Desværre en rigtig kedelig oplevelse. Jeg fik mit tøj som bestilt, det virkede til at være en god kvalitet, men desværre var det en forkert størrelse. Og så startede alle problemerne, jeg sendte t... Leggi di più
5 store stjerner! Kæmpe anbefaling herfra. Jeg bestilte 2 sæt tredelt jakkesæt. Et til mig selv, og til min knap 3 årige søn. Mit var en størrelse for lille, men allerede da returlabel var printer/... Leggi di più
Jeg bestilte to stk. 3 piece jakkesæt, og måtte sande at jeg havde taget den i er nummer for lidt. Fra min oprindelige bestilling til fremsendelse af den nye størrelse gik der ikke mere end 3 uger... Leggi di più
Jeg bestilte et jakkesæt med vest. Allerede dagen efter min bestilling modtog jeg en bekræftelse på forsendelsen. et par dage modtog jeg jakkesættet og det var endnu bedre kvalitet end jeg havde... Leggi di più
Udover smukt tilbehør til en billig pris, bestræber vi os på at give dig en god online købsoplevelse. Ved at optimere vores forsendelser- og returproces fuldt ud, sikre vi at hele købsprocessen forløber gnidningsløst. Har du nogle spørgsmål? Så står vi altid til rådighed via chat.
Spoorstraat 35b, 8271rg, Ijsselmuiden, Paesi Bassi
- kundeservice@thegarrison.dk
- thegarrison.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Kvaliteten af jakkesæt er fantastisk
Kvaliteten af jakkesæt er fantastisk.
God kundeservice. Jeg fik byttet et jakkesæt, der skulle være et nr større.
Fra den dag jeg havde sendt mit retur, blev der straks sendt et andet fra Garrison, til mig i en større størrelsen. Tog ca. en uge at få.
Meget tilfreds 👌🏼
Hold jer fra dem !
Ikke så god kvalitet som de lover, fejl på mange syninger og huller i vævning.
Manglende forståelse fra deres meget haltende kundeservice, og så har de rod i hele deres organisation 👎

Risposta di CASTLESON DK
Good quality, thats about it
Good quality, fair price.
3 days delivery.
The suit was shipped, folded in a plastic bag.
The pants had a red stain

Great shopping experience
Great shopping experience. Wonderful customer service, really fast delievery and the design of the suit is just on point.

Risposta di CASTLESON DK
Fantastisk produkt og super service
Fantastisk produkt - virkelig god kvalitet og flot jakkesæt med fede detaljer.
Mega god kundeservice hele vejen igennem bytteproces, hvor der hurtigt var svar og de var rigtig hurtige til at sende varerne - kan virkelig kun anbefale at handle med dem.

Rigtig god oplevelse
Det må jeg sige, rigtig god oplevelse.
Habitten blev modtaget indenfor 1 uge og retursystemet virkede upåklageligt da ny størrelse var nødvendigt.
God oversigt på ordrene og god respons på kommunikationen via mail.
Flot sæt.

Great online shopping experience
Great online shopping experience. Nice stuff and fast delivery

This company is great
This company is great. Fast delivery. Great suits and also good service if you need to return something. Can warmly recommend

5 store stjerner
5 store stjerner!
Kæmpe anbefaling herfra. Jeg bestilte 2 sæt tredelt jakkesæt. Et til mig selv, og til min knap 3 årige søn. Mit var en størrelse for lille, men allerede da returlabel var printer/bestilt havde thegarrison afsendt ny ønsket størrelse, så dagen efter mig blev indleveret på posthuset, lå mit næste sæt klar til afhentning.
Derudover ekstremt brugervenlig “selvtjening” ved ombytning. Fantastiske priser og så er det FEDT at min søn og jeg kan matche outfit til vores bryllup.

Nice suit
Nice suit, fits me perfect.
God price for this product and god service.
Keep up the super work
Thanks

Risposta di CASTLESON DK
Contact with the company was flawless
Contact with the company was flawless, the shipping time was fantastic. I highly recommend it.

Virkelig lækker kvalitet
Har lige modtaget mit jakkesæt i dag
Virkelig lækker kvalitet og passede perfekt efter størrelse beregner
Ikke sidste gang jeg køber jakkesæt ved dem

Har købt et jakkesæt
Har købt et jakkesæt, som jeg modtog hurtigt og det er superfint, men har brug for at få byttet jakken, som er lidt for lille - har skrevet og fulgt proceduren for returnering, men ikke hørt noget fra The Garrison

Super flot 3 delt jakkesæt
Super flot 3 delt jakkesæt, passer perfekt. God kvalitet og hurtig levering.
Det er ikke sidste gang jeg bestiller fra jer😄
Købte også et par tweed støvler, de er super fede og fuldender sættet.
Tak for jer💪👍
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Risposta di CASTLESON DK
God og hurtig respons rigtig god…
God og hurtig respons rigtig god service virkelig fed jakkesæt 👍