Madeira
De reis naar Madeira was een Tui-reis, de begeleiding was nog nooit op Madeira geweest en wist zelfs niet dat men met de toboggan door de straten van Funchal naar beneden kan sleeën. Beter rechtstreeks en goedkoper via Tui boeken.
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
We boekten een reis naar het ons bekende Zuid - Afrika (slow traveling). We hebben genoten van het gevarieerd programma, de mooie hotels, het gezelschap en de fantastische gids Niela. Thema Travel dat we pas na vele reizen met diverse organisaties leerden kennen is een zekerheid. Steeds een goede prijs/kwaliteitsverhouding en aangename mede-reizigers. Dat is onze ervaring na 6 reizen.
We zijn van 13 tot 20/9/2025 met Thema Travel Diest op cruise geweest naar Kopenhagen en de Noorse Fjorden aan boord van de MSC Euribia. Ik ben zeer verwonderd dat er nog geen reviews zijn over deze organisatie. Heel professioneel. Altijd bereikbaar , vooraf een uitgebreide online infosessie en begeleiding tijdens de reis. Wij waren vergezeld van Christine en Dirk als begeleiders van Thema Travel en alles was tot in de puntjes geregeld. We zijn zeer ervaren reizigers (4x/jaar met 't vliegtuig op reis) , maar het was onze eerste cruise. Dankzij Thema Travel een voltreffer.Ik kan hun alleen maar aanbevelen.