Valutata 3 stelle su 5

Na ontvangst van een herverpakt, incompleet, zonder controle een hekwerk ontvangen. Na melding hiervan via chat!?, volgde geen reactie. Telefonisch is het bedrijf niet bereikbaar ons wel duidelijk... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goed en goedkoop gaan vaak niet samen, maar in dit geval wel. Veel reviews gelezen over fietsaanhangers en bij de viskar niets negatiefs kunnen vinden. Dat bleek ook te kloppen. Makkelijk assemble... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Na meerdere pogingen om een defect onderdeel terug te sturen geen enkele reactie. Vervolgens heb ik hetzelfde product opnieuw besteld en wilde het defecte artikel terugsturen. Een retourlabel aangevra... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per l'illuminazione
  2. Negozio di forniture per il bagno
  3. Negozio di biancheria da letto
  4. Negozio di mobili da esterno
  5. Negozio di divani

Scritti dall'azienda

The Dutch Nest – Hoogwaardige Nederlandse Meubels & Home Living Bij The Dutch Nest vind je hoogwaardige meubels met echte Nederlandse kwaliteit en vakmanschap. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld om stijl, duurzaamheid en functionaliteit te combineren, zodat elk meubelstuk jouw interieur verrijkt. Wij zijn gespecialiseerd in home & living producten van topkwaliteit, met een assortiment dat varieert van tijdloze klassiekers tot moderne designs. Of je nu op zoek bent naar een warme, gezellige sfeer of een strak en stijlvol interieur, bij The Dutch Nest vind je meubels die perfect passen bij jouw woonstijl. Ontdek de uitstekende afwerking, hoogwaardige materialen en persoonlijke service—want jouw huis verdient alleen het beste

3,7

1 stella

Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en service is top...

Ik heb mijn bestelling 21 december geplaatst en had mijn bestelling 23 december al binnen! Hele snelle service, levering was ook netjes! Ik ben zeer tevreden. Enige min puntje is voor het product zelf en dat is dat het product lastiger in elkaar te zetten was dan verwacht. De handleiding is niet duidelijk genoeg. Maar al en al zeer tevreden.

21 dicembre 2024

Risposta di Thedutchnest

Bedankt voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze snelle service en de levering van je bestelling. We streven er altijd naar om een snelle en zorgvuldige bezorging te bieden, en het is fijn om te weten dat we dat hebben kunnen waarmaken.

Wat betreft het in elkaar zetten van het product, vinden we het jammer dat de handleiding niet duidelijk genoeg was. We waarderen je feedback en zullen kijken hoe we de instructies kunnen verbeteren om toekomstige klanten te helpen.

Als je nog verdere vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag!

Jammer maar goedgekomen

Issues met de bezorging. Klantenservice was snel met een fijne oplossing

23 dicembre 2024

Risposta di Thedutchnest

Bedankt voor je review! Het spijt ons dat er issues waren met de bezorging, maar we zijn blij te horen dat onze klantenservice snel een oplossing voor je heeft kunnen bieden. We doen ons best om je altijd de best mogelijke service te leveren en waarderen je geduld en begrip.

Als je verder nog vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staan we uiteraard voor je klaar!

prima

snel geleverd, alles correct weten te monteren (met wat geduld)

19 dicembre 2024

Risposta di Thedutchnest

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat alles snel geleverd werd en dat je het succesvol hebt kunnen monteren, zelfs met wat geduld. 😊

Dank je wel voor je steun en veel plezier met je aankoop!

Valutata 5 stelle su 5

Veel keus, snelle bezorging.

Veel keus, makkelijk betalen, snelle en keurige bezorging,

13 dicembre 2024

Risposta di Thedutchnest

Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. We waarderen uw reactie en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! 😊

Makkelijk & snel

Makkelijk & snel

5 dicembre 2024

Valutata 5 stelle su 5

Alles goed en tijdig ontvangen

8 dicembre 2024

Valutata 4 stelle su 5

Levering en contact goed en duidelijk

Levering en contact goed en duidelijk. Helaas viel het product zelf erg tegen.

