L'azienda ha risposto
Bij het ontvangen van de order was alles goed geregeld. Goed transport en ook de track&trace was heel handig. Je kon zelfs de route van het busje live volgen. Ook de gekoelde levering was top. Echte... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik bestel hier geregeld en tot nu toe heb ik nog nooit problemen gehad. Ze hebben prachtige stukken vlees als een heel deel Kagoshima entrecote. Ook simpelere stukken vlees als biefstuk en kalfsoest... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vlees van wereldklasse, gewoon bij je thuis! Bestel bij dé beste online slagerij van Europa. Sinds 1955 de expert op het gebied van hoge kwaliteit vlees. Hand geselecteerd door onze ambachtelijke slagers. Vandaag besteld = morgen avond in huis. Kies gemakkelijk je eigen leverdatum en ontvang de producten via een korte en betrouwbare koelketen. Onze klantenservice staat voor je klaar voor al jou vragen. Dat is hoge kwaliteit vlees én service bij The Meatlovers.
Antennestraat 3, 3900 AA, Veenendaal, Paesi Bassi
Ha risposto al 85% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Levering in een gewone personenwagen en niet in een koelwagen

Risposta di The Meatlovers
Kurz vor weg...alles ist nur mein eigen Anspruch den ich als zahlender Kunde gerne gehabt hätte und sagt noch nichts über die Qualität des Fleisches aus!!! Das muss ich noch testen. Daher zwei sterne.
Ich habe ein ganzes Roastbeef und ein ganzes Ribey bestellt. Zunächst sind beide Verpackungen beschädigt und der Fleischsaft bei Auftauung im Reifeschrank ausgelaufen.
Wenn man Frostfleisch versendet, muss deklariert sein dass das Fleisch Tiefkühlware ist. Bei dem Ribery ist das auch zutreffend. Beschreibung "tiefkühlfrisch und gekühlt geliefert".
Das sagt aus, dass das Fleisch zum Zeitpunkt der frische (also innerhalb des ungefrosteten MHD) eingefroren wurde.
Das Roastbeef hingegen war ausgeschrieben als "frisch und gekühlt geliefert" war aber ebenfalls TK Ware.
Soweit so gut so kommt es definitiv unverdorben an.
Eines meiner problem
Die Definition Frisch...ja das Fleisch ist noch frisch wenn es bis zum Zeitpunkt der MHD ab Schlachtung eingefroren wird.
Da auf der Seite mit Empfehlungen von 365 Tage bei -18 Grad Celsius gesprochen wird (was ja auch alles passt) wunderte ich mich warum das Ribey ein MHD bis 08/27 hat. Erhalt der Ware am 27.3.26, das Fleisch müsste ja erst noch geschlachtet werden bei der Empfehlung denke ich mir ...mhhhhm komisch wie kann das denn sein. MHD bis 18 Monate legitim. Daher das MHD.
Das Roastbeef ein MHD nur noch bis 12/26 wie kann ich da die Empfehlung von max 365 Tage einhalten.
Kurzerhand nachgefragt, da ich keinerlei Anhaltspunkte über Schlachtdatum und Frostung habe und es wichtig war für meine Verarbeitung des Fleisch.
Ich wollte es Dry Agen. Das Dry Agen setzt vorraus das man relativ schlacht frisches Fleisch bekommt, ich ging also in der Annahme da es TK Ware ist, das aus Brasilien stammt und dass das Fleisch nach Schlachtung eine kurze Reifezeit hatte und gefrostet wurde (die Reifung bei Rind ist für den Verzehr notwendig), doch wie mir gesagt wurde, wird das Fleisch frisch gekühlt geliefert und dann vor Ablauf des MHD eingefroren. Bei meinem Ribey wohl ca ein Monat vor Ablauf des MHD.
An und für sich ja auch kein Problem, man will es nicht weg werfen und das Fleisch ist ja noch gut.
So, nun wird das noch frische Fleisch wohl Vakumiert (beide Verpackungen beschädigt) ab diesem Tag der Frostung werden 18 Monate MHD der Firma Meatlovers draufgeklebt.
Schlussfolgernd dessen, dass mein Roastbeef noch 9 Monate haltbar ist, das Fleisch nach einer gewissen Reifezeit eingefroren wurde und dann bei der Annahme von 18 Monate (wie bei dem Ribey) schon 9 Monate TK gelegen haben muss, ist das Fleisch für mich schon wegen der langen Vorreife nicht zum Dry Agen zu gebrauchen. Die Frostung an sich macht da schon ein Unterschied.
Angaben zum Reifegrad (zb. 2-3 Monate vorgereift) hätten mir gesagt...nö, da lass ich die Finger weg für meine Zwecke. Klar wenn ich nur Steaks direkt draus mache ist das perfekt.
Ich habe beide Batchnummer durch gegeben und nur zu dem Ribey antwort erhalten. (Da wurde mir obiger Ablauf geschildert und ja das ist wie gesagt auch in Ordnung so bis auf die falsche Beschreibung des Roastbeef mit der Kühlung).
Ich habe für das Fleisch 168 Euro bezahlt und Frage mich ob ich da dann zu pingelig bin wenn Angaben vorenthalten werden?!
Ja das Fleisch war reduziert, aber woher soll ich denn die Infos nehmen wie alt das Fleisch den wirklich ist...ich kann auch jetzt ja nur Schlussfolgern und spekulieren was das Roastbeef angeht.
Das ist für mich Marketing technisch ein gewisser Betrug am Kunde wenn solche Informationen vorenthalten werden.
Ich wollte erst reklamieren, aber da dennoch ein Tier dafür gestorben ist, werde ich das Fleisch jetzt Sousvide zubereiten und wieder einfrieren müssen. Für mich nun halt schade da ich nicht umsetzen kann was ich wollte.
Ich hoffe das die Qualität wenigstens passt. Beim Roastbeef etwas wenig Marmorierung ... Ja jedes Tier ist anders jedes Tier individuell. Das Ribey passt zumindest mit der Aussage das es wenig Fett beinhaltet.
Nachtrag bei Verarbeitung:
Das Roastbeef hat eine Verfärbung beim Anschnitt sichtbar gemacht der zt gut 5 mm in das Fleisch geht.
Laut Meetlover kann so etwas bei einem Naturprodukt vorkommen.
Ich selbst kenne das nur von begin eines Gefrierbrand. Erstattung erfolgte.
Zum Ribey selbst kann ich sagen das es geschmacklich gut war. Anfangs war es auch sehr Zart und im Gargrad schön Medium. Dann richtig Kernig und der Gargrad schon zu weit fortgeschritten. Das hat man ja teilweise bei einem T Bone oder Porterhaus auch, da die Muskeln eben unterschiedlich beansprucht und von Fett durchzogen sind. Gargrad werde ich niedriger ansetzen.
Kundenservice nahm sich viel Zeit daher kann ich drei Sterne vergeben und etwas über mein frust stehen (andere Shops schlechte Erfahrungen) andere Erwartung gehabt.
Ich habe Rinderfilet (Chateaubriand) vom Spanien-Angus bestellt. Auf der Webseite wird ein Gewicht von 400–500 g angegeben. Abgerechnet wurde jedoch der Höchstpreis für volle 500 g pro Stück, insgesamt also 1 kg für 100,78 €. Das wäre grundsätzlich auch in Ordnung – andere Anbieter rechnen im Anschluss grammgenau ab und erstatten Differenzen.
Geliefert wurden jedoch insgesamt nur 830 g. Eine Rückerstattung der zu viel berechneten Menge erfolgte nicht. Mehrere Anfragen per E-Mail blieben unbeantwortet.
Der Fall wurde inzwischen an den Verbraucherschutz übergeben.
Man geht auch nicht zum Metzger an die Theke und bezahlt pauschal einen Aufschlag, ohne die tatsächlich erhaltene Menge zu bekommen. Transparenz und Kundenservice sehen für mich anders aus.
Een overheerlijke pincanha was gewoon jammer dat hij op was.
Was wel spannend zo voor kerstmis in een vakantiehuisje.
Maar de chauffeur en ik hielden goed contact !
Ik ga zeker weer bestellen !!

