel ikke kunne lade være med at grine af og nok vil have det sjovt over i mange år. Tilbage til The Modern kommer vi dog aldrig igen.

9 febbraio 2024

Uprofessionel betjening

Drikkevarer kom hurtigt, efter en ½ time spurgte vi til vores order.. De kunne ikke finde den, spurgte ind til hvad vi havde bestilt, 5 min senere kom der en forkert og muligvis en korrekt smørrebrød.. De var ikke professionelle, vi forlod stedet efter at have betalt drikkevarene.

24 agosto 2023

Koks i køkkenet

Koks i køkkenet!
Hold da op en fuser…
Vi ventede længe på et menukort..
vi ventede 40 min på vores smørrebrød.
Colaen der blev serveret i glas var flad og blev byttet ud ned en flaskecola af den rigtige slags.. ( hvorfor overhovedet servere den anden?!)
Maden kom men bestikket manglede..
omkring os talte vi mindst 6 par der rejste sig og gik da de ikke kunne bestille og bare sad og ventede. Flere måtte selv hente menukort.
Maden kom. Svampetoasten var kold og ikke værd at vente på, min miniature avokadomad smagte fint nok men var sølle til prisen.
De to efterfølgende stykker ned fiskefilet var en joke!
Kokken kunne åbenbart ikke vende den pandestegte fisk så min blev serveret i flere små stykker plus det løse smuldr.. come on!!
Jeg brokkede mig - først over colaen, så den kolde toast og til slut nægtede jeg efter ydernere 30 min venten at betale for mine drikkevarer!
De burde returnere pengene fir det mest usle måltid vi længe har fået!
Det køkken er ikke pengene værd..

28 aprile 2023

Virker som et sted der er ved at gå nedet var en meget trist oplevelse maden…

Det var en meget trist oplevelse maden smagte fint men med de ingredienser der blev brugt må det siges at være meget dyrt ,dårlig service måtte vente på maden 30-45 minutter mellem hver ret og måtte spørge til maden hele tiden 2 servitricer og en kok det er bare ikke i orden til en fyldt restaurant vi oplevede at nærmest skulle sidde i mørke da lamperne ikke var ladet op og en forfærdelig støj fra køkkenet med tallekerne, kokken var nok stresset tænker også på hygiejnen det kan ikke anbefales

19 marzo 2023

Tak for god behandling

Efter at have fået aflyst vores bordbestilling på Valentines dag pga. dining week, blev vi kontakte af The Modern, hvor de tilbød at genreservere, hvilket vi takkede ja til. Stor ros skal de have, at man gør en indsats, for at råde bod på ens fejl.
Vi havde en dejlig aften, god mad, god og høflig service, et dejligt bord. En meget hyggelig restaurant med en god atmosfære.
Tak for god behandling.

13 febbraio 2023

God mad men dårlig betjening

Bookingsystemet fungerede perfekt.
Maden var også god, det mad der var, for flere ting på menukortet var udsolgt, så der var ikke meget at vælge imellem.
Betjeningen virkede ikke som om at vi var velkommen, der blev hverken sagt goddag eller farvel, og da vi bad om noget vand til det vin vi havde købt, var svaret du er godt klar over at vand koster 35 kr..., virkelig dårlig stil og næste gang prøver vi at finde et andet sted.

1 gennaio 2023

Vand til kr. 70 !!!

Glimrende mad. Det er til mere end de 2 stjerner. Men håbløs betjening, som på trods af at hun påstod at kunne høre alt, overhørte at vi ønskede vand til vores vin. Efter et par opfordringer kom en kande vand. Og hold lige fast - prisen pr. person var kr. 35,- og dermed kr. 70,- for 2 personer !!!
Og det var ingen fejltagelse. Vi opponerede klart mod at en kande vand kan koste 70,- men måtte betale.
Første, eneste og sidste besøg for vores vedkommende.

4 luglio 2022

Maden var i top og smagte fantastisk

Maden var i top og smagte fantastisk. Hovedret og dessert blev serveret efter lidt lang ventetid og betjeningen havde ikke tid til os. Akustikken i rummet er ikke så god og det var en tid svært at snakke sammen pga et selskab på otte højttalende personer.
Kokken fortjener mere end de 3 stjerner.

18 giugno 2022

Uengageret betjening

Maden smagte godt, men hovedret kom for hurtigt efter forret. Den blev serveret 20 min efter, vi var ankommet. Ikke særlig hyggelig stemning, hvor vi sad pga larm fra køkken og meget trafik fra personalet - til trods for meget få gæster. Betjeningen var uengageret og vi fik bl.a. ikke præsenteret vores forret eller vin. Vi kommer ikke igen.

