Valutata 3 stelle su 5

Na ontvangst van een herverpakt, incompleet, zonder controle een hekwerk ontvangen. Na melding hiervan via chat!?, volgde geen reactie. Telefonisch is het bedrijf niet bereikbaar ons wel duidelijk... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goed en goedkoop gaan vaak niet samen, maar in dit geval wel. Veel reviews gelezen over fietsaanhangers en bij de viskar niets negatiefs kunnen vinden. Dat bleek ook te kloppen. Makkelijk assemble... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Na meerdere pogingen om een defect onderdeel terug te sturen geen enkele reactie. Vervolgens heb ik hetzelfde product opnieuw besteld en wilde het defecte artikel terugsturen. Een retourlabel aangevra... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij hadden een bureau besteld. Helaas bleek deze kapot te zijn geleverd. Na contact te hebben opgenomen werd er gevraagd of we hem om wilden ruilen voor een nieuw exemplaar. Er werd ons netjes een ret... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per l'illuminazione
  2. Negozio di forniture per il bagno
  3. Negozio di biancheria da letto
  4. Negozio di mobili da esterno
  5. Negozio di divani

Scritti dall'azienda

The Dutch Nest – Hoogwaardige Nederlandse Meubels & Home Living Bij The Dutch Nest vind je hoogwaardige meubels met echte Nederlandse kwaliteit en vakmanschap. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld om stijl, duurzaamheid en functionaliteit te combineren, zodat elk meubelstuk jouw interieur verrijkt. Wij zijn gespecialiseerd in home & living producten van topkwaliteit, met een assortiment dat varieert van tijdloze klassiekers tot moderne designs. Of je nu op zoek bent naar een warme, gezellige sfeer of een strak en stijlvol interieur, bij The Dutch Nest vind je meubels die perfect passen bij jouw woonstijl. Ontdek de uitstekende afwerking, hoogwaardige materialen en persoonlijke service—want jouw huis verdient alleen het beste

3,7

1 stella

Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Valutata 5 stelle su 5

Bestelling goed en snel geleverd

19 settembre 2024

Risposta di Thedutchnest

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de bestelling goed en snel is geleverd. We waarderen uw feedback!

Sabrina Zijdemann.

Prettig geshopt

Ik kreeg zeer snel een vriendelijk antwoord op mijn vraag, want ik kon mijn artikel niet vinden, uiteindelijk had ik het na 3 dagen in huis.
Zeer stevig verpakt en handzaam.
Dit is overigens het 2e exemplaar dat ik bestelde, dat zegt misschien het best hoe tevreden ik ben

16 settembre 2024

Risposta di Thedutchnest

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u snel antwoord heeft gekregen en dat het artikel naar tevredenheid is ontvangen. Het feit dat u al voor de tweede keer bestelt, betekent veel voor ons. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn!

Voldeed aan de verwachtingen

Voldeed aan de verwachtingen. Vriendelijke service. We hadden een kinderbed gekocht was heel snel en makkelijk in elkaar gezet

31 agosto 2024

Risposta di Thedutchnest

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat de service en het kinderbed naar verwachting waren. We hopen dat jullie er lang plezier van zullen hebben. Mocht je nog vragen hebben, dan staan we voor je klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Levering snel, kwaliteit product minder, service goed

De levering was snel en oke. het product (Kussen opbergkist) was van mindere kwaliteit. Schroefgaten kwamen niet overeen met waar ze moesten zitten en het materiaal is erg dun. Door zelf wat zaken aan te passen is het gelukt deze kist te monteren.
Koopjesvoorjou.nl heeft me over deze klacht benaderd en een schappelijk voorstel gedaan om het leed te verzachten. Reden dat koopjesvoorjou.nl van mij toch 5 sterren krijgt.

Risposta di Thedutchnest

Hartelijk dank voor uw review en voor het delen van uw ervaring. We vinden het jammer om te horen dat het product niet volledig naar verwachting was, maar zijn blij dat u tevreden bent met ons voorstel en onze service. We waarderen uw begrip en het feit dat u ons toch 5 sterren geeft!

Uitstekende klantenservice

Vlot bezorgd. Uitstekende klantenservice
Communicatie over niet leverbare bestelling verliep soepel en adequaat. Alternatief produkt bestelden zeer snel geleverd tegen concurrerende prijs!

Risposta di Thedutchnest

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat de communicatie en service naar wens waren en dat u tevreden bent met het alternatief. Uw complimenten motiveren ons om zo door te gaan!

Positieve ervaring

Goed en goedkoop gaan vaak niet samen, maar in dit geval wel.
Dat bleek ook te kloppen.
Makkelijk assembleren, stevige kar!
Snel en netjes geleverd door PostNL (toch altijd iets beter dan de andere Nederlandse vervoerders) en de beste prijs die we konden vinden.

