Jag har bara varit kund och köpt elen hos dem, jag har ingen erfarenhet av uppsägning och har inte haft några problem (så kundservice eller så har jag inte "testat"). Jag har har billig el ! Men... Leggi di più
Bedrövligt företag med total avsaknad av förståelse för ett dödsbos situation. Den avlidna var svårt sjuk den sista tiden i livet och kunde inte hantera sina räkningar. Vi som företräder dödsboet prat... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Uppföljningssamtalet gav som resultat att felaktigheter vid tecknandet kunde rättas till. Andreas hjälpte med stort tålamod att guida mig genom fakturauppgifter som är snåriga för en kund att förstå.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Teckna elavtal med dem och får fakturan på e-post rätt ner i skräppost, så det slutar med att jag får ett inkassokrav på något som är helt omöjligt för mig att hitta om inte man letar. Ohjälpli... Leggi di più
Informazioni su Telge Energi
Scritti dall'azienda
För oss på Telge Energi handlar allt om dig och hur vi kan underlätta i din vardag. Vi tycker att el ska vara enkelt och vill hjälpa dig göra smarta val på elmarknaden – att välja rätt elavtal, ha koll på dina kostnader och se över din förbrukning. Vår kundservice finns alltid nära till hands om du behöver hjälp eller rådgivning. Dessutom har vi en app som gör det enkelt att hålla koll på dagens elpriser, följa din elförbrukning och göra smarta val för att sänka din elräkning.
Varför Telge Energi?
• Ingen bindningstid
• Certifierad med Schysst Elhandel och Trygg Kundkontakt
Storgatan 42, Södertälje, Svezia
- 0108109900
- kundservice@telgeenergi.se
- telgeenergi.se
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Har fungerat jättebra
Har fungerat jättebra. Är nöjd med hur det hela fungerar. Trevligt bemötande i kundtjänst vilket jag prioriterar högt när man väl har en fråga så är den kontakten viktigt. Här är de riktigt bra.

Risposta di Telge Energi
Telge Energi tar ej ansvar för solel-installationen
Beställde solpaneler av Telge Energi i början av 2019 då panelerna monterades. Ett fel på mätutrustningen som ingick i paketet anmäldes 2020 men har trots ett 30-tal mail ej åtgärdats. Det medför att Telge-appen för energiproduktion inte fungerar utan vi översvämmas av felrapporteringsmail hela tiden.
Men Telge duckar för ansvaret och anser inte att det är deras problem.
Jag är fruktansvärt trött på allt detta tjafs och tomma löften under alla år som borde kunnat fixats av en kunnig och behörig elinstallatör under ett besök.
Svaret här från Telge blev som flera gånger tidigare: kontakta Telges support. Det har jag ju gjort massor av gånger men de bara lovar återkomma men sen inget mer.

Risposta di Telge Energi
Dålig app som oftast inte laddar…
Dålig app som oftast inte laddar spotpriset. Jag kan inte se vad en specifik dag eller timma har kostat utan ser endast, i bästa fall, förbrukning och spotpris. Rekommenderas ej om man vill styra hemmet efter spotpris och ha möjlighet att se utfallet.

20 år ?
Jag har varit kund hos Telge Energi i över 20 år utan att ha något problem med de. Företaget ger fantastiskt bra information via email och mobilen. Deras hemsidan är helt underbart, enkel och snygg att läsa. Prisvärd. Trevligt bemötande via telefon. Viktigast- Telge Energi tänker "Grönt". Tack

Syftet???
Syftet???
Jag upplever det som ganska irriterande när ni berättar vad man ska göra för att få hålla upp värme när elen går --- och sedan sätter en sådan bild bredvid. Kan jag också få installerad en braskamin i min lägenhet, tack? Och när man klickar in i artikeln sitter en annan person också framför en brasa. Hur vore det med en tydlig informationssida istället, tydliga telefonnummer, beskrivningar, var man ska köpa grejerna, vad man ska tänka på etc. Exempelbilder på det?

Köpte solcellsanläggning hösten 2022
Köpte solcellsanläggning hösten 2022.
Paneler installerades snett på taket maj 23. Växelriktare juli 2023. Eon kopplar in oss på nätet aug 2023.
Misstänker att ingen el går ut på nätet. Slutet okt meddelar Telge att anläggningen är felinstallerad. Montör kommer mitten nov. Halva anläggningen fungerar därefter. Hela anläggningen fungerar inte ännu, mitten dec.
Har försökt nå Telge ett otal gånger. Mestadels får jag inget svar.
Jag känner mig fruktansvärt illa behandlad som kund efter att ha varit Telge abonnent i många år.
Vad gör man med en leverantör som inte ens svarar vare sig på mejl eller telefon.
Oförskämt, Telge!

Risposta di Telge Energi
Har bra bemötande när jag tecknade…
Har bra bemötande när jag tecknade avtal , så får väl se hur det går?

Risposta di Telge Energi
Lätta att tala med och vad jag förstår…
Lätta att tala med och vad jag förstår gjorde allt för att ordna till allt snabbt och enkel för mig. Får väl följa upp allt!

Risposta di Telge Energi
Toppen bra och trevligt bemötande av…
Toppen bra och trevligt bemötande av personalen

Risposta di Telge Energi
Fakturan skiter dom i vart den hamnar.
Ohjälplig kundservice som inte vill återkalla inkassokravet utan skyller att jag valt det fantura sättet
hos elskling men där finns det inget val för hur fakturan skall hanteras.
aldrig mer ett elavtal hos Telge

Risposta di Telge Energi
Telge löste problemet snabbt och smidigt
Uppdatering
Det var helt enkelt 2 förväxlade fakturor, löstes snabbt och smidigt idag. Pappa fick dessutom rabatt på det extra arbetet som fick göras vid installationen.
Telge energi lurar seniorer.
Min gamla far köper en solanläggning via. Telge energi efter att ha fått en offert på 141000kr installerat och klart.
När installationen ska slutföras måste något i elanläggningen fixas så det ska tillkomma en kostnad på 9000kr för att byta ut ett par sladdar. Min far ville go det på en separat faktura, och det var ok.
Nu har första fakturan kommit och den var inte på de överenskomna 141000 som han ordnat finansiering till utan på över 160000.
Akta er för att göra affärer med detta bolag.
Kan tillägga att min far har idag lagt ett par timmar att försöka få kontakt med någon på Telge som kan hjälpa honom. Men misslyckats. Rätt person ska ringa tillbaka, förhoppningsvis i morgon.

Trevligt
Trevligt , men vet inte något mera eftersom jag nyligen anslöt mig till Telje Energi.

Slänger på luren
Hade ett telefon samtal från en otrevlig kille som slängde på luren när jag försökte förklara att jag inte ville ta det på telefon men skulle gärna se på er websida. Men nu när han var så otrevlig så struntar jag helt och hållet i Telge Energi. Kan kanske vara en ide att utbilda er telefon personal lite. Även om ni kanske är billigare så behåller jag hellre ett företag med bättre kundservice men kanske är lite dyrare.