Risposta di The Meatlovers
Ik bestel vaak vlees bij The Meatlovers. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de levering van Tue Meatlovers. Altijd optijd bezorgd en hoge kwaliteit vlees

Risposta di The Meatlovers
Keurig en snel bezorgd, fantastische kwaliteit!

Risposta di The Meatlovers
22 december zou de bestelling tussen 8-18 geleverd worden. Via de trackingscode stond er tot 17u, tussen 16-18. Na 17u versprong dit naar tussen 20-22u, uiteindelijk kwam de bezorger rond 22.30 aan. Gelukkig hoefde ik nergens heen en zag ik aan de beste man, dat hij het enorm druk had. Wel denk ik dat Meatlovers volgend jaar vlees voor Kerst niet lasminute moet laten bestellen, dit is qua bezorging moeilijk haalbaar.
Vlees (iberico spareribs en carpaccio) was fantastisch. We hebben tijdens Kerst heerlijk gegeten.

Risposta di The Meatlovers
De kwalieit van het vlees is geweldig! Ook de keuze is heel verlzijdig en verrassend. Via de website makkelijk bestellen en snel geleverd. Verpakking is luxueus in een luxe stevige doos en goed verpakt. Aanrader!!!

Risposta di The Meatlovers
Ik had ruim van te voren besteld geen problemen zoals ik ook wel gelezen op trustpilot. Zeer blij met de snelle service nu afwachten of het ook lekker is.
Kleine edit.
De familie heeft heerlijk genoten van het vlees de een vond het lekker de ander van het niet veel anders dan goede angusbeef. Maar wagyu was heerlijk vooral de ossenhaas puntjes

Risposta di The Meatlovers
Super lekker vlees, hoge kwaliteit en snelle levering.

