Minulle oli varattu aika YTHS:sän kautta, enkä ollut itse tietoinen asiasta (minulleoli annettu eri ohjeet). Terveystalolta tullut gmail ilmoitus oli automaattisesti mennyt roskapostiin eikä heiltä ol... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Kävin 65 v. Tarkoitetuille vastaanotolla Mikkelin terveystalolla. Oli varattu 20 minuutin aika. Se lääkäri vilkaisi ylimielisesti vaivaani ja totesi: jaataa seuraamaa. Tarkoitti ilmeisesti: jäädään... Leggi di più
Varasimme ajan ortopedille, vastaanotolle ilmaantui ilmeisesti eri hlö mitä oli varauksessa varattu. Tämä lääkäri pohti ilman kuvausta ettei traumasta ollut aiheutunut vammaa, vaikka potilas tunsi keh... Leggi di più
Varokaa aikataulua kun olette Terveystalon asiakkaana eli kun teillä on aikaa lääkärille 20 minuuttia niin pitäkää siitä kiinni. Ei saa puhua pitempään mikä teitä vaivaa. Kävin Raahen terveystalol... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Unhuman money-makers
The company feels more like a money-making machine than a healthcare provider. They seem to prioritize profit over patients’ well-being. I was 10 minutes late for an appointment due to unavoidable circumstances, and they still charged a high fee - no flexibility, no understanding. It felt incredibly unfair and unhuman.
To make matters worse, during a previous visit, the doctor even laughed at me. That experience was not only unprofessional but also incredibly disrespectful.
I cannot recommend their services to anyone.
Ajanvaraus
Oma työpaikkani työterveys käyttää röntgenpalveluissa Terveystaloa. Sain omalta työterveyslääkäriltäni numeron, mistä pitää varata aika. Kun soitan numeroon, se siellä alkaa tulla tekstiä: "Olemme yrittäneet tavoittaa teitä kiireettömään toimenpiteeseen. Yritämme myöhemmin uudelleen". Viikkoon ei ole kuulunut mitään yhteydenottoa? Soitin ajanvaraukseen ja sitä henkilöä ei ongelma tuntunut kiinnostavan, kun vain totesi, että käännän teidät Digi-hoitajale??? Aikani odotetuani ja kuunnelessani jonotus musiikkia, tuli ilmoitus että paina 2 niin soitamme sinulle takaisin. Painoin ja sieltä tuli vahvistus että ovat rekisteröineent soittopyynnön, mutta mitään ei ole kuulunut?
Ylihinnoittelua huonosta palvelusta
Älkää missään nimessä käyttäkö sovelluksen ehdottamaa "uusi resepti tästä" kohtaa. Lauantaisin kokonaissummaksi tulee 80,70 e. Joka ei missään nimessä ole kohtuullinen hinta reseptin uusimisesta. Hintaan ei kuulu automaattisesti edes laboratoriolähetteet, vaan ne sain erikseen jälkikäteen vaatimalla ja resepti kirjoitettiin vaan VUODEKSI. Eikä sitä suostuttu jatkamaan kahteen vuoteen. Myös firman laatupäällikkö otti asiaan kantaa ja hänen mielestään asia ok. Ei mahda olla kovin kummoiset standardit hänellä. Kyseessä siis perus kolesterolilääke, jota olen vuosia käyttänyt. Eikä mikään muu taho ole siitä koskaan tehnyt mitään ongelmaa, vaan suoraan uusittu 2 vuodeksi kerrallaan.
Terveystalo laskuttaa johtamalla…
Terveystalo laskuttaa johtamalla harhaan sovelluksessa. Yritin uusia lääkereseptiä Terveystalo app:ssa reseptin vanhentumisen takia. Reseptin kohdalla oli ”uusi resepti tästä” kohta, josta klikkaamalla joutui chat lääkärille joka kertoi että reseptiä ei voi uusia tässä, vaan täytyy mennä vastaanotolle lääkärille. Tämä klikkaus ja ilmoitus maksoi 67 euroa ja nyt pitäisi mennä Terveystaloon paikanpäälle josta tulee uusi lasku jälleen. Eli jos se ei onnistu chatissa ja lääkärin lasku tulee kuitenkin ,niin se on harhaanjohtamista ja tällaista mahdollisuutta ei voi olla. En ole menossa enää Terveystalon huonoon palveluun vaan siirryn hyvään palveluun. Suosittelen varomaan chat lääkärin palvelua, koska se voi olla kallista, ilman vastinetta.
Olen ollut Terveystalon asiakkaana…
Olen ollut Terveystalon asiakkaana kymmeniä vuosia työnantajana, työntekijänä ja eläkeläisenä.
Aikaisemmin asiat ovat sujuneet Terveystalon kanssa, mutta nyt luottamukseni hävisi kerralla.
Puolen vuoden ajan olen kärsinyt voimakkaista lihaskivuista olkapäiden ja lantion alueilla ja liikunta- ja toimintakykyni ovat olleet heikot.
Tilasin Terveystalosta puhelinvastaanottoajan saadakseni lähetteen laboratorioon, jonka tuloksista saisi osviittaa onko kysymyksessä lihasreuma, johon oireet vahvasti viittaavat.
Sain Terveystalon vahvistaman puhelinvastaanottoajan, mutta lääkäri ei soittanutkaan sovitusti?
Lääkäri soitti varatun ajan jälkeen pahoittelematta viivästystä.
Keskustelumme aikana lääkäri kuulosti poissaolevalta ja piti lihasreumaa epätodennäköisenä.
Hän ehdotti käyttämään särkylääkkeitä vaivoihini?
Työnantajana olen oppinut erottamaan alan ammattilaisen. Nyt ei ammattitaidosta ollut tietoakaan.