28 novembre 2024

Risposta di Thedutchnest

Bedankt voor uw feedback. Jammer om te horen dat het product niet aan uw verwachtingen voldoet. Zou u ons een e-mail kunnen sturen met meer informatie over het probleem? Dan kijken we graag samen met u naar een oplossing. 😊

Valutata 5 stelle su 5

De levering duurde iets langer dan ik…

De levering duurde iets langer dan ik had verwacht, maar alles is aangekomen en ik gebruik deze tuinbox al.

30 novembre 2024

Communicatie

Communicatie, ook tijdens drukke dagen. Kwaliteit ook zeer ok.

2 dicembre 2024

Risposta di Thedutchnest

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met zowel onze communicatie als de kwaliteit van onze producten, zelfs tijdens drukke dagen.

Uw feedback motiveert ons om onze service op dit niveau te houden en waar mogelijk nog verder te verbeteren. Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, staan wij graag voor u klaar.

Valutata 1 stelle su 5

Ce n'était pas au niveau

Ce n'était pas au niveau. J'ai commandé un produit, mais je n'ai reçu aucun détail à ce sujet. Au final, j'ai été surpris que le produit soit retourné à l'expéditeur, sans que je le sache ni même en envoyant aucune information, que ce soit sur l'envoi. ou le transférer à un endroit spécifique pour une nouvelle livraison.

1 dicembre 2024

Cher(e) client(e),

Nous vous remercions pour votre message et sommes désolés pour la gêne occasionnée.

Nous souhaitons vous informer que nous avons transmis votre colis à DPD dans les délais prévus. Cependant, pour une raison indépendante de notre volonté, DPD a retourné le colis à l’expéditeur.

Malheureusement, nous ne pouvons pas intervenir directement dans cette situation. Toutefois, nous pouvons vous proposer deux options :
1. Vous envoyer un nouveau colis.
2. Vous rembourser intégralement votre commande.

Merci de bien vouloir nous faire part de votre choix en nous écrivant à info@koopjesvoorjou.nl.

Nous vous présentons toutes nos excuses pour cet incident et restons à votre disposition pour toute question complémentaire.

Cordialement,
Accountmanager
koopjesvoorjou.nl

Prima

Bestelling was snel en goed geleverd

5 dicembre 2024

Risposta di Thedutchnest

Bedankt voor uw geweldige beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en klantenservice. Het is voor ons een prioriteit om goed met onze klanten mee te denken en we waarderen het enorm dat u dit heeft gedeeld.

We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Het team van Koopjesvoorjou.nl

Goede bereikbaarheid

De artikelen die ik heb besteld waren niet allemaal wat ik er van verwacht had. Door slechte ervaringen met retourneren met internet aankopen maakte ik mijn borst nat, maar dat hoefde niet. Snelle reacties en mijn vraag serieus genomen, altijd antwoord op mails, waarvan sommigen met humor. Alles wat goed was staat inmiddels, alles wat niet bruikbaar was terug en netjes terugbetaald. Tevreden klant dus

6 dicembre 2024

Risposta di Thedutchnest

Bedankt voor uw review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service en de snelle reacties. We proberen altijd een goede klantenervaring te bieden, en het doet ons goed om te weten dat u zich serieus genomen voelde. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Mocht u nog iets nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Valutata 5 stelle su 5

Hele goede service en vriendelijke…

Hele goede service en vriendelijke klantenservice. Denken goed mee met je situatie.

3 dicembre 2024

Risposta di Thedutchnest

We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Het team van Koopjesvoorjou.nl

correcte levering

correcte levering, alles naar wens

27 novembre 2024

Risposta di Thedutchnest

Hartelijk dank voor uw terugkoppeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is en de levering correct is verlopen.

Leuke koopje!

Witte klaptafel gekocht voor een redelijk prijs.
Zeer snel geleverd !

4 novembre 2024

Beste Esma,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons enorm te horen dat de tafel niet naar wens functioneerde en dat u zelf aanpassingen heeft moeten doen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en niet de ervaring die wij willen bieden. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Om dit recht te zetten, willen we u graag een passende oplossing aanbieden. U kunt kiezen uit de volgende opties:
Gratis retourneren: U kunt de tafel kosteloos aan ons retourneren, en we zorgen ervoor dat u het volledige aankoopbedrag terugkrijgt.

