Det er 1. og sidste gang jeg bruger Kenn Tømrer, de kunne ikke tætne min dør, som de selv havde valgt. Jeg måtte have min søster der er frisør til at gøre det færdig.
Vi har tidligere i et større køkkenprojekt gjort brug af Kenn, hvilket vi var rigtig glade for, meget smukt rørkasse arbejde, hvis man kan kalde en rørkasse dette😂 Nu stod vi, og havde en mindre opg... Leggi di più
Hos Tømrerfirmaet Kenn går vi op i godt håndværk og med en passion for detaljer
Kongstedvej 9T, 4200, Slagelse, Danimarca
- hej@tfkenn.dk
- tfkenn.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Stor anbefaling af Kenn og co
Stor anbefaling af Kenn og co. Kæmpe fornøjelse at have dem til at reparere tag og udhæng. Meget flot arbejde, rigtig god kommunikation hele vejen igennem og vi følte os trygge fra start til slut. Vil helt klart ringe til Kenn næste gang vi har brug for en tømrer!
Super sted
Super sted hvis man ønsker en god praktikplads.
Ekstrem lærerig praktik og virkelig søde kollegaer.
Uha 2026
Jeg måtte have min søster der er frisør til at gøre det færdig.

Risposta di Tømrerfirmaet Kenn ApS
Ikke kun 1, men 3 gode oplevelser!
Vi har brugt dette tømrerfirma til flere forskellige opgaver efter overtagelsen af vores hus. Kenn har hjulpet med montering af nyt køkken, design og udførelse af et flot højt panel under vindue samt udbedring af en vandskade, hvor en trætrappe skulle afmonteres og genopsættes korrekt. I alle tilfælde har arbejdet været udført i høj kvalitet.
Indehaver og ansatte møder altid op med god energi og en tydelig passion for deres fag, hvilket skaber stor tryghed gennem hele processen. De er løsningsorienterede – også når opgaven virker næsten umulig – og kommer med gode, gennemtænkte forslag. Tidsplaner er blevet overholdt, arbejdet er udført grundigt, og vores hjem er altid blevet behandlet med stor respekt.
Vi kan på det varmeste anbefale firmaet og vil helt sikkert bruge Kenn igen fremover!

Kan helt klart anbefales
Jeg er meget tilfreds med reparationen af udhænget på mit hus.
Det har været en god oplevelse fra start til slut og jeg vil helt sikkert kontakte Kenn igen i forbindelse med fremtidige projekter.

Risposta di Tømrerfirmaet Kenn ApS
Justeringer af garderobeskabe og greb.
Nu stod vi, og havde en mindre opgave, og spurgte Kenn om han kunne hjælpe, hvilket Kenn gjorde og igen med et super godt resultat. Kan kun anbefale Kenn til større og mindre opgaver.

Dygtig Dansk Tømrerfirma
Som bygherre har jeg haft Tømrerfirmaet Kenn ApS som entreprenør på en asbestsanering, vi var meget tilfredse med hele processen. Kenn har overholdt tidsplanen til punkt og prikke, og arbejdet blev udført helt efter Arbejdstilsynets regler.
Det, der virkelig imponerede os, var den høje kvalitet i både saneringen og reetableringen af konstruktionen bagefter – alt blev gjort professionelt og med stor omhu. Vi kan varmt anbefale Tømrerfirmaet Kenn ApS til alle, der ønsker en pålidelig og dygtig samarbejdspartner.

Risposta di Tømrerfirmaet Kenn ApS
Professionelt og yderst veludført…
Professionelt og yderst veludført arbejde. Meget dygtige og ordentlige hele vejen igennem. Er ikke sidste gang jeg har brugt dem.

Risposta di Tømrerfirmaet Kenn ApS
Med Kenn som tømrer er man i…
Med Kenn som tømrer er man i fuldstændig trygge hænder! Alle aftaler overholdes og man kan bare læne sig tilbage og følge med i udviklingen af ens byggeprojekt.
Vi har fået renoveret lige omkring 100 m2 gulv i vores hus og alt spiller fuldstændig perfekt. Kenn kommer også efterfølgende og følger op på sit arbejde, for at sikre at alt er som det skal være.
I forbindelse med byggeprojektet kom der lidt skader på væggene i værelserne, hvilket Kenn uden problemer påtog sig ansvaret for og skaffede maling til reparation af skaderne.
Alt i alt en super oplevelse og vi vil til enhver tid benytte os af Kenn hvis vi står overfor et andet byggeprojekt.

Risposta di Tømrerfirmaet Kenn ApS
For anden gang har Kenn hjulpet med min…
For anden gang har Kenn hjulpet med min bolig. Denne gang med god vejledning ved overtagelse af ny bolig. Han var så hjælpsom og fik løst min opgave hurtig og effektivt og her er blevet så flot.
Kenn er så imødekommende og rar så det har været en fornøjelse….mine beste anbefalinger herfra.

Kæmpe anbefaling
Hvis du har brug for en tømrer, der kommer til tiden, lytter til dine ønsker, og kan sit kram, OG som samtidig har en venlig og positiv personlighed - så er det Kenn, du skal have fat i.
Jeg skulle have bygget et nyt hegn ind til naboen, hvilket blev en længere process os naboer imellem, men Kenn var både tålmodig og behjælpelig med forslag hele vejen, og han passede det efterfølgende ind i sin tidsplan, så vi kan nyde hegnet og terrassen her i sommer. En stor tak for det!
Hegnet blev helt som ønsket, og arbejdet blev udført omhyggeligt og med stor faglighed og godt humør, og jeg giver med glæde Kenn og co. mine varmeste anbefalinger.