9 settembre 2024

Risposta di Thedutchnest

Bedankt voor uw fantastische review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent met de fietsaanhanger en dat alles naar wens is verlopen, van de kwaliteit van het product tot de levering door PostNL.

We streven er altijd naar om de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden, en het is fijn om te weten dat dit ook in uw ervaring naar voren komt. Mocht u in de toekomst nog vragen of iets anders nodig hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen!

pakketleverancier wisselen

Ik weet niet waar het pakket is afgeleverd door DPD, ik heb geen informatie ontvangen over waar ik het moet zoeken, ik heb de info gebeld, ze zeiden dat het was afgeleverd... maar niet bij mij. Je hebt het juiste gedaan omdat je mijn bestelling opnieuw hebt verzonden en nu kan ik ervan genieten.Goed gedaan.
Van pakketleverancier wisselen omdat DPD het pakket kwijtraakt of bij iemand anders aflevert.

Risposta di Thedutchnest

Bedankt voor uw review en uw positieve feedback! We begrijpen hoe vervelend het is wanneer een pakket niet op de juiste plek wordt afgeleverd. We zijn blij dat u inmiddels van uw bestelling kunt genieten.

Wat betreft de bezorging: we zullen zeker uw suggestie in overweging nemen en ons bezorgproces kritisch bekijken. We streven er altijd naar om een betrouwbare bezorgservice te bieden en zullen dit incident met DPD verder onderzoeken om soortgelijke situaties in de toekomst te voorkomen.

Nogmaals bedankt voor uw geduld en begrip!

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb een fiets besteld die maandag…

Ik heb een fiets besteld die maandag bezorgd zou worden. Helaas kreeg ik deze pas een paar dagen later. Na contact met de klantenservice kreeg ik als compensatie een deel van de kosten teruggestort.
De fiets is geheel naar wens en tevredenheid. Een volgend keer zou ik zeker weer een aankoop via deze website doen.

10 settembre 2024

Hoi Sandra,

We hebben u gisteren gemaild. We hebben u 20% gecompenseerd in de vorm van een terugbetaling. Het geld zal binnen 2 dagen op uw rekening staan. We hebben u gevraagd of dat helpt om uw ervaring te verbeteren. Zou u kunnen reageren op onze laatste mail.

Alvast bedankt,
Sabrina Zijdemann

Valutata 5 stelle su 5

Top service en goed geregeld

Top service en goed geregeld goede kwaliteit van doek en mooi van kleur .

Beste Renate

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat alles goed is verlopen. We waarderen uw feedback enorm en staan altijd klaar om u verder te helpen bij toekomstige bestellingen.

Team Koopjesvoorjou.nl

Goed geholpen

Had hier een mooie kunstplant gekocht. Er was een beschadiging aan het blad bovenaan. Contact gehad via de chat met Sabina. Kon hem zonder koste retour sturen of 20% er van af krijgen. Heb voor het laatste gekozen bedankt Sabina voor al je reacties.

6 settembre 2024

Risposta di Thedutchnest

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat Sabina je goed heeft kunnen helpen! We waarderen je begrip en zijn blij dat je tevreden bent met de geboden oplossing. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar!

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, duidelijke omschrijving en een goede prijs kwaliteit verhouding

Risposta di Thedutchnest

Bedankt voor je feedback! Het is altijd fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, duidelijke omschrijving, en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen! 😊

Uitstekende ervaring

Toen ik besteld had dacht ik oei, ik ken het bedrijf niet. In de bevestigingsmail zat een foutje, en dacht dat ik mijn geld kwijt was. De service afdeling reageerde dezelfde avond nog. Hier werken eerlijke en betrokken mensen met een service afdeling waar menig bedrijf nog wat van kan leren.

3 settembre 2024

Risposta di Thedutchnest

Bedankt voor je review! We begrijpen dat het spannend kan zijn om bij een onbekend bedrijf te bestellen, zeker als er een foutje in de bevestigingsmail sluipt. Het doet ons dan ook goed om te horen dat onze serviceafdeling je zorgen snel heeft kunnen wegnemen. We streven ernaar om elke klant de best mogelijke ervaring te bieden, en jouw feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn. Nogmaals dank voor je vertrouwen en je complimenten!

Valutata 4 stelle su 5

Koopjesvoorjou of Vidaxl?

Netjes en vlug bezorgd, alleen ik bestel wat bij koopjesvoorjou.nl en ik krijg van Packs bezorgdienst een melding dat er wat van Vidaxl bezorgd wordt en op de doos staat ook Vidaxl. Dit is wel even verwarrend temeer dat ik eerst op Vidaxl had gekeken en hetzelfde product daar duurder was.

31 agosto 2024

Risposta di Thedutchnest

Bedankt voor je bestelling en voor het delen van je ervaring met ons!

