Ik vind de podcast altijd top, evenals de webshop! Alleen bij uncensored verwachtte ik meer info maar eigenlijk totaal geen toegevoegde waarde… Qua documentaires etc vind ik het aanbod op het streamin... Leggi di più
Eindelijk series, documentaires, reportages en films die een verrijking zijn voor het brein in plaats van enkel avondvulling. Zeer veel interessant kijkvoer! De serie met Karen Hamaker-Zondag en Dav... Leggi di più
Even na de start van TTS heb ik me aangemeld als lid. Ik was benieuwd, werd verrast en bleef aangenaam verrast door de docu's, films, meditaties enz die (steeds verder aangevuld) geboden worden. Ook d... Leggi di più
Thats the spirit is een geweldig platform als je op zoek ben naar bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Geweldige documentaires en films die mij mij helpen in mijn behoefte naar kennis en groei.... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Weet wie je bent en je weet wat je te doen staat. Welkom bij That's The Spirit, een plek voor zelfontwikkeling en connectie. Of, zoals we het zelf graag omschrijven: een snoepwinkel voor iedereen die op zoek is naar meer bewustwording, innerlijke vrijheid en een authentiek leven. Met een streamingplatform vol films en documentaires, inspirerende en verbindende events, een webshop met uiteenlopende producten en een academy vol leerzame cursussen. Hier bundelen we krachten, delen we inzichten en vieren we de reis naar binnen. Om zo ons eigen licht feller te laten schijnen, onze innerlijke kracht te omarmen en dichter bij onszelf en elkaar te komen. We verkennen nieuwe perspectieven en bevragen bestaande narratieven. That’s The Spirit is er om een alternatief geluid te versterken en nieuwe ideeën te omarmen. Samen op weg naar een wereld vol mogelijkheden. Streamingplatform Ontdek de wereld van bewustwording met een zorgvuldig samengestelde selectie van films, documentaires en masterclasses die je uitdagen om verder te kijken dan het zichtbare. Onze content is zorgvuldig gekozen om te inspireren en te verrijken, waarbij thema's zoals spiritualiteit, heling, persoonlijke groei en universele wijsheid centraal staan. Laat je inspireren om dichter bij je kern te komen en een leven te leiden dat resoneert met jouw ware zelf. Shop Onze webshop is een verzamelplaats voor producten die een bewuste leefstijl ondersteunen. Van boeken tot duurzame artikelen, elk product is zorgvuldig uitgekozen om je dagelijkse leven te verrijken. En, heel belangrijk: bij ons geen producten met overbodige toevoegingen, alleen pure, natuurlijke en authentieke producten. Academy De That's The Spirit Academy biedt een scala aan cursussen, samengesteld met en door de meest inspirerende trainers en experts. Alle cursussen zijn ontworpen om je te voorzien van inzichtelijke kennis en praktische vaardigheden op gebieden zoals heling van trauma's, spirituele groei en het omarmen van je eigen innerlijke kracht. We weten inmiddels dat we eigenlijk ‘niets’ weten, maar dat maakt dat we altijd blijven zoeken naar de waarheid en nooit zijn uitgeleerd. Met deze cursussen ga je écht de diepte in, zodat je jezelf weer helemaal in je kracht komt te staan. Events Ervaar de kracht van samenkomen en verbinden. Of het nu gaat om grootschalige bijeenkomsten, inspirerende workshops of legendarische (strand)feesten, elk event van That’s The Spirit is een gelegenheid om samen te komen, geïnspireerd te raken en elkaar te versterken. De échte magie ontstaat wanneer we plezier maken, leren en ons verdiepen in wat het betekent om authentiek te leven. Zodat je weer even voelt: we zijn met veel en ik mag helemaal mezelf zijn. Met That’s the Spirit verankeren we ons eigen geluid in de maatschappij en creëren we een ripple effect. We normaliseren vrij denken, stellen vragen en onderzoeken de weg terug naar onszelf. Zodat we niet alleen onszelf beter leren kennen, maar ook dichter bij elkaar komen te staan. We willen een mooiere wereld creëren door mensen te inspireren om in hun eigen kracht te gaan staan. We doen het samen, maar alles begint uiteindelijk bij jezelf. That’s the spirit. Welkom thuis.
Paesi Bassi
- thatsthespirit.nu
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Chapeau!!
Eindelijk een platform dat de waarheid durft te delen.
Chapeau voor alle dapperen die dit mede mogelijk maken!!
Hoe je van de nood een deugd maakt!
Ik vind het mooi om te zien hoe Jorn zijn eigen onzekerheid en kwetsbaarheid is gaan gebruiken om deze prachtige route af te leggen.
En hiermee uitkomt bij het blootleggen van de andere helft van de Waarheid die ons door het Systeem niet gegund wordt. Jorn zet voor mij een wezenlijk onderdeel neer van de Universiteit van de Nieuwe Aarde, naast andere kritische podia zoals de Andere Krant, Blackbox TV, LuMens, e.a.
Geweldig platform met heel waardevolle…
Geweldig platform met heel waardevolle content.
Soms nog eens moeite met streamen, denk dat dat nog kinderfoutjes zijn aangezien het platform nog niet zo lang bestaat.
Ik ben in ieder geval van de start lid en na anderhalf jaar nog altijd dus dat zegt genoeg denk ik!
Beoordeling That's the Spirit
De documentaires zijn supergoed en informatief. Voor iedereen die wil weten wat er in de wereld echt speelt en voor iedereen die aan zichzelf wil werken is deze site super.
Wat ik erg mis is ontspannende films of voorstellingen.
Informatie waarbij je niet hoeft na te denken maar kunt lachen of genieten van humor of liefde voor mensen, natuur, dieren etc.
Dit is ook de reden dat ik af en toe even stop met het lidmaatschap.
