Potrzebowałem konsultacji z lekarzem i korzystam z pakietu TELEMEDI-GO. Niestety moje doświadczenie było bardzo rozczarowujące. Lekarz wykonał trzy połączenia w ciągu jednej minuty. W tym czasie nie... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jako pacjent na NFZ kiedyś byłem bardzo zadowolony, obecnie pacjenci NFZ są traktowani jak drugiej kategorii: - przy problemach technicznych / kontakcie telefonicznym odsyłani na stronę intern... Leggi di più
Okropna firma, która jest jedynie pośrednikiem między zupełnie przypadkowymi i niesprawdzonymi lekarzami. Wpadłem w absurdalną sytuację, przez którą omal nie wyleciałem z pracy, bo lekarka zapomniała... Leggi di più
Lekarz umówiony na 19.00 Do 21ej zero kontaktu. Po pierwszym telefonie na infolinię Pani powiedziała że konsultacja jest opóźniona że przed nami jest jeszcze jeden pacjent i że na pewno lekarz oddzwo... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Telemedico - 24/7 access to a doctor online via internet. Chat online with a doctor, without without leaving your home, anywhere in the world.
Informazioni di contatto
05, Warsaw, Polonia
- telemedi.co
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Zdecydowanie odradzam
Zdecydowanie odradzam. Pobierają pieniądze i nie wywiązują się z umowy. Nie przeprowadzają konsultacji. W momencie reklamacji twierdzą że nie było odpowiedzi z mojej strony, dlatego lekarz zakończył konsultacje. Dodatkowo na moim profilu wykasowany został czat z lekarzem.
Masakra
Masakra, została wydana recepta od psychiatry człowiekowi który był na detoksie i dwu letnim pobycie odwykowym. Lekarz nie widząc pacjenta przez internet wydaje receptę na lek uzależniający który powinien być podawany pod ścisłą kontrolą. Żądza pieniądza!!! Brak etyki lekarskiej Mam nadzieję że ktoś to przeczyta i zainteresuje się tym procederem wydawania takich leków!!! Całkowity brak możliwości napisania na stronie ich opinii !!!!
Wyłudzanie pieniędzy
Ten sam przypadek co wszystkie otrzymałam email pod koniec następnego dnia bez próby kontaktu i żadnej informacji wizyta była zamawiana 3 stycznia email przyszedl 4 stycznia o godzinie 17 oczywiście z odmowa bez jakiejkolwiek konsultacji z lekarzem
Uwaga oszuści !!!!!
Uwaga, to oszuści , proszę wszystkich oszukanych o kontakt 739060238 do pozwu zbiorowego.Od 3 dni czekam na teleporadę mimo, ze zapłaciłam 20 zł więcej za ekspresową wizytę poza kolejnością. Firma oszukuje ludzi wiec zgłaszajcie to organom ścigania. 109 zł. wyrzucenie w błoto. Wszystkie pozytywne opinie są kupione i nieprawdziwe. Firma liczy , ze każdy sobie odpuści 100 złotych ale prze oszustwie nie ma minimalnej kwoty aby czyn zaistniał. Piszcie, razem możemy więcej
Oszuści i tyle zapłaciłam za wizytę 259…
Oszuści i tyle zapłaciłam za wizytę 259 zł nikt nie zadzwonił i nie zwrócili pieniędzy stwierdzili że lekarz dzwonił choć siedziałam przy telefonie godz nie polecam ludzie z daleka od nich to oszuści
OSZUSCI OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM
OSZUSCI OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM, NIE WYSTAWIAJĄ L4 89 ZL WPAKOWANE W BŁOTO
Nie polecam ich usług
Nie polecam ich usług
To zwykli naciągacze na pieniądze
Po przeprowadzonej rozmowie telefonicznej którą z trudem byłem w stanie wykonać z powodów objawów choroby lekarka stwierdziła pisemnie że nic mi nie dolega i nie wystawi mi zwolnienia lekarskiego.
Jakiś dramat dziecko 4 lata z grypą A w…
Jakiś dramat dziecko 4 lata z grypą A w domu a nie możesz dostać leku bo się zarejestrowałeś jako dorosły do uwagą Pediatry! System na to pozwala ale wtedy pediatra wystawia receptę na dorosłego a lekarz mówi że “nie ma uprawnień” aby wystawić na dziecko - jakaś paranoja. A system nie pozwala się zarejestrować jako dziecko bo trzeba mieć 18 lat - poebane. Kasa wyrzucona w błoto.