Fremragende projektarbejde
Der er ikke stjerner nok til at bedømme Kenns arbejde. Vi havde et større renoveringsprojekt i et ældre hus, som bl.a. involverede etablering af et nyt køkken/alrum og en balkon, og som også involverede flere forskellige faggrupper. Kenn styrede processen fra start til slut og holdt os løbende orienteret om tidsplanen. Selvom der var udfordringer undervejs i processen, så følte vi os helt trygge ved at have Kenn ved roret for han kunne - med sin positive og løsningsorienterede tilgang til problemerne - altid finde den helt rigtige løsning. Hvis vi ikke havde haft Kenns firma til opgaven, så var vores balkon nok aldrig blevet en realitet. Alt blev afleveret på smukkeste vis og vi er taknemmelige over at have fået så kompetent og professionelt håndværk.
Kenn er, udover at være en kompetent og dygtig håndværker, også et behageligt og venligt bekendtskab og det har været en fornøjelse at arbejde sammen med ham i de måneder projektet stod på. Vi er ikke i tvivl om hvor vi skal henvende os næste gang vi får brug for en dygtig tømrer. Kenn får vores bedste anbefalinger. Corinn Sandhoff Pedersen og Hanne Jul Pedersen

Meget kompetent
Meget kompetent, venlig og dygtig til alt Kenn tage sig af med stor omhu. En dejligt oplevelse fra start til slut og kan højt rekommandere Kenn til alle. Vi vender tilbage når vi igen mangler hjælp.

Risposta di Tømrerfirmaet Kenn ApS
Nydeligt arbejde og omhyggeligt udført.
Nydeligt arbejde og omhyggeligt udført.
Godt håndværk.
Forsikringsskade, så prisen kender jeg ikke.
Udskiftning af eternit skiffer plader for anden gang efter påkørsel af skraldebil
Første tømrer var helt håbløs

Risposta di Tømrerfirmaet Kenn ApS
God vejledning og slutresultat!
Du har været god til at vejlede os med hvordan du ville lave taget på terrassen. Det blev flot og professionelt lavet, i forhold til de andre tømrer.
Slutresultatet blev virkelig som vi ønskede os. Vil gerne bruge dig igen, og gerne anbefale dig til andre også.
5 stjerner til dig og Lucas.
Mvh.

Risposta di Tømrerfirmaet Kenn ApS
Kenn er en af de sjældne.
Kenn er en af de sjældne.. Har hjulpet som projektleder, tømrer - snedker og idemager til at vores drømmekøkken kom i stand. Troværdig, tillidsfuld, behagelig, godt håndværk - holder tid og aftaler. VI har fået vores drømmekøkken og toiletmøbel lavet af brugt snedker køkken og opgaven var ikke nem. Kenn har fået det hele til at spille og vi er dybt taknemmelige over hele forløbet. Vi vil helt sikkert bruge Kenn igen og kan kun give vores varmeste anbetalinger. Anne og Poul-Erik

Dygtig, kreativ og kompetent
Kenn og lærlingen satte en overdækket terrasse op hos os. Vi er yderst tilfredse med resultatet. Kenn brugte lang tid på at forklare os forskellige muligheder, og vi endte op med en løsning, vi slet ikke selv havde tænkt på. Meget kreativ tænkt. Kenn får vores bedste anbefaling

Risposta di Tømrerfirmaet Kenn ApS
Godt håndværk og personlig betjening
Vi tog kontakt til Kenn for at få et tilbud på en ny carport med skur. Kenn var forbi og sendte et tilbud få dage efter.
Kenn er god til at kommunikere omkring projektet og har vi har følt os godt vejledt omkring de forskellige valg og fravalg der skal træffes. Håndværket er der styr på og der er ikke blevet sprunget over nogen steder.

Risposta di Tømrerfirmaet Kenn ApS
De varmeste anbefaliner af Kenn...
Vi kontaktede Kenn for at få tilbud på opførelse af carport med integreret skur. Kenn var hurtig til at komme forbi og tage en snak om projektet med os, og forstod med det samme vores behov samt var god til at afklare eventuelle begrænsninger i budget og materialevalg. Vi ønskede en anderledes løsning, med to forskellig tagflader og Kenn var med på ideen.
Kenn er supergod til at kommunikere i hele projektet, og fulgt altid op på vores indgående aftaler.
Kenn’s håndværk er der ikke en finger at sætte på, og vi er ovenud tilfredse med det færdige resultat. Kenn har yderligere være flink og komme med gode råd og vejledning, til den del af projektet som vi selv skal stå for.
Alt i alt har det været en meget positiv oplevelse at entrere med Kenn og vi kan kun give vores varmeste anbefaling af ham til andre.

Risposta di Tømrerfirmaet Kenn ApS
Fantastisk arbejde fra start til slut…
Fantastisk arbejde fra start til slut med køkkenrenovering og ombygning af entre. Fagligheden er bare helt i top. Kenn er yderst behagelig og udfører arbejdet til topkarakterer. Vi er meget tilfredse med resultatet fra Kenn og de andre håndværkere som var med i opgaven. Hvis vi skal have udført andre opgaver vil vi helt sikkert bruge Kenn igen. Vi kan kun anbefale ham til andre