We are in Love with our new collars and leashes from The Dog Musthaves. The material is soft and fits well. I love the colors and the little customizable dog tags on every collar. The delivery was als... Leggi di più
Er was iets misgegaan aan mijn kant met de betaling waardoor er mailcontact was. Hier werd supersnel op gereageerd en ook nog met extra bevestiging (persoonlijk!) toen het wel gelukt was. Vriendel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super mooie halsbanden toegestuurd gekregen samen met een lief persoonlijk kaartje. Bij een probleem met de bestelling heeft Stefanie dit fantastisch opgelost. Zonder twijfel koop ik hier nog spullen.... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Een online boutique voor de stijlvolle & moderne hond en hun baasjes. Luxe, kwaliteit, design met persoonlijke service.
Veldbiesweg 26, 8084RD, 't Harde, Paesi Bassi
- 0622129853
- info@thedogmusthaves.com
- thedogmusthaves.com
Non risultano inviti alla recensione recenti
Je suis contente de ma commande et du…
Je suis contente de ma commande et du service personnalisé
Golden tag
Heeel blij met het goude naam plaatje voor mijn hond. Echt heel mooi materiaal en super mooi ingegrafeerd!
Er word heel goed en eerlijk…
Er word heel goed en eerlijk meegedacht. Super vriendelijk en klantgericht!
Goede en snelle service
Goede en snelle service!
Producten van uitstekende kwaliteit!
Zeer tevreden!
TOP TOP TOP!!!!!
Goed en zeer vriendelijk geholpen
Super service en zeer persoonlijke…
Super service en zeer persoonlijke benadering. Hoogwaardige kwaliteit van de producten.
Dik tevreden over deze webshop
Dik tevreden over deze webshop, ontzettend klantvriendelijk.
Super mooi!
Super mooie, soepele kwaliteit leer.
Goede investering voor je beste vriend!
Prachtige producten
Prachtige producten, snelle levering en het kaartje erbij maakt het echt persoonlijk! Ik zal hier zeker vaker bestellen.
Service of excellence
Stephanie en Olie weten er elke keer weer een feest van te maken, service of excellence is haar op het lijf geschreven, het verschil in de kleine attenties en connections met de klanten......thinny notable things weet ze feilloos aan te geraken en daarbij: Dex onze Weimie is dol op thedogmusthaves collectie. Dankje Steph, and great branding!!
Penning met naam, geweldig!!
Snelle, goede service met een persoonlijke kaartje erbij! Hoe leuk is dat? :)
Tot een volgende keer!
Ziet er mooi uit
Ziet er mooi uit, bevestiging is nogal zwak ( al 2 verloren)
Goede ervaring
Goede ervaring! Na aanschaf bleek de halsband een verkeerde keus te zijn. Na telefonisch contact de halsband retour gestuurd en aankoopprijs terug ontvangen. Topservice! Ik de toekomst kom ik hier zeker terug voor de aanschaf van een op dat moment passend product.
Hele snelle levering en ruiling bij…
Hele snelle levering en ruiling bij bestellen verkeerde maat. Hele mooie kwaliteit halsband, fijn leer. Heel goed geholpen en cadeautje gratis ingepakt.
een feestje om te ontvangen
Snelle levering en een prachtig ingepakt pakket ontvangen. Een feestje om open te maken.
topservive
Goede en snelle verzending. Na retour geld meteen op de rekening. Geweldige collectie, word je hebberig van.
Erg behulpzaam en adviserend
Erg behulpzaam en adviserend
Prachtige materialen
Wij kopen zeker nog eens bij Stéphanie! ;-)
Past geen rolletje in
Super leuk tasje. Alleen er past geen rolletje poepzakjes in, daarvoor is de opening te klein. Dus dat is wat minder.