15 maggio 2022

Kan ikke anbefales

Var ude og fejre fødselsdag 5 Pers. i alt, og havde rimelig høje forventninger af stedet ift. stjerner, men blev totalt skuffet. Vi bestilte 5 stk. bøffer som dog var stegt flot, men ikke havde set lyset en grill, den blev serveret iskold og alene på en tallerken med et stykke kedeligt salatblad ved siden af ( lad vær med det ) de kolde pomfritternes antal kunne formentlig mættes af et barn ligeledes bearnaise sovsen smagte kedelig og manglede tilsmagning, alt en gang kedelig smagsoplevelse. På Bordet ved siden af os måtte maden gå ud og varmes da den blev serveret kold, derudover fik en anden forkert bestilling. Tjenerne virkede slet ikke klar og havde åbenbart slet ikke styr på gæsterne eller deres bestillinger. Derudover gik der alt for lang tid imellem retterne, kommer ikke der mere.

1 dicembre 2021

Vi har været der nogle gange både før…

Vi har været der nogle gange både før Covid 19 i forbindelse med Royal Run og fik super lækker anrettet oste med frisk lavet rugbrød og brød. Betjeningen var i top 👍🏼på trods af De knoklet imellem bordene på grund af tusindvis af løber der kravle igennem buskene, nærmest kravlede hen over bordene, formået de at det at passe på deres gæster.

Vi købte to mojito osse som smagte fantastisk og sad og nød stemningen efter vores løb .

I år kom vi igen og fik et bord udenfor så vi kunne nyde stemningen af Royal Run som vi igen havde deltaget i.

Vi bestilte To kopper café latte og 2 stk Advocado med lækkert fyld og æg på toast plus ekstra rugbrød.

På trods af et kæmpe menneske mylder igen😅 hvor folk kravle rundt om, havde de formået at bygge væg op med store planter denne gang og det gjorde en kæmpe forskel fra sidste år, der var varme lamper og store pavilloner oppe, igen en super dejlig oplevelse trods menneskemylderet.

Det smagte himmelsk fantastisk lækkert👍🏼🤩 og tjeneren var så sød på trods af travlhed havde glemt salt og peber men de råde bod på det med det samme og undskyldte.
Igen en super dejlig oplevelse lækkert sted og sødt personale vi kommer gerne igen tak for denne gang.

13 settembre 2021

Kommer nok aldrig igen, måske til en drink udenfor

Den ene fik Tun capachio, den var ok, men den anden fik muslinger. Håber ikke vi bliver syge. Hvis jeg selv havde købt og tilberedt dem og ville servere dem til mine gæster så var de røget direkte i skraldespanden. Vi fik fat i tjeneren og han gik ud til kokken de mente de var perfekte. Så håber jeg da at han/hun spiste dem, for 80% blev sendt ud igen.
Tjeneren var sød og venlig, men det var tydeligt at vi ikke var ynglings gæsterne, for han og den anden tjener ville hellere stå i den anden ende og snakke, hvis de altså ikke var uden for.
Alle borde udenfor var optaget næsten hele tiden, det var jo også i solen. Sjovt nok var der stort set ingen der spiste der ude... de må have prøvet det samme som os.

29 maggio 2021

En stjerne for en god Barolo og en…

En stjerne for en god Barolo og en stjerne for en hyggelig restaurant. Men det var så også det. Vi var lørdag fire mand og fik ribeye med “sovs” og fritter.
Den visuelle pæn og møre ribeye var grillet med kullet streger, som smagte vildt brændt. Sovsen var alt for salt og fritterne havde fået alt for meget så gaflen ikke kunne stikke i dem.
Vi gjorde opmærksom på det og tjeneren lovede kompensation. Da han kom med regningen spurgte han, om vi kunne tænke os noget dessert. Da jeg spurgte om det var kompensationen, svarede han nej desværre. Kokken havde for travlt til at han ville fortælle ham det. Så vi betalte og gik. Vi kommer ikke igen desværre.

25 aprile 2021

Elendig betjening

Elendig betjening. Vi var kun fem gæster i hele restauranten og to servitricer. Burde være overkommeligt. Fik først serveret den forkerte ret fordi der var taget en forkert ordre der ellers var svær at misforstå. Efter vi var færdige med at spise, ventede jeg i 20 min på at få ryddet bordet og betale, til trods for at resten af mit selskab havde rejst sig og forladt restauranten. Til sidst måtte jeg selv rejse mig og bede servitricen om at få lov til at betale. Hun stod og snakkede med den anden ved baren. Vores tallerkener stod stadig på bordet. Stram op!

14 ottobre 2020

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito