thehealthhouse.nl Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 1 stelle su 5

8 september een bestelling gedaan. Sindsdien niks meer gehoord. Al 2x een mail gestuurd naar customercare @thehealthhouse.nl (wat onderaan de pagina staat vermeld).. maar geen reactie. Update 3ok... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Jongen in de zaak vertelde me precies wat ik nodig had om te groeien en wanneer ik wat moest gebruiken. Na een aantal weken gewenste resultaat. Supplementen zijn top, geen vieze smaak of iets.

Valutata 5 stelle su 5

Mijn bestelde product was vertraagd. Na 2 weken heb ik contact opgenomen met Klantenservice. Direct reactie gekregen. Communicatie was zeer goed en zij kwamen ook met oplossingen en alternatieven. U... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bestelde product bleek niet meer op voorraad. Er werd toen direct een vervangend product aangeboden uit een hogere prijscategorie zonder extra kosten. Uiteindelijk duurde de levering hierdoor ietsje l... Leggi di più

Molto buono

TrustScore 4 su 5

163 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

62 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Heel slecht

Torenhoge prijzen voor een slechte service.

9 luglio 2025

Risposta di thehealthhouse.nl

Beste Laura. Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring bij ons hebt. Zou je ons je klacht wellicht per e-mail willen toezenden? Dan helpen we je graag verder. Dit kan naar info@thehealthhouse.nl

Valutata 1 stelle su 5

Oplichters, ver van weg blijven

Oplichters, eerst hebben ze het bestelde product zogenaamd niet en bieden aan wat anders op te sturen, of geld terug te geven maar uiteindelijk nooit mn geld meer gezien en ook nooit meer reactie ontvangen

17 dicembre 2024

Hi Victor

Wat vervelend om te horen. Ik help je graag verder met dit probleem. Zou je ons een mailtje willen sturen naar info@thehealthhouse.nl en daarin jouw order nummer vermelden

Oplichters!

Oplichters!

Dit bedrijf is uit op oneerlijke manier van geld verdienen. En als ze dan wel iets wel op voorraad hebben is het gemiddeld 20 á 30 euro duurder dan gemiddelde prijzen. Slechte service en slechte prijs-kwaliteitverhouding.

9 maggio 2025

Hi Lisanne

Wat vervelend om te horen. Ik help je graag verder met dit probleem. Met welke producten of bestelling had je deze ervaring?

Vreselijke service

Vreselijke service. Pot besteld à €80. Was niet voorradig, dus ze wilden mij een alternatief aanbieden. Dat wilde ik niet, dus graag geld terugstorten. Maar ja. Toen begon de ellende. Ik ontving niks, ik stuurde een mailtje, nog een mailtje etc. Vervolgens via de website aangegeven dat ik een klacht had en dat ik teruggebeld wilde worden toen belde ze op met de opmerking dat mijn mails in de Spambox terecht gekomen was (jaja zal best). Vervolgens zou het zo spoedig mogelijk geregeld worden. Niet dus. Weer om terugbellen gevraagd via de klantenservice. Maar gewoon niet doen.
Wat wel helpt? dreigen met aangifte bij de politie wegens oplichting door een webshop. En ook dat je binnen 2 weken rechtsbijstand zal inschakelen.
Toen er ineens wel iets gebeuren. De mail ging via de CEO. En uiteindelijk m’n geld teruggekregen. Na DRIE maanden, veel mails, hoop frustratie. Echt goed voor je gezondheid deze shop. Terwijl het zo simpel is: is het product niet voorradig; zet het dan niet op je site! En als je een fout maakt; herstellen en sorry. Kan gebeuren.
Maar ik koop niks meer bij deze shop.

8 gennaio 2025

Refund Not Processed

I ordered a product, but the shop later informed me it was out of stock and offered alternatives. I immediately declined and I requested a refund, but they ignored my emails. After contacting them on Instagram, they promised to check but never followed up. Despite multiple attempts, one month+ later I still haven’t received my refund or any update.

31 gennaio 2025

Slecht

Slecht ! Eiwitten pot besteld en 80 euro betaald
Niet op voorraad en ze reageren niet .
Gelukkig heb ik met creditcard betaald en kan ik zo mijn geld terug laten boeken.
Niet bestellen hier bestel bij bodyshapestore of realsupps. Leveren de dag na bestelling al

En ik zie nu een reactie hieronder van health house dat mijn order is geannuleerd, waarom reageren jullie dan niet op mijn mails?en stort je mijn geld niet terug?? Het is dat ik met creditcard heb betaald en mijn geld terug kan krijgen anders had je nu ook niet hieronder gereageerd . Jullie zijn oplichters want ik zie dat er meerdere mensen hetzelfde hebben meegemaakt met jullie, ik lees nu alle reviews op deze pagina

29 gennaio 2025

Risposta di thehealthhouse.nl

Hi Canan. Wat vervelend om te horen. Ik zie dat mijn collega contact met je heeft gezocht en op jouw verzoek de order ook heeft geannuleerd. Dit product was inderdaad helaas niet meer op voorraad waarvoor excuus. Mocht ik je nog ergens mee kunnen helpen, stuur dan gerust een DM voor een snelle reactie.

Zeer te vreden

We zijn heel blij met de service en behandeling van Sarah!!! Snelle en top behandeling en Zeker beleefd en vriendelijk!!! Ze versie or zich in datgeen je op zoek bent waarvoor Wij goed geholpen zijn.

Danke Sarah van The Health house te Osdorp!!!

31 gennaio 2025

Niet bestellen hier

Niet bestellen hier. 1 mailtje gehad dat het product niet op voorraad was, wel al netjes bijna 80 euro betaald, en daarna 0 reactie gehad op mail.
Slechter dan slecht dit...

21 gennaio 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più