Valutata 5 stelle su 5

Echt Fantastisch! Wij hebben zowel de vier seizoenen dekbeden als de wollen onderdeken aangeschaft bij Terschellinger. Het heeft oprecht onze verwachtingen overtroffen. Het is zo comfortabel dat wij... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben enkele maanden geleden het 4 seizoens dekbed gekocht. Omdat wij in de winter een erg koude slaapkamer hebben, zocht ik specifiek een dekbed dat van natuurlijk materiaal gemaakt was en pa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goede service en vriendelijke personeel De all years dekbedden terug gestuurd en de zomer dekbedden gekocht. De all years waren voor ons te dik. De zomer dekbedden zijn behaaglijk en heerlijk warm.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Eenvoudig te bestellen. Volgende dag in huis. Duidelijke verwachting vooraf kenbaar gemaakt op meerdere manieren. Denk aan geur van schapenwol. Kwaliteit is goed, afwerking is netjes. Aanrader voor ie... Leggi di più

4,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Super 4 seizoenen dekbed

Echt een héérlijk dekbed! Lekker warm en zwaarder dan wij gewend zijn. Sinds het eerste gebruik een veel betere nachtrust (wil er niet meer uit)😇😍Echt een aanrader!!

28 novembre 2023

Heerlijk product

Mooie website. Veel informatie. Zeer snelle levering.
Het product voldoet aan alle verwachtingen! Wij gebruiken het slaapvacht/onderdeken nu een paar weken en wat is het heerlijk! Heel zacht, lekker warm. Wij zijn er heel blij mee!

22 novembre 2023

Heerlijk dekbed

Zeer tevreden over de kwaliteit van het dekbed. Heerlijk warm en zeer goed ademend. Het is een natuurlijk en duurzaam product. Ik slaap heerlijk, vele malen beter dan bij een dekbed van synthetisch materiaal.

17 novembre 2023

Aanwinst voor mijn cliënten

Voor mijn praktijk heb ik een wollen onderdeken gekocht. Vooraf nog contact gehad of de dekens mulesing-vrij zijn. Ben heel vriendelijk te woord gestaan. De deken zelf is heerlijk. In mum van tijd voel je een heerlijke warmte van de matras omhoog komen. Echt een aanwinst voor mijn cliënten. Ik heb er meteen nog een aantal besteld.
Enige minpuntje, de claim voor 23:00 besteld, volgende dag in huis, klopt niet. Ik zou adviseren deze van de site te halen. Wees eerlijk over wat je kunt waarmaken, dat past bij de kwaliteit van het product.

27 ottobre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Super producten en goede levering

Ik had voor mijn bestelling een vraag, die werd snel en duidelijk beantwoord. Daarna besteld en levering kwam netjes op tijd binnen.
De producten zijn super fijn! Ik ben zo blij met deze natuurlijke producten!

24 ottobre 2023

Geen moment spijt

Door mij bestelde dekbed was niet op voorraad,maar ik werd keurig op de hoogte gehouden van de levertijd,die erg kort bleek ! En het is een fantastisch dekbed !! Aanrader !!
Onno

13 ottobre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Topproduct, alleen de zegel is een lachertje.

Gistermorgen net voor 11.00 uur besteld.... kwam het dezelfde!!!! dag al aan.(20.07uur) Alleen de veiligheidszegel is een lachertje, toen ik de doos opendeed stond het plastic al open... moeilijk te weerleggen wanneer er dan iets niet klopte. Gelukkig was alles oké en we hebben er net 1 nacht op geslapen. Lekker warm en zacht maar toch stevig.(slaapvacht) Goede en nette prijs!
Nu (03-01-2025) even een vervolg.... we zijn er dol op... ligt na al die tijd heerlijk en verschuift niet. Heerlijk wollen onderdeken... chapeau

11 ottobre 2023

Aanrader

Ik bestelde vrij laat in de avond en toch was het er de volgende dag al. Ik ben heel blij met alle artikelen. Het is allemaal van een supermooie kwaliteit.
Ik heb besteld het seizoensdekbed, de matrasbeschermer en een kussen.
Het kussen is nog een beetje hoog, maar er stond bij dat dat in de loop van de tijd minder wordt.
Een aanrader!

22 settembre 2023

Geweldige dekbed!

Ik heb na paar jaren koud te hebben geslapen in mijn dunne dekbed, heerlijk lekker warm kunnen slapen met deze geweldige dekbed. Ik ben zeer tevreden met deze dekbed supper!!

6 settembre 2023
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più