Deel van het aankoopbedrag terug: We kunnen een deel van het aankoopbedrag als compensatie terugstorten.
Kortingscode: We bieden u een kortingscode aan voor uw volgende aankoop als tegemoetkoming.
Laat ons alstublieft weten welke optie u het meest geschikt vindt, zodat we dit zo snel mogelijk voor u kunnen regelen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn met een betere ervaring.

Valutata 2 stelle su 5

Miste schroef en een plank waar de…

Miste schroef en een plank waar de gaten op een plank die niet goed/bruikbaar was.
Slecht matriaal.

1 dicembre 2024

Risposta di Thedutchnest

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ondervonden met het materiaal en de kwaliteit van uw nachtkastjes. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij voor onze klanten willen.

Wij staan klaar om dit samen met u op te lossen. We bieden u graag de volgende opties aan:

Wij kunnen de nachtkastjes gratis omruilen en retour aanbieden.
Indien u dat liever heeft, kunnen we het volledige bedrag van uw nachtkastjes aan u terugbetalen.
Wij horen graag van u hoe we uw ervaring kunnen verbeteren. Neem gerust contact met ons op via info@koopjesvoorjou.nl, zodat we dit zo snel mogelijk kunnen afhandelen.

Onze excuses voor het ongemak en we hopen dit naar volle tevredenheid voor u op te lossen!

Geleverd zoals verwacht

Twee opvouwbare slee's besteld, geleverd zoals verwacht.

29 novembre 2024

Risposta di Thedutchnest

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de opvouwbare slee's zoals verwacht zijn geleverd. We hopen dat u er veel plezier van zult hebben, zeker met het winterseizoen in aantocht!

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of iets nodig hebben, dan staan we graag voor u klaar.

Veel plezier met uw aankoop en bedankt voor uw vertrouwen in Koopjesvoorjou.nl!

Valutata 5 stelle su 5

De inhoud van de doos was beschadigd

De inhoud van de doos was beschadigd, maar de doos was aan de buitenkant heel, even een mail gestuurd en kreeg direct een nieuwe opgestuurd. Deze was perfect.

28 novembre 2024

Risposta di Thedutchnest

Bedankt voor je bericht! Het is goed om te horen dat je snel geholpen bent en dat de nieuwe doos in perfecte staat is aangekomen. Onze excuses voor het ongemak met de beschadigde inhoud. We doen ons best om ervoor te zorgen dat dit niet meer voorkomt.

Als je verder nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, laat het ons gerust weten!

Yassine
Klantenservice Koopjes voor Jou

Omruiling tafel verliep soepel

Bij de aangekochte tafel zat een kleine scheur, dit is netjes opgelost door de klantenservice.

Nieuwe tafel was snel binnen en met de retourlabel kon de oude zo retour.

Klasse

20 novembre 2024

Risposta di Thedutchnest

Fijn om te horen dat de klantenservice de situatie snel en netjes heeft opgelost! Geweldig dat de nieuwe tafel snel geleverd werd en het retourproces ook zo vlot is verlopen. Bedankt voor je positieve feedback!

Sabrina

Bureau

Wij hadden een bureau besteld. Helaas bleek deze kapot te zijn geleverd. Na contact te hebben opgenomen werd er gevraagd of we hem om wilden ruilen voor een nieuw exemplaar. Er werd ons netjes een retourticket gemaild. Vervolgens hadden wij de keuze gemaakt on tóch voor een ander bureau te kiezen en heb ik gevraagd of dit alsnog mogelijk was. Dit was geen probleem en we kregen netjes ons geld terug. Kortom: naar tevredenheid geholpen en zeer klantvriendelijke medewerkers!

25 novembre 2024

Risposta di Thedutchnest

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. We zijn blij te horen dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen, ondanks de teleurstelling van een kapot geleverd bureau.

Het is voor ons belangrijk dat onze klanten zich gehoord voelen en flexibel geholpen worden. Fijn dat u dit zo heeft ervaren en dat alles naar wens is afgehandeld. Uw compliment over onze medewerkers wordt zeker doorgegeven!

Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan wij graag weer voor u klaar.

Yassine
Klantenservice Koopjesvoorjou.nl

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più