Heerlijk vlees.
Goed verpakt en optijd binnen gekregen. Iedereen heeft ervan genoten en we kregen veel complimenten. Top!

Risposta di The Meatlovers
Top vlees besteld en goed gekoeld geleverd. Vooral de inside skirt rollade viel erg in de smaak. Aanrader!!

Risposta di The Meatlovers
Absolute wanprestatie van zowel The Meatlovers als bezorgdienst Chill Bill. Wij hadden speciaal voor 1e kerstdag vlees besteld. De bezorger stond gisterenmiddag letterlijk voor ons huis, rommelde wat in zijn bus en is vervolgens zonder aan te bellen gewoon weggereden.
Resultaat: geen bestelling ontvangen en geen eten voor Kerst. Dit terwijl je hier juist extra op vertrouwt bij een feestdag. Pogingen om contact op te nemen met de klantenservice liepen op niets uit, want die was al gesloten.
Dit is onprofessioneel, respectloos en totaal onacceptabel. Als je een bestelling voor een feestdag aanneemt, moet je ook zorgen dat deze daadwerkelijk wordt bezorgd of dat er op zijn minst direct wordt gehandeld bij problemen. Dat is hier op geen enkele manier gebeurd.
Voor ons reden genoeg om hier niet meer te bestellen en anderen hier nadrukkelijk voor te waarschuwen.

Risposta di The Meatlovers
Vlees niet geleverd op 23 dec wst afgesproken was.
Telefonisch afgesproken dat bestelling in mijn bankje voortuin zou worden gedaan omdat ik niet 2 hele dagen van 8 uur tot 21 uur thuis kan zitten wachten, dit gewoon niet gedaan, dus geen vlees voor mijn kerstdiner, waardeloos. Nooit meer bij dit bedrijf bestellen!!!

Risposta di The Meatlovers
Op 23-12-2025 zou onze bestelling geleverd worden door chill bill maar vanwege problemen in hun systeem werd dit een dag later. In eerste instantie zou de bestelling voor 13.00 uur geleverd worden, dit werd uiteindelijk tussen 17.00 en 19.00 uur. Wij waren stop nummer 25cen om 19.10 uur kregen wij de melding dat de levering niet succesvol was verlopen???? Wij zitten al de hele @€@@#€ dag thuis te wachten op deze levering en dan dit? Echt te beschamend voor woorden hoe ongelofelijk slecht dit is verlopen. Morgen dus alsnog naar de J́umbo in Breda…

Risposta di The Meatlovers
Je bestelt je vlees voor de kerst netjes op tijd, zodat je het vers mee kan nemen en bereiden voor je zieke moeder op eerste kerstdag. Durven ze na 17h je levering zonder enige mededeling, geen belletje nog e-mail, te cancellen. En er is uiteraard niemand meer bereikbaar, omdat het na 17h is. Maar ze hebben wel onze betaling van meer dan 100 euro. Een bom onder ons kerstdiner wat misschien wel het laatste kerstdinner van m'n moeder is. Als ik via de chat contact opneem omdat bellen niet kan en op mails niet gereageerd wordt, zeggen ze dat ik het zelf wel in veenendaal mag komen ophalen, bijna 2 uur rijden voor ons. Ik ben letterlijk sprakeloos en niet vanwege warme positieve gevoelens. Wel witheet van dit grote onrecht dat ons wordt aangedaan. Uiteindelijk was mailcontact mogelijk. Telefonisch waren ze niet bereikbaar. Het vlees kwam te laat we hebben gevulde kip gegeten.

Risposta di The Meatlovers
Wederom zeer tevreden,met dank aan Eva van de zeer goede klantendienst! Top!

Risposta di The Meatlovers
Snelle service, uitgebreid assortiment, goede kwaliteit en lekker.

Risposta di The Meatlovers
Ook de gekoelde levering was top.
Echter toen ik de levering opende bleek van 1 van de vacuum verpakkingen beschadigd, het was de picanha. Na hiervan melding gemaakt te hebben inclusief foto's werd hiet super op gereageerd van de meatlovers. Ik kreeg advies over het vlees en daarnaast ook een oplossing in een tegoedbon geboden ter waarde van de bestelde picanha. Dit noem ik echt top service. Ik bestel binnenkort zeker weer!

Risposta di The Meatlovers
Wij hebben, als hobby BBQ-ers, ongeveer 95% van het assortiment al wel een keer besteld bij The Meatlovers. Altijd hoge kwaliteit, in elke prijscategorie. Keurig verpakt, goed geportioneerd, geen enkele keer rommel. Bestelling altijd op de afgesproken dag. Klantenservice zeer goed te bereiken.
Wil je BBQ-en met goed, betaalbaar en lekker vlees? Twijfel dan niet!
Grill Matties

Risposta di The Meatlovers
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.