NIETS KOPEN bij deze webwinkel! 6 juli een bestelling gedaan, tot op heden niets ontvangen, na meerdere mails te sturen heb ik totaal geen reactie gekregen. De klacht doorgeven aan webwinkel keur,... Leggi di più
Op zich prima gedaan, duurde een aantal dagen na bestellen tot ik pakketje kon ophalen. Minpunt dat je het pakket niet op je huisadres kunt laten bezorgen. Nog minder goed vind ik dat bezorgpunt voor... Leggi di più
L'azienda ha risposto
16 juli bestelling gedaan, ondertss 2 weken verder. Terwijl in jullie mail staat, is ontvangen en vewerkt! Heb 2 mails gestuurd waar niet op gereageerd wordt. Service laat te wensen over. Snap wel d... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Skincare and beautyproducts
Paesi Bassi
- info@thebeautyguide.nl
- thebeautyguide.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Ik heb het product besteld
Ik heb het product besteld! maar ik heb het niet ontvangen, ze reageren niet op brieven, het is onmogelijk om contact met ze op te nemen, geen geld, geen goederen. Ik begrijp dat het een complete oplichterij is, waarschijnlijk oplichters. bestel hier niet
DON’T BUY HERE
DON’T BUY HERE!
My purchase arrived one month after paying it.
Absolutely no responds when I asked if they can check my order/shipping!
This is a non professional site
Levering is prima aangekomen
Levering is prima aangekomen, het duurde alleen even voor ik het binnen had
Niets ontvangen
Niets ontvangen. Telefoonnummer is een privé nummer. Heeft niets met beautyguide te maken. Geen reactie mail. Hier niet bestellen!!
Ik heb mijn product niet ontvangen
Ik heb mijn product niet ontvangen. Tien keer mail gestuurd wordt niet beantwoord.
we ordered on the 5th of March and we…
we ordered on the 5th of March and we did not receive anything... on the 29th of April they sent us a message that we would be delivered soon ...still waiting
Zeer onbetrouwbaar
Zeer onbetrouwbaar. 5 weken geleden besteld. Om de dag een mail gestuurd. Tot op de dag van vandaag geen reactie.
Blijf weg van deze site.
Ik heb nog steeds niets ontvangen!!!
Product in januari besteld en betaald…
Product in januari besteld en betaald en nog steeds niet ontvangen. Meerdere keren gemaild zonder reactie. Geld ook niet terug gekregen. Bestel hier niet!!!
Mijn geld is teruggestort bedankt
Heel slecht 10 februari 2023 een…
Heel slecht 10 februari 2023 een bestelling gedaan , nog niks ontvangen naardat er meerdere mails zijn verstuurd, nog steeds géén 1 reactie. Hier niks kopen dus, je bent je geld kwijt en geen bestelling!
Ruim een week geleden een bestelling…
Ruim een week geleden een bestelling geplaatst en nog steeds niks ontvangen. Op de site staat dat het bezorgd zou worden binnen 3 dagen. Meerdere mails gestuurd en geen reactie!!!
Still no order received
I have placed an order since January 22, 2023, but still have not received anything. sent several emails but no response. I find this very unprofessional and I feel like this is a scam, because they can't be reached by phone either. I want my money back!!!!
Bestelling geplaatst in augustus 2022
Bestelling geplaatst in augustus 2022, vandaag de dag nog niets ontvangen. Mail gekregen dat geld zou terugbetaald worden, nog steeds niet ontvangen. Malafide website. Zeker niets kopen!
Bestelling geplaatst
Bestelling geplaatst, geen reactie op mails, geen bestelling gekregen.
Ik dien klacht in als dit niet snel in orde is
Mega slechte levering en slechte…
Mega slechte levering en slechte service!!! Heb 2 weken op een bestelling moeten wachten.
Meerdere mail gestuurd waar geen antwoord wordt opgegeven
Koop hier nooit iets je krijgt je geld nooit terug
Had begin augustus een bestelling geplaatst was het niet leverbaar zou het geld terug gestort krijgen meedere mails gestuurd krijg dan een reactie dat het via molliepayment gaat en ze het zo snel mogelijk zouden terug storten tot op heden nog geen geld terug gehad nog meedere mails gestuurd maar wordt gewoon niet op gereageerd
Onbetrouwbaar!
Zoals andere hier reeds hebben gemeld NIETS KOPEN HIER! ik wacht al meer dan een maand op mijn bestelling en krijg geen enkele reactie op meerdere berichten. Zijn inderdaad niet telefonisch bereikbaar dus je kan niets doen! VER VAN WEG BLIJVEN!
Respectloos
Op 10/09/22 een bestelling geplaatst maar op heden nog niets ontvangen, alsook meermaals contact opgenomen met jullie via mail, maar geen reactie, als ik niets hoor van jullie ben ik genoodzaakt om de politie er bij te halen.
Onbetrouwbaar en onbereikbaar
Op 1 augustus artikelen besteld. Nog steeds niet ontvangen. Al meermaals mails gestuurd met verzendinfo en vraag waar mijn spullen blijven maar een reactie blijft uit!