We begrijpen dat het verwarrend kan zijn wanneer je een melding ontvangt van Vidaxl, terwijl je de bestelling bij Koopjesvoorjou.nl hebt geplaatst. Graag verduidelijken we dit voor je.

Je hebt inderdaad een product van het merk Vidaxl aangeschaft, en dit staat ook vermeld op de productpagina waar je je aankoop hebt gedaan. Bij Koopjesvoorjou.nl werken we samen met verschillende leveranciers, waaronder Vidaxl, om je een breed assortiment aan te kunnen bieden. Doordat wij producten direct van de leverancier laten leveren, kunnen we de kosten laag houden en je de beste prijzen bieden.

Het feit dat je hetzelfde product bij ons goedkoper hebt gevonden, is precies waar wij naar streven. Omdat wij geen dure marketingcampagnes voeren en onze bedrijfsvoering efficiënt hebben ingericht, kunnen wij je deze scherpe prijzen aanbieden.

We hopen dat je tevreden bent met je aankoop en dat je in de toekomst weer voor Koopjesvoorjou.nl kiest. Mocht je nog vragen hebben of verdere toelichting wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar.

Duidelijk,snel en goed!

Duidelijk overzicht op website,snelle afhandeling van de bestelling.Goede bezorging.Zeer tevreden met de buitentafel!

3 settembre 2024

Risposta di Thedutchnest

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met zowel de snelle afhandeling van je bestelling als de bezorging. Fijn dat de buitentafel aan je verwachtingen voldoet! We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Geniet van je nieuwe aankoop! 🌟

Prima!

Binnen 3 werkdagen mijn bestelling ontvangen. Hele goede en snelle klantenservice via de chat.

28 agosto 2024

Risposta di Thedutchnest

We zijn erg blij om te horen dat uw bestelling binnen 3 werkdagen is geleverd en dat u tevreden bent met onze klantenservice via de chat. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang, en het doet ons goed te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Als u nog vragen heeft of verdere assistentie nodig heeft, staan wij uiteraard voor u klaar.

Nogmaals bedankt voor uw feedback en uw vertrouwen in ons!

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden. Snelle levering!

Risposta di Thedutchnest

Bedankt voor uw geweldige feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering.

Uw tevredenheid is onze grootste prioriteit, en het doet ons veel plezier te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Als u nog vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, staan wij altijd voor u klaar.

Bedankt voor uw vertrouwen in ons!

Goede prijs/kwaliteit

Goede prijzen, snelle levering en goede service. De kleur leek een beetje af te wijken van de foto, er is meteen Pro-actief een goed voorstel gedaan om dit op te lossen waar ik heel tevreden mee was. Ga zeker weer bestellen hier!

Risposta di Thedutchnest

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze prijzen, levering en service. Het spijt ons dat de kleur een beetje afweek van de foto, maar we zijn blij dat we het naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. We kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen bij je volgende bestelling!

Valutata 5 stelle su 5

Super leuk bankje ontvangen voor een…

Super leuk bankje ontvangen voor een mooi prijsje en snelle levering echt top webwinkel bedankt!

29 agosto 2024

Risposta di Thedutchnest

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je nieuwe bankje en onze snelle levering! Bedankt voor je mooie woorden, we waarderen het enorm. We hopen je snel weer terug te zien in onze webwinkel!

Duidelijke website

Duidelijke website, bestel en betaalgemak, en snelle levering!

24 agosto 2024

Risposta di Thedutchnest

Bedankt voor je positieve feedback! Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze website, het bestelproces en de snelle levering. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en jouw reactie bevestigt dat we op de goede weg zijn. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Valutata 4 stelle su 5

100 % vertrouwen

Was sceptisch maar 100 % vertrouwen gekregen. Na de vlotte,Vriendelijke beantwoording van mijn vraag over de bezorging.
Keurig goed verpakt geleverde tuinstoelen met kussens.
Gunstig geprijsd en van prima kwaliteit. Ik ga er zéker vaker bestellen.

22 agosto 2024

Risposta di Thedutchnest

Hartelijk dank voor uw positieve review! Het is geweldig om te horen dat u volledig tevreden bent met onze service en de kwaliteit van de geleverde tuinstoelen. We streven ernaar om al onze klanten een uitstekende ervaring te bieden, van het eerste contact tot aan de bezorging.

We zijn blij dat u tevreden bent met uw aankoop en dat onze vriendelijke klantenservice u heeft kunnen helpen met uw vraag over de bezorging. Uw vertrouwen in ons betekent veel, en we kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te zijn.

Als blijk van onze waardering bieden we u graag een kortingscode aan voor uw volgende bestelling. U kunt hiervoor contact met ons opnemen, en we regelen het graag voor u.

Geniet van uw nieuwe tuinstoelen!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più