Jag har bara varit kund och köpt elen hos dem, jag har ingen erfarenhet av uppsägning och har inte haft några problem (så kundservice eller så har jag inte "testat"). Jag har har billig el ! Men... Leggi di più
Bedrövligt företag med total avsaknad av förståelse för ett dödsbos situation. Den avlidna var svårt sjuk den sista tiden i livet och kunde inte hantera sina räkningar. Vi som företräder dödsboet prat... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Uppföljningssamtalet gav som resultat att felaktigheter vid tecknandet kunde rättas till. Andreas hjälpte med stort tålamod att guida mig genom fakturauppgifter som är snåriga för en kund att förstå.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Teckna elavtal med dem och får fakturan på e-post rätt ner i skräppost, så det slutar med att jag får ett inkassokrav på något som är helt omöjligt för mig att hitta om inte man letar. Ohjälpli... Leggi di più
Informazioni su Telge Energi
Scritti dall'azienda
För oss på Telge Energi handlar allt om dig och hur vi kan underlätta i din vardag. Vi tycker att el ska vara enkelt och vill hjälpa dig göra smarta val på elmarknaden – att välja rätt elavtal, ha koll på dina kostnader och se över din förbrukning. Vår kundservice finns alltid nära till hands om du behöver hjälp eller rådgivning. Dessutom har vi en app som gör det enkelt att hålla koll på dagens elpriser, följa din elförbrukning och göra smarta val för att sänka din elräkning.
Varför Telge Energi?
• Ingen bindningstid
• Certifierad med Schysst Elhandel och Trygg Kundkontakt
Storgatan 42, Södertälje, Svezia
- 0108109900
- kundservice@telgeenergi.se
- telgeenergi.se
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Rörigt och dålig ordning vid uppstart…
Rörigt och dålig ordning vid uppstart av vårt avtal.

Risposta di Telge Energi
Bra och seriös information !Samma el men vi fick en mycket seriös…
Samma el men vi fick en mycket seriös och professionell kontakt när vi skulle byta leverantör. Ingen "hardsellig" men bra information och ett nummer att kontakta om vi skulle vilja välja Telge Energi som vår leverantör. Professionellt och smidigt !

Risposta di Telge Energi
Nöjd med ett-årigt rörligt avtal
Jag hade ett-årigt rörligt avtal hos Telge till ett rabatterat pris. All kontakt med elbolaget har varit till belåtenhet. Då avtalet var på väg att gå ut hörde de av sig i god tid för att förvarna och ge alternativ till ett förnyat avtal.
Den enda nackdelen har varit deras hemsida (mina sidor) där man inte kunde se (min) månadens rörliga pris med rabatt. Det framkom i efterhand på fakturan. Fick besked om månadsfakturan den 12e samma månad. Önskat få beskedet tidigare efter månadsskiftet.
Blev erbjuden ett lägre pris hos ett annat bolag så jag bytte pga priset.
Men kan absolut tänka mig att återkomma till Telge!

Aldrig mer Telge
Aldrig mer Telge. Varit kund länge. Installerade solceller för ca ett år sedan och tecknade avtal som mikroproducent av överskottsproduktion. Deras kundtjänst sa att det var extra bra om man tecknade dig på 3 år. Nu fick vi information att avtalsformen Vinteravtal, som vi haft i över 10 år, den kommer vi inte kunna förlänga med när det treårs avtalet ska förlängas i december. Så nu ringde de och sa att om jag byter elleverantör ( vilket vi ska!) då kommet de att fakturera för att vi bryter microproduktionsavtalet….. grattis Telge. Inte en krona mer någonsin från oss mer, och kommer att dela denna upplevelse på alls sätt möjligt. NI ändrar villkor, NI tvingar mig att söka en bättre lösning NI säljer på mig ett bundet produktionsavtal. Nä. Aldrig mer Telge, tyvärr…
Telge har svarat. Jag valde inte att binda produktionsavtal, er personal sålde in att det skulle vara det bästa. Ingen informerade att elavtal och produktionsavtal inte följer varandras bindningstid. Nä du. Avtalet är uppsagt och i januari har jag en ny leverantör, som tacksamt även köper in mitt överskott. Aldrig mer Telge för mig, eller för någon annan jag någonsin känt, eller pratar med.

Risposta di Telge Energi
Vid första kontakten blev jag bra…
Vid första kontakten blev jag bra bemött. Fick fakta. Blev uppringd som utlovat. Får bra respons. Bra att jag får veta att pengarna kommit fram vid betalning. Kul att få en barnkörssång vid min födelsedag, även om jag vet att den inte var så personlig. Men undrar över er nya partner-hur mycket samarbete har de med Ryssland?

Risposta di Telge Energi
erbjuder bara rörligt och timpris
Tycker det är tråkigt att telge som förut kunde erbjuda fastpris, nu enbart erbjuder rörligt eller timpris. Inte heller mix avtal har dom. Partner varit kund i många år, men nu blir det till att hitta ett bättre alternativ.

Risposta di Telge Energi
Tecknade två avtal för en månad sedan
Tecknade två avtal för en månad sedan. Kontakten med säljaren var utmärkt men kan fortfarande inte hitta någon information på mina sidor om mina avtal. Tex spotpris + ? Avtalstid mm

Risposta di Telge Energi
Telge har ingen statistik över förbrukn…
Telge har ingen statistik över förbrukn och solcellsproduktion så som andra energibolag har. Är van vid att kunna följa per dag i app. Mina sidor är både krångligt och visar inte dagligen.

Risposta di Telge Energi
Personal Verde är jättetrevlig och…
Personal Verde är jättetrevlig och tillmötesgående i telefon. Allt har gått smidigt med Telias solceller.

Kundbemötande bra
Kundbemötande bra, jag fick det jag behövde utan en massa tillägg att betala. Hur det ser ut framöver med elpriset återstår att se.

Dålig telefonservice. Usel.
Sa att vi skulle få betalt retroaktivt. Svarade i inte på återkoppling.

Telge bluffen!
Telge Tryggt/Förvaltat avtal
9 Månader med Telge Energi som prissäkrar
200-300% över rörligt pris!
Är ni så dåliga?
Eller blåser ni oss kunder?
Juni 2023 elområde 3
Telge Tryggt avtal = 225,80
Telge rörligt avtal = 103,59
Nordpool = 80,64

Risposta di Telge Energi
Min dagliga förbrukning av elektricitet…
Min dagliga förbrukning av elektricitet är inte möjlig att läsa av på hemsidan. Det är svagt - på en annars bra upplevelse av Telge energi.

har nu varit kund hos er i 12 dagar
har nu varit kund hos er i 12 dagar. Kan inte betygsätta er på så kort tid.

Risposta di Telge Energi
Vi har ingen som helst erfarenhet om…
Vi har ingen som helst erfarenhet om hur Telge Energi är eftersom vi endast varit anslutna till dom i 12 dagar med anledning av att vi valde att byta till Telge som leverantör av el.

Risposta di Telge Energi
Ofullständiga och negativa besked om…
Ofullständiga och negativa besked om vindandelar. Dyrare abonnemang än väntat.

Saknar app
Saknar app för avläsning av förbrukning samt annan fakta som är relevant vid timpris avtal.
Kommer byta el leverantör pågrund av detta.
Tack för svaret uppskattas verkligen.
Ungefär när i tid kommer denna app att lanseras?
Bra att veta så att vi kan omvärdera vårt beslut att byta el leverantör.