Een ideeënbus lijkt me een goed idee.
Goede documentaires en films!
oog in oog
Jorn en jouw team: zo mooi om te zien hoe je zelf geëvolueerd bent gedurende je podcasts: :eerlijk, vernieuwend, enthousiasme, verrijkend, heerlijk levendig en moedig durven vragen stellen en de antwoorden open laten; ver-rijkend buiten de zogekende kaders. mensen krijgen de kansen aangeboden om zich op verschillende persoonlijke niveau's te ontwikkelen, authentiek. kortom: zo knap en zo "spirit" bevorderend❤️
de produkten zijn zo zuiver mogelijk , je voelt dat er een onderzoek is aan vooraf gegaan en de prijs is goed betaalbaar
Heel ruim assortiment producten & media voor bewustwording!
Goeie betrouwbare producten, fijne films, interviews en podcasts voor bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.
Heel ruim assortiment en iedere maand nieuwe toevoegingen.
Het wordt terecht een snoepwinkel voor de bewuste mens genoemd.
Ik kijk steeds weer uit naar de…
Ik kijk steeds weer uit naar de leerzame interviews van de Truemanshow. Top!
Gabor Mate en Yuval Noah Harari?
Hey Yorn en team,
Onlangs zat ik de film The Wisdom of Trauma te kijken over Gabor Mate, maar ik verbaasde me dat in de film een shot was over oa een boek van Yuval Noah Harari???
Ik kreeg toen toch meteen een vreemd onderbuik gevoel en gingen er alarmbellen rinkelen. Wat en waarom moest dat in beeld? Verborgen agenda?
Ik ben heel benieuwd wat anderen hiervan vinden? Of misschien is het niet eens opgevallen.
Verder vind ik 15 euro per maand stiekem vrij hoog. Ik zou eerder 10 overwegen. Gezien werk en resterende tijd kom je vaak niet tot kijken. Het zijn mooie documentaires. Maar de films kom ik niet eens aan toe. Wil af en toe ook nog een podcast van je luisteren.
Groetjes Anoushka
Ga vooral zo door!
Ik ben Jorn en zijn team zo enorm dankbaar voor het opzetten van het platform en klankbord en steun die ik heb mogen ervaren tijdens mijn persoonlijke proces van bewustwording. Voor mij heeft de coronaperiode veel opschudding veroorzaakt in het wereldbeeld dat ik had. Het is fijn om weten dat ik hierin niet de enige ben en dat er veel mensen zijn die deze ervaring delen.
Een verademing voor je geest
Als er iets is waar je op kunt rekenen bij That's the spirit is dat de mens en het welzijn ervan centraal staan. Of je nu gaat voor de leerrijke en "mind-expanding" documentaires en films of kiest om verantwoorde producten te kopen op de webshop, je kunt er zeker van zijn dat het topkwaliteit is en met veel liefde is gemaakt.
Zoals de slogan het zo mooi zelf verwoord, dit is een snoepwinkel voor de bewuste mens! En nog gezond ook.
That’s the spirit is pure inspiratie!
That’s the spirit is een prachtig platform. Ik vind er inspiratie, gelijk gestemden en word er blij van. Een mooie open onderzoekende houding vind ik belangrijk in deze tijd van verandering en dat sluit naadloos aan bij mij en mijn activiteiten. Een top-platform!
Zeer ruim aanbod van documentaires
Zeer ruim aanbod van documentaires, films, podcasten enz.... Geen Netflix die je netvlies en brein verblind maar een HARTFIX die je hart alleen maar opent en je mind doet ruimer denken. Een ware bibliotheek aan echte nuttige info! Doe zo verder!
That’s the Spirit heeft mij helpen groeien en vertrouwen gegeven
That’s the Spirit heeft mij ongelofelijk geholpen in mijn periode van depressie/burn out. Ik was al heel erg bezig met de wereld anders te bekijken en heb hier heel veel geleerd. Ik heb mijn ‘dagelijkse dosis‘ informatie nodig om in evenwicht te blijven. De docus zijn ‘eye openers’ en hebben een lange termijn effect. De podcast zijn super interessant en via deze heb ik ook bepaalde cursussen gevolgd, die mij persoonlijk helpen groeien. Lidmaatschap betaal ik met plezier voor de kwaliteit van informatie die jullie geven. Voor mij is het het beste, meest gevarieerde informatie kanaal dat ik ken. Blijf vooral verder werken op de eerlijke manier zoals je bezig bent! Je bent geweldig Jorn!
The spirit is THIS
Zeer up to date en relevante, VRIJE, informatie deling, van eerste minuut tot laatste uplifting!
Het platform voor bewustzijnsverruiming.
Wat een toppers bij TTS
Prachtige vernieuwende gesprekken die je nergens anders kunt halen met boeiende autonome denkers. Met een open, heldere, liefdevolle visie op de meest uiteenlopende onderwerpen.
Zo ook de docus en theatershows. Jouw kanaal in deze nieuwe tijd!
interessante onderwerpen
Enorm interessante onderwerpen die ik graag volg, via jullie podcast. Zou graag een abonnement nemen, om nog meer te kunnen genieten van wat jullie allemaal doen.
Ik ben super blij met alle informatie…
Ik ben super blij met alle informatie die ik ontvangen mag!! Heel dankbaar voor 🙏✨
Documantair
Mooie film gekeken en heel fijn om te zien dat er prachtige initiatieven zijn in de wereld
App en producten
De app, producten en documentaires zijn geheel volgens mijn verwachting. Mijn idee is dat ze zich echt voor de mensen inzetten. Dat kunnen andere (grote) bedrijven als voorbeeld nemen.
Een positief en vernieuwend bedrijf met een frisse kijk op de wereld.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.