Miksi maksaa palvelusta, josta ei ole mitään hyötyä?
Palvelusta ei siis ollut mitään hyötyä, mutta iso haitta, koska lääkäri oli kopioinut sairaskertomukseen edellisen lääkärin virheellisen tiedon, jota ei oltu vielä korjattu.
Olin yhteydessä Terveystalon laadunvalvontaan. Laatuvastaava pahoitteli tilannetta ja pyysi lisätietoja kahteen kertaan salattuun sähköpostiin, koska eivät löydä vastaanottotietoja?
Molemmilla kerroilla sain tiedon salattujen viestien vastaanottamisesta, mutta Terveystalosta ei kukaan soittanut minulle (olin valinnut vaihtoehdoista, että minulle soitetaan tästä asiasta)?
Lasku kyllä tavoitti minut heti seuraavana päivänä ja siinä olivat kaikki ne tiedot, joita heillä ei kuulemma ollut asian hoitamiseksi?
Liikuntakykyni heiketessä tilasin ajan toiselle lääkäriasemalle ja sain heti alustavan diagnoosin: Lihasreuma!
Samalla käynnillä sain laboratorioajan ja lähetteen ammattilaisille Tyksiin.
Nyt olen saanut lääkityksen ja liikuntakykyni takaisin.
Loppupäätelmä Terveystalon palveluista:
Tyhjän saa maksamattakin ja laadunvarmistukselta olisi kulunut alle viisi minuuttia ottaa vastaan tieto puhelimitse sairaskertomuksen virheenkorjauksesta.
Nyt sitä ei ole korjattu kolmeen viikkoon, enkä usko yhteydenottoa enää tulevankaan.
Enpä kyllä aijo itsekään ottaa enää koskaan yhteyttä Terveystaloon.
Vain sovitun ajan tohtorilta……
Ei saa puhua pitempään mikä teitä vaivaa.
Kävin Raahen terveystalolla ja minä halusin selvittää vaivani ja siihen meni kymmenen minuuttia yli ajan niin tohtori laskutti tuplakorvauksen.
Eli lyhyt selostus mikä vaivaa ja ulos.
Minulle tohtori sanoi,että istunto on päättynyt kun olin ollut se 10 yli ajan ,jonka kalliisti jouduinkin maksamaan.
Huonoa ja epäluotettavaa palvelua
Käytin työterveyspalveluita. Ajanvaraus on tehty vaivalloiseksi ja ei ole selkeää, mitkä palvelut / ajat ovat työterveyden alaisuudessa. Asiakaspalvelu oli erittäin epämiellyttävää sekä vastaanottovirkailijan että lääkärin osalta. Jäi todella ikävä fiilis kokemuksesta.
Terveystalon ajanvarauksesta on tehty…
Terveystalon ajanvarauksesta on tehty todella hankalaa!!! Puhelimeen ei vastaa kukaan, ja kun jättää takaisinsoittopyynnön, niin joutuu odottamaan aivan liian kauan!!!
Terveystaloa on pakko käyttää, koska työterveys on siellä!
Lääkäri Leevi Eklundille annan viisi tähteä!!!
Rahat meni kankkulan kaivoon.
Kierrä kaukaa
Kierrä kaukaa, julkiselta saat parempaa palvelua ja vastinetta rahalle.
Ei voi kestää pelkän ajan varaamisessa kolmea päivää.
Täys tsoukki
Täys tsoukki! Sormi aukesi luutamyöden. Liimasivat kyllä ja side päälle. Nyt laittavat kahden sairausloma päivän jälkeen takas töihin. Pitäisi keskustella johdon kanssa löytyykö ns yksilätiselle sopivaa työtä!
Psykiatrian erikoislääkäri oulussa ei…
Psykiatrian erikoislääkäri oulussa ei osannut antaa lausuntoa työkkäriä varten. Onneksi ei sitten laskuttanut kun ei tehnytkään mitään, siitä yksi tähti lisää
Ahne yritys joka ei auta hädässä…
Ahne yritys joka ei auta hädässä olevia, jossei ole avun tarvitsijan laskutustietoja. Sairasta touhua, vaikka nimenä onkin Terveystalo.
Paras kokemus koskaan lääkärissä…
Paras kokemus koskaan lääkärissä käynnistä. Jo edellinenkin käynti oli erinomainen, mutta jälkimmäinen meni jo tunteisiin monestakin syystä ! Antaisin 10 tähteä jos voisin ! 🙂👍
Luulenpa, että Joki-Erkkilä saa yleensä loistavaa palautetta työstään, suosittelen ihmisiä testaamaan jos haluavat taitavan ammattilaisen hoitoa.
yt. P.Salmi
Lääkäri tunnusteli imusolmukkeita ja…
Lääkäri tunnusteli imusolmukkeita ja katsoi kurkkuun yhteensä noin 2min. Maksoi 141 euroa!! Missään ei ollut hintaa etukäteen nähtävissä. Täyttä huijausta koko lafka! Laillistettua riistoa! Mehiläinen noin 3 kertaa halvempi..
Työterveys asikaiden hoito tosi huono
Työterveys asikaiden hoito tosi huono. Asia ei kuunnellaan ja sanotti ensin maksamaan kun ei ollut teito että pitäisi maksaa lasku ensin.
Ajanvarausten perumiskäytäntö altistaa…
Ajanvarausten perumiskäytäntö altistaa sekä muut potilaat, että lääkärit täysin turhaan.
Soittopyyntöihin vastataan huonosti
Soittopyyntöihin vastataan huonosti. Yrityksen sisäinen tapausten koordinointi ei suju optimaalisesti eli tieto ei siirry oikeille henkilöille.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.