Jag har bara varit kund och köpt elen hos dem, jag har ingen erfarenhet av uppsägning och har inte haft några problem (så kundservice eller så har jag inte "testat"). Jag har har billig el ! Men... Leggi di più
Bedrövligt företag med total avsaknad av förståelse för ett dödsbos situation. Den avlidna var svårt sjuk den sista tiden i livet och kunde inte hantera sina räkningar. Vi som företräder dödsboet prat... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Uppföljningssamtalet gav som resultat att felaktigheter vid tecknandet kunde rättas till. Andreas hjälpte med stort tålamod att guida mig genom fakturauppgifter som är snåriga för en kund att förstå.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Teckna elavtal med dem och får fakturan på e-post rätt ner i skräppost, så det slutar med att jag får ett inkassokrav på något som är helt omöjligt för mig att hitta om inte man letar. Ohjälpli... Leggi di più
Informazioni su Telge Energi
Scritti dall'azienda
För oss på Telge Energi handlar allt om dig och hur vi kan underlätta i din vardag. Vi tycker att el ska vara enkelt och vill hjälpa dig göra smarta val på elmarknaden – att välja rätt elavtal, ha koll på dina kostnader och se över din förbrukning. Vår kundservice finns alltid nära till hands om du behöver hjälp eller rådgivning. Dessutom har vi en app som gör det enkelt att hålla koll på dagens elpriser, följa din elförbrukning och göra smarta val för att sänka din elräkning.
Varför Telge Energi?
• Ingen bindningstid
• Certifierad med Schysst Elhandel och Trygg Kundkontakt
Storgatan 42, Södertälje, Svezia
- 0108109900
- kundservice@telgeenergi.se
- telgeenergi.se
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Ni var den bästa o trevligaste företag…
Ni var den bästa o trevligaste företag någonsin som jag har beställt varor av
Men fortfarande efter ett år efter flera telefonsamtal till er försäljare har ingen från eftermarknaden hört av sig efter flera påtalade fel i monteringen
Långsam installation av solceller och obefintlig information,
Ja gisses, cirkus Telge.
Snart 12 månader sedan beställning av solceller.
Under denna period har jag fått byta rådgivare 2 gånger. Telge har gjort föranmälan till till fel bolag minst 2 gånger.
Svarar sällan på mail, och när det svaras så svarar de på 1/3 av frågorna.
Utlovad leveranstid var 14 veckor, nu är vi uppe i 48 eller något.
Till slut kom montörer och satte upp paneler men städade inte efter sig direkt, hittar fortfarande efter 3 veckor bultar, buntband och annat på hela tomten efter dem.
Ett normalt företag skulle bokat elektriker direkt när de fått ok på montörsdatum men inte Telge. Nu är det 4-5 veckor sedan sedan jag och de visste datum för montering av panelerna, men Telge har fortfarande ingen aning om elektriker, de verkar inte har försökt boka någon ännu.
Vänner, kollegor och grannar har beställt av andra företag efter oss och fått deras anläggningar klara före oss.
Ber dem snart komma och ta bort panelerna istället.

Risposta di Telge Energi
Jag beställde solpaneler i september…
Jag beställde solpaneler i september 2022 och i mars 2023 närmare bestämt 13/3 kom materialet men inga montörer pga. ”Sjukdom” och då hade jag suttit och väntat halva dagen. De dök upp några dagar senare och monterade dessa och så långt frid och fröjd….De sa att det kunde ta någon vecka innan elektrikern kommer och färdigställer och jag väntade några veckor innan jag hörde av mig och frågade när. Fick då till svar att senast vecka 17 så kommer han men dom skulle försöka tidigare och i slutet av den veckan när jag inser att det inte skulle komma någon så ringer jag på fredagen 28/4 och då säger dom att elektrikern är på väg och kommer om 5-6 timmar !! Men givetvis kommer ingen då! Jag ringer på tisdagen 2/5 och vill avboka hela skiten men då får jag till svar att elektrikern är på väg…..det dyker upp 2 st varav den ena kan lite engelska och den andra inte ett ord på annat än sitt hemspråk. Nu är allt klart och Nybro energi har godkänt anläggningen…..men den fungerar inte som den ska!!
Jag har ringt och jag har mailat hur många gånger som helst och så fruktansvärt nonchalanta dom är som inte svarar på vare sig mail eller telefon! Jag är så fruktansvärt besviken och hade jag haft den minsta aning att det skulle bli så här så hade jag valt ett annat bolag än Telge energi.
I mitt avtal som skrevs under i september 2022 står det en leveranstid på 3-5 månader….nu har det gått 9 snart och det är inte färdigt. Jag skulle kunna skriva ännu mer detaljerat om detta men nu får det räcka!

