Pludselig ville min iPhone ikke tænde og jeg troede, at den var gået i stykker. Ekspedienten reddede min dag. Han var meget venlig, hjælpsom og service-minded. Det lykkedes ham ret hurtigt, at tænd... Leggi di più
Den på Amagerbrogade 28 skulde skifte en battari til min google pixel 7 pro. udskifning gik godt. men de kom til at lave en rød streg på skærmen. reparatøren sage det med det samme. og de vi... Leggi di più
Kunne ikke få internet på min mobil til at virke og var ved at forlige mig med at kortet nok var ødelagt og jeg skulle have ny telefon, men teknikeren hos telerepair blev ved med at søge på telefo... Leggi di più
Meget positiv oplevelse hos Telerepair i Lyngby. Jeg fik skiftet et batteri på min gamle MacBook. Hurtigt og proff. Senere havde jeg problemer med en inaktiv mailserver. Dette problem blev også... Leggi di più
- Negozio per la riparazione di cellulari
- Servizio di riciclaggio e sbloccaggio cellulari
- Negozio di telefoni cellulari
- Servizio per computer
- Servizio di riparazione telefoni
Danmarks største reparatør af mobiltelefoner, tablets, computere og meget andet. Vi køber og sælger også refurbished telefoner!
Østerbrogade 140, 2100, København Ø, Danimarca
- info@telerepair.dk
- telerepair.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Super service
Lørdag D 5/7-2025
Super og kyndig
Behandling, reparatør
Vidste hvad han snakkede om
Kan varmt anbefale dem
Helt perfekt service
Helt perfekt service. Så hjælpsomme, dygtige, effektive og en rigtig god pris🙏
Mega god service og flinkt personale
Venlig og ligetil betjening
Venlig og ligetil betjening. Er nu tredje gang, jeg bruger butikken. Fuld tilfredshed.
Thank you for your excellent service
Thank you for your excellent service, Cornelius. I strongly recommend. Falkoner Allé 22, Frederiksberg.
Mega god service
Mega god service, og hjalp mig med at få min mobil til at oplade igen gratis!!
Det kan kun anbefales det sted de er…
Det kan kun anbefales det sted de er flinke og professionelle personalet 👍🤩😃
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. God service og hurtig reperation
Perfekt
Det gik super hurtigt at få en reparation på min iPhone og virkelig venlig personale. Prisen var heller ikke for dyr!
Amazing, empathic service at Telerepair Amager
The screen of my phone stopped working and needed to be replaced. Since it had to be an original part, the repair was quite expensive. I checked several shops in Amagerbro, but none of them came close to the amazing customer service I received at Telerepair Amager.
The technician went out of his way to find the best, and most affordable, solution for me. After I visited the shop, he even texted me later to say he had found an optimal option, and he was right. The difference in both treatment and pricing compared to other shops was significant.
Most importantly, I felt he genuinely empathized with my situation and truly wanted to help. On top of everything, he applied a screen protector for free and gave me great advice on other accessories.
I truly believe this is by far the best repair shop in Amagerbro, both in terms of customer service and price. The difference compared to other places is huge.

Excellent service
Excellent service. I recommend to visit this shop if you have any need for technical ecpertice.

Risposta di Telerepair.dk
Hurtig reperation og god service
Diagnose for skade= 10 min
Reperation= 15 min
God forklaring og tidsperspektiv. Fantastisk god service- og mobilen fungerer perfekt

Risposta di Telerepair.dk
Virkeligt god oplevelse fik hurtigt…
Virkeligt god oplevelse fik hurtigt skiftet mit kamera og virkelig en konkurrence dygtig pris. Kan klart anbefales👍

Super service
Super god service.
Meget hjælpsom og tålmodig medarbejder
Har allerede anbefalet Telerepair Østerbro til venner
Rigtig god service og flinke mennesker!