Nie polecam korzystać z ich usług
Nie polecam korzystać z ich usług! Lekarz nie wystawił zwolnienia a jedyne co to odesłał do lekarza na wizytę stacjonarnie.
Nie umawiać się do Lekarza Piotra U.
Pieniądze wyrzucone w błoto :(
Brak kontaktu brak jakieś odpowiedzi i…
Brak kontaktu brak jakieś odpowiedzi i brak reklamacji
Plus ze łatwo i na nfz da sie załatwić…
Plus ze łatwo i na nfz da sie załatwić receptę na leki. Ale z zwolnieniem jest różnie, szczytem jest sytuacja przedchwila ze zostałem zrugany przez lekarza ze jak śmie byc chory skoro byłem miesiąc temu (2 dni), i żebym jechał gdzieś stacjonarnie bo "tak to nie dziala". Nie wiem po co oni są skoro i tak mam jechać stacjonarnie. Odradzam.
Ta firma to jakiś żart
Ta firma to jakiś żart.
Zamówiłem konsultację i zapłaciłem za to około 200zł. Była informacja ze ktoś do mnie zadzwoni. Po czym dostałem maila z odmową. Napisałem reklamację, że usługa nie została wykonana bo nie było konsultacji. Zero odzewu.
Nie polecam. Działają tylko po to, żeby naciągać klientów i nie nie robić
BRAK KONTAKTU
dzwonią z zastrzeżonego nmr nie informując przed konsultacją na swojej stronie że z takich nmr są połączenia.. po czym jeżeli pacjent ma zablokowane nmr zastrzeżone w sieci przysyłają powiadomienie na mail że brak jest kontaktu z pacjentem i kontakt się urywa z nimi brak zwrotu tez pieniędzy ...których się domagałem aby dokonali zwrotu gdyż nie moja w tym wszystkim wina.NIE POLECAM
Nie polecam, pieniądze wyrzucone w błoto. Chyba że chce się posłuchać jak pan doktor po macoszemu tłumaczy to, co już się wie i przedstawiło na samym początku rozmowy. Dodatkowo, panu doktorowi nie można z jakiegoś powodu wystawić oceny na znany lekarz więc to może być scam.
Nie polecam!!
Nie polecam!!! Pieniądze wywalone w błoto! Lekarz nie wystawił zwolnienia i odesłał do swojego lekarza stacjonarnie.
Nie polecam. Nie chciałem udawać się do lekarza POZ, czekać na wizytę półtora dnia więc wykupiłem wizytę. Infekcja górnych dróg oddechowych, przedłużająca się ponad 2 tygodnie z powodu braku odpoczynku. Chciałem uzyskać zwolnienie lekarskie aby zwolnić, wypocząć i wyleczyć się.
Odesłano mnie do lekarza POZ bez zwolnienia.
Nie kupujcie wizyt, odsyłają do swojej przychodni
Firma - cyrk
Dołączam się do innych opinii poprzedników.
To nie jest firma, to jest cyrk na kółkach.
Miałem nieprzyjemność uczestniczyć w procesie rekrutacyjnym który wygląda jakby rekrutowali małpę do cyrku.
Samo zadanie rekrutacyjne zdradza niekompetencję kierownictwa tej firmy, nieumiejętność planowania i amatorstwo.
Polecam przychodnie
Moja konsultacja z doktorem internistą odbyła się poprzez czat w niedzielę rano. Po tylu negatywnych opiniach tutaj obawiałam się czy dostanę pomoc ale udało się otrzymałam zwolnienie lekarskie i poradę dotyczącą zdrowia. Polecam
Strata czasu
Strata czasu, pieniędzy jak i nerwów. Godzina czekania tylko po to żeby na koniec usłyszeć, że muszę się udać do lekarza stacjonarnie. Brak wystawienia zwolnienia, jedno wielkie oszustwo. 90 zl wywalone w błoto.
Wizyty umawiane niezgodnie z wytycznymi
Pomimo wytycznych dotyczących wizyty, są one umawiane w innej miejscowości, w innym przedziale godzinowym i w innym terminie niż podany. Po braku potwierdzenia wizyty przeze mnie poprzez opłacenie wizyty nie są odwoływana i placówki dzwonią do mnie żeby potwierdź wizytę, która nie została przeze mnie akceptowana przez co tracę czas na odwoływanie niepotwierdzonych wizyt.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.