Installation solpaneler
Installation solpaneler
Telge Energi skötte precis allt och fick hantverkarna att komma när de förväntades så allt flöt utan att jag behövde engagera mig.
Telge Energi usel kundservice laddbox
Beställde laddbox via Telge Energi. Fick fel variant av lastbalanserare. Går inte kontakta på telefon och mailsvar tar minst en vecka för varje svar. Man har lovat att skicka rätt lastbalanserare men har nu gått ca 6v och inget händer, senast tyckte dom jag skulle prata med deras underleverantör själv eftersom dom själva inte fick nån respons därifrån! Så uselt bemötande och nonchalant, värsta möjliga kundsupport. Varit kund hos Telge Energi många år men inte länge till!

Det fungerade bra
Det fungerade bra, killarna gjorde ett bra jobb. Nu väntar jag bara på att det ska kopplas in
Fyra stjärnor 1 stjärna till 4
Fyra stjärnor för mars 2023 o framåt o 1 stjärna sept 2022 till mars 2023

Är mycket besviken
Är mycket besviken. Solcellerna tog 8 månader att att sätta upp och nu väntar vi att dom ska kopplas in och det har gått 2½ vecka redan och inget har hörts. Jag hörde att det har installeras andra delar av Sverige fast vi fick höra sedan Januari att det inte fanns komponenter. Många runt om oss har fått sina på 6 veckor. Det är jag som har fått tjata sen januri.

Bra service och bemötande
Bra service och bemötande. Fick snabbt och tydligt svar på alla mina frågor.

Köpt sol-el genom Telge
Köpt sol-el genom Telge. Har mötts av oförstående för de problem som följde på köpet. Vi påtalade störande ljud från växelriktaren och olämplig placering. Blev inte trodda betr det störande ljudet. Telge saknade uppenbarligen kunskpen om missljudet. Efter långa diskussoner kom Telge fram till att alla växelriktare låter mer eller mimdre.De erbjöd sig att fytta växelriktaren för 8000 kr. Vi har nu flyttat växelriktaren på egen bekostnad med hjälp av lokal elektriker. Vid Teljes montering gavs inga råd om lämplig placering. En växelriktare blir varm och ska inte placeras i husets varmaste hörn, ska helst vara svalaste platsen.
Telge har tydliga problem med att anlita underentreprenörer som inte är kompetenta.
Vårt råd är att inte anlita Telge. Det kan medföra tråkiga konsekvenser.

Riktigt bottennapp.
Ert sätt att hantera beställningen av solceller. Vi blev lovade färdig installation inom 3-5 månader. Skrev på avtal i början av november. Cellerna monterades i början av mars. Dock är cellerna fortfarande inte inkopplade, alltså nästan 7 månader efter beställning och fortfarande inget datum meddelat oss. I övrigt har vi alltid varit nöjda med er, men det här med solceller var ett riktigt bottennapp. Helst vill jag avbryta projektet, men nu är tyvärr hålen redan borrade i taket.

Risposta di Telge Energi
Ni svarar inte i telefon och ni svarar…
Ni svarar inte i telefon och ni svarar inte på brev så varför är ni på marknaden

Risposta di Telge Energi
Solpanelerna har legat på taket två…
Solpanelerna har legat på taket två månader men ingen kommer och färdigställer med elinstallationen. Ingen kan heller svara på frågan när det kommer bli inkopplat.
Dessutom frågade säljaren om jag är nöjd med beskedet; att de inte ens kan ge ett besked.
Jag har aldrig varit med om något sämre!

Risposta di Telge Energi
Vänlig kundtjänst men man löser inget
Vänlig kundtjänst. Svårt att komma fram och man blir slussad från ena till den andra utan att lösa något.

Risposta di Telge Energi
Telge Energi är lätt att nå och ger…
Telge Energi är lätt att nå och ger givande information

Risposta di Telge Energi
Överlag bra med stora framsteg på…
Överlag bra med stora framsteg på sistone, man kan känna av era förnyelse och förändrings vindar, dock hade ni ett kasst avtal i trygg som var både svår att förstå och svår att lämna.