Na ontvangst van een herverpakt, incompleet, zonder controle een hekwerk ontvangen. Na melding hiervan via chat!?, volgde geen reactie. Telefonisch is het bedrijf niet bereikbaar ons wel duidelijk... Leggi di più
Goed en goedkoop gaan vaak niet samen, maar in dit geval wel. Veel reviews gelezen over fietsaanhangers en bij de viskar niets negatiefs kunnen vinden. Dat bleek ook te kloppen. Makkelijk assemble... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Na meerdere pogingen om een defect onderdeel terug te sturen geen enkele reactie. Vervolgens heb ik hetzelfde product opnieuw besteld en wilde het defecte artikel terugsturen. Een retourlabel aangevra... Leggi di più
Wij hadden een bureau besteld. Helaas bleek deze kapot te zijn geleverd. Na contact te hebben opgenomen werd er gevraagd of we hem om wilden ruilen voor een nieuw exemplaar. Er werd ons netjes een ret... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Negozio di articoli per l'illuminazione
- Negozio di forniture per il bagno
- Negozio di biancheria da letto
- Negozio di mobili da esterno
- Negozio di divani
Scritti dall'azienda
The Dutch Nest – Hoogwaardige Nederlandse Meubels & Home Living Bij The Dutch Nest vind je hoogwaardige meubels met echte Nederlandse kwaliteit en vakmanschap. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld om stijl, duurzaamheid en functionaliteit te combineren, zodat elk meubelstuk jouw interieur verrijkt. Wij zijn gespecialiseerd in home & living producten van topkwaliteit, met een assortiment dat varieert van tijdloze klassiekers tot moderne designs. Of je nu op zoek bent naar een warme, gezellige sfeer of een strak en stijlvol interieur, bij The Dutch Nest vind je meubels die perfect passen bij jouw woonstijl. Ontdek de uitstekende afwerking, hoogwaardige materialen en persoonlijke service—want jouw huis verdient alleen het beste
Paesi Bassi
- thedutchnest.com
Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Prettig geshopt
Ik kreeg zeer snel een vriendelijk antwoord op mijn vraag, want ik kon mijn artikel niet vinden, uiteindelijk had ik het na 3 dagen in huis.
Zeer stevig verpakt en handzaam.
Dit is overigens het 2e exemplaar dat ik bestelde, dat zegt misschien het best hoe tevreden ik ben

Voldeed aan de verwachtingen
Voldeed aan de verwachtingen. Vriendelijke service. We hadden een kinderbed gekocht was heel snel en makkelijk in elkaar gezet

Risposta di Thedutchnest
Levering snel, kwaliteit product minder, service goed
De levering was snel en oke. het product (Kussen opbergkist) was van mindere kwaliteit. Schroefgaten kwamen niet overeen met waar ze moesten zitten en het materiaal is erg dun. Door zelf wat zaken aan te passen is het gelukt deze kist te monteren.
Koopjesvoorjou.nl heeft me over deze klacht benaderd en een schappelijk voorstel gedaan om het leed te verzachten. Reden dat koopjesvoorjou.nl van mij toch 5 sterren krijgt.

Uitstekende klantenservice
Vlot bezorgd. Uitstekende klantenservice
Communicatie over niet leverbare bestelling verliep soepel en adequaat. Alternatief produkt bestelden zeer snel geleverd tegen concurrerende prijs!

Positieve ervaring
Goed en goedkoop gaan vaak niet samen, maar in dit geval wel.
Dat bleek ook te kloppen.
Makkelijk assembleren, stevige kar!
Snel en netjes geleverd door PostNL (toch altijd iets beter dan de andere Nederlandse vervoerders) en de beste prijs die we konden vinden.

pakketleverancier wisselen
Ik weet niet waar het pakket is afgeleverd door DPD, ik heb geen informatie ontvangen over waar ik het moet zoeken, ik heb de info gebeld, ze zeiden dat het was afgeleverd... maar niet bij mij. Je hebt het juiste gedaan omdat je mijn bestelling opnieuw hebt verzonden en nu kan ik ervan genieten.Goed gedaan.
Van pakketleverancier wisselen omdat DPD het pakket kwijtraakt of bij iemand anders aflevert.

Risposta di Thedutchnest
Ik heb een fiets besteld die maandag…
Ik heb een fiets besteld die maandag bezorgd zou worden. Helaas kreeg ik deze pas een paar dagen later. Na contact met de klantenservice kreeg ik als compensatie een deel van de kosten teruggestort.
De fiets is geheel naar wens en tevredenheid. Een volgend keer zou ik zeker weer een aankoop via deze website doen.

Risposta di Thedutchnest
Top service en goed geregeld
Top service en goed geregeld goede kwaliteit van doek en mooi van kleur .

Goed geholpen
Had hier een mooie kunstplant gekocht. Er was een beschadiging aan het blad bovenaan. Contact gehad via de chat met Sabina. Kon hem zonder koste retour sturen of 20% er van af krijgen. Heb voor het laatste gekozen bedankt Sabina voor al je reacties.

Risposta di Thedutchnest
Snelle levering, duidelijke omschrijving en een goede prijs kwaliteit verhouding

Uitstekende ervaring
Toen ik besteld had dacht ik oei, ik ken het bedrijf niet. In de bevestigingsmail zat een foutje, en dacht dat ik mijn geld kwijt was. De service afdeling reageerde dezelfde avond nog. Hier werken eerlijke en betrokken mensen met een service afdeling waar menig bedrijf nog wat van kan leren.

Koopjesvoorjou of Vidaxl?
Netjes en vlug bezorgd, alleen ik bestel wat bij koopjesvoorjou.nl en ik krijg van Packs bezorgdienst een melding dat er wat van Vidaxl bezorgd wordt en op de doos staat ook Vidaxl. Dit is wel even verwarrend temeer dat ik eerst op Vidaxl had gekeken en hetzelfde product daar duurder was.

Duidelijk,snel en goed!
Duidelijk overzicht op website,snelle afhandeling van de bestelling.Goede bezorging.Zeer tevreden met de buitentafel!

Prima!
Binnen 3 werkdagen mijn bestelling ontvangen. Hele goede en snelle klantenservice via de chat.

Goede prijs/kwaliteit
Goede prijzen, snelle levering en goede service. De kleur leek een beetje af te wijken van de foto, er is meteen Pro-actief een goed voorstel gedaan om dit op te lossen waar ik heel tevreden mee was. Ga zeker weer bestellen hier!

Risposta di Thedutchnest
Super leuk bankje ontvangen voor een…
Super leuk bankje ontvangen voor een mooi prijsje en snelle levering echt top webwinkel bedankt!

Duidelijke website
Duidelijke website, bestel en betaalgemak, en snelle levering!

100 % vertrouwen
Was sceptisch maar 100 % vertrouwen gekregen. Na de vlotte,Vriendelijke beantwoording van mijn vraag over de bezorging.
Keurig goed verpakt geleverde tuinstoelen met kussens.
Gunstig geprijsd en van prima kwaliteit. Ik ga er zéker vaker bestellen.

Risposta di Thedutchnest
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.