Wij slapen inmiddels zo’n zes weken in de heerlijke boxspring die wij kochten bij The Boxspring Club. In de showroom in Haarlem testen wij de matrassen en toppers en liepen we door alle stoffen. Wij... Leggi di più
Ik kwam dit bed via Instagram tegen en was meteen enthousiast. Door de Black Friday-actie wilden we snel beslissen, maar omdat het een grote aankoop is, hebben we eerst stofstaaltjes besteld. Da... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Het bed zelf heb ik nog niet kunnen testen, dus die review is pending. Maar tot dusver erg tevreden over het contact, het meedenken en de flexibele opstelling van Annemarie. Kijk erg uit naar het bed!... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ontzettend betrokken mensen die met je meedenken en goed advies geven. Mijn bed werd super snel bezorgd en ook zorgvuldig in elkaar gezet. En ik slaap zoooo lekker!! Beste koop everrrr!
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
De Boxspring Club gevestigd in Nederland en zijn er trots op dat we elk bed met de hand maken. Omdat we alleen online verkopen, hebben we het proces gestroomlijnd, zodat je gemakkelijk vanuit je luie stoel onze eersteklas bedden kunt bekijken en kopen. Geen tussenpersoon, geen gedoe - gewoon uitzonderlijke kwaliteit die rechtstreeks bij jou wordt afgeleverd. We geloven zo sterk in de uitzonderlijke kwaliteit van ons product dat we een slaapgarantie van 100 nachten bieden op al onze producten, omdat we vinden dat iedereen een goede nachtrust verdient.
Paesi Bassi
- theboxspringclub.com
Le persone hanno visualizzato anche
Top bed, top service. Boxspring Club bedankt!
Afgezien van dat het een heerlijke matras is waarop het zalig slapen is, was de aflevering en installatie ook een buitengewoon prettige ervaring. De mannen belden van tevoren en kwamen precies op de afgesproken tijd. Niet alleen installeerden ze in een mum van tijd de nieuwe boxen en de nieuwe matras, maar ook voerden ze de oude boxen en de loeizware oude matras (200x180cm), zo zwaar dat ik hem niet eens op kon tillen, veilig en moeiteloos via de trap af. Ik geniet nu iedere nacht van mijn nieuwe bed. Boxspring Club, bedankt voor het heerlijke bed en de fantastische service!

Absolute aanrader
Onze dochter van 12 is over the moon met haar nieuwe boxspring. Prachtig design, top kwaliteit en keurige afwerking en niet onbelangrijk slaapt heerlijk! Goed op de hoogte gehouden van de levering door de boxspring club. Levering en montage in de slaapkamer super keurig door Montrieurs! Absolute aanrader!

Hele mooie 2 persoons boxspring
Onlangs een mooie 2 persoons boxspring bij The Boxspringclub besteld en inmiddels ontvangen. Keuze uit veel mooie stoffen en de uitgekozen stof voldeed ook volledig aan de verwachting. Duidelijke communicatie over de levering. De boxspring is netjes geleverd en in elkaar gezet door het transportbedrijf. Heel blij mee!

Risposta di The boxspring club
Eindelijk een bed dat niet saai is!
Eindelijk een bed dat niet alleen heerlijk ligt, maar ook nog eens stijlvol is! Ik was hier al zolang naar op zoek! Het hele proces was super gebruiksvriendelijk. Van het bestellen van de stof stalen, tot het samenstellen van het bed. We kregen goed advies over de matras keuze en ook de levering was vlekkeloos. Aardige bezorgers, die niet alleen het bed monteerde maar ook alle verpakkingsmaterialen meenamen. Ik tip het echt aan iedereen! Ben je op zoek naar een bed dat niet saai is? Kijk dan bij The Boxspring Club!

Boxspring Bedden: Comfort en Luxe voor Thuis en Verhuur
Wij hebben onze boxspring bedden zowel voor persoonlijk gebruik als voor onze recreatiewoning aangeschaft. Ze bieden heerlijk comfort dankzij de opbouw van de matrassen en de goede ondersteuning. Daarnaast zien ze er stijlvol en luxe uit, wat elke slaapkamer een mooie uitstraling geeft. Deze bedden zijn ook perfect voor de verhuur, omdat ze een hoog niveau van comfort en kwaliteit bieden.

Risposta di The boxspring club
Origineel, snel, overzichtelijk en heerlijk slapen!
Om te beginnen super snelle service, veel mogelijkheden, maar toch overzichtelijk! Korte levertijd en erna heerlijk geslapen in ons nieuwe bed wat ook een eyecatcher in de slaapkamer is. Kortom; super tevreden en enthousiast!

Risposta di The boxspring club
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.