Dettagli dell'azienda

1. Servizi finanziari alternativi

Scritti dall'azienda

TFS is meer dan een opleidingsplatform, het is een exclusieve community met ervaren traders. Onze toewijding ligt in het bieden van hoogwaardige begeleiding in het traden van valuta, grondstoffen en aandelen. We streven naar een verbonden netwerk dat elkaar helpt waar nodig om optimaal te presteren. Ons doel is om traders van alle niveaus te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om succesvol te opereren op de financiële markten. Daarbij hechten we veel waarde aan persoonlijke begeleiding en het opbouwen van een sterk, ondersteunend netwerk.

4,4

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Een van de beste van België.

Ik ben zeer tevreden over TheForexSwingFactory. Het is zonder twijfel een van de beste trading communities in België. De uitleg is duidelijk, de support is sterk en je merkt dat er echt wordt gefocust op consistente groei en risk management.

1 gennaio 2026

TFS Review

Persoonlijk zit ik al enkele maanden in de TFS, na gewerkt te hebben met sommige concullega's in de forex industrie vindt ik toch wel dat TFS het beste bij mij past. De prijs is heel schappelijk vergeleken met anderen. De jonge mentors Maurice & Hendrik zijn heel transparant als het komt over hun traden en dat kom je ook niet meer vaak tegen. Ikzelf heb de premium genomen en ik kan alleen maar zeggen dat dat voor mij de beste beslissing was. De hulp dat je krijgt van de mentors alsook de community is enorm. TFS is voor mij bij uitstek de beste in de markt op dit moment!

TFS investing

TFS investing heeft een hele behulpzame community die je helpt met vragen maar ook feedback op eigen analyses. De mentoren van de community zijn zeer vriendelijk en proberen echt samen resultaten te behalen. Het is zeker je geld waard!!!

Mijn ervaring bij TFS

Als beginnende trader ben ik bij TFS ideaal van start kunnen gaan, duidelijke structuur en professionaliteit zijn steeds aanwezig. Aan lesmateriaal in cursus/video vorm is geen gebrek. Daarnaast is er ook voldoende en snelle communicatie wat hier zeker niet onbelangrijk is. Ten slotte is het mooi om te merken dat zowel beginnende als ervaren traders in deze community perfect met elkaar kunnen omgaan. Dit is dus een aanrader voor elke trader!

Duidelijk, Professioneel, TOP

Ik ben al sinds het begin lid en nog geen moment spijt gehad. Goede structuren in hun werk, alles superduidelijk. Geen vraag is te veel! Enorm professionele en fijne mensen om van bij te leren. Echte aanrader!

Professioneel, transparant en waardevol

TFS werkt op een zeer professionele en realistische manier. Ze focussen niet alleen op resultaten, maar ook op de mentale kant en de ontwikkeling van hun members. De technische uitleg is helder en goed onderbouwd.

De community is respectvol en behulpzaam; iedereen doet moeite om elkaar te ondersteunen waar nodig. De wekelijkse marktoverzichten, opvolging van analyses en het uitgebreide advies maken dit een bijzonder waardevol platform voor traders van elk niveau.

Zeker een aanrader voor wie serieus wil groeien in trading.

20 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben al zeer lang geïnteresseerd in…

Ik ben al zeer lang geïnteresseerd in traden en heb talloze video's bekeken, ik sprong van strategie naar strategie met weinig succes. Toen heb ik besloten om mij aan te sluiten bij TFS, hoewel ik er nog niet lang bij ben zijn al mijn vragen uitgebreid en snel beantwoord. Het voordeel voor mij is het feit dat het een redelijk beperkte community is waardoor vragen persoonlijk kunnen worden behandeld. Tot nu toe geen problemen gehad, zeker aan te raden!

Valutata 5 stelle su 5

TFS-investing is een zeer betrouwbaar…

TFS-investing is een zeer betrouwbaar bedrijf. Ze zetten echt in op hun studenten en op de kennis die die aanbieden. Ook zijn ze altijd transparant in alles wat ze doen. Dit is iets wat niet vaak voorkomt in de wereld van Forex. Een echte aanrader dus.

Top community

Na 2 jaar actief te zijn in de interessante wereld van het forex traden, was het joinen van TFS investing de beste keuze die ik gemaakt heb. Dankzij hun uitgebreid en duidelijk tradingplan, plus de persoonlijke begeleiding, ben ik een funded trader geworden. Hiernaast hebben de wekelijkse calls geholpen om te leren uit de fouten die ik maakte, niet enkel het technische aspect wordt hier aangekaart maar de mentors helpen je ook met je psychology. TFS investing heeft mij geholpen om van een beginnende trader naar een winstgevende te groeien. Ik zou deze community aanraden aan iedereen die zich wilt verdiepen in het forex traden!

Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più