For jeres egen skyld ikke kom her Jeg skiftet mit batteri her også virkede batteriet slet ikke så gik jeg så tilbage og de indrømmede det var deres fejl og skiftet det så igen. Men så var der os en... Leggi di più
Yderst tilfreds med reparation af PlayStation 5 hos Tele giganten. De er søde, tydelige og hurtige. Kan helt sikkert anbefale dem.
Har brugt dem 2 gange nu. Først et nyt batteri i kærestens tudsegamle iPad, og i går rensning af sønnens Playstation 5. Jeg havde set på YouTube hvordan en Playstation 5 renses, og besluttede at det a... Leggi di più
Telegiganten fik liv i min Samsung Galaxy S10 igen, efter den havde fået vand ind gennem en revne i kameraglasset. Reparationen blev udført på under 24 timer, og prisen på 499 kr. var mere end rimelig... Leggi di più
Siden 2002 har Telegiganten været at finde i Storkøbenhavn som en veletableret forhandler af nye og brugte mobiltelefoner samt reparationer af mobiler og computere. Efterspørgslen er enorm, og derfor tilbydes resten af Danmark også et kæmpe udvalg af nyt og brugt elektronik samt reparationer via Telegiganten.dk.
Taastrup Hovedgade 66, 2630, Taastrup , Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Fin rådgivning i butikken, varen kom til lovet tid

Risposta di Telegiganten.dk
Købte ear pods appel for 14 dage siden - ikke set skyggen af pakke. Alt jeg har modtaget er en kvittering.
MEGET SKUFFENDE OG MÆRKELIGT
Svarer ikke på telefonisk opkald

Risposta di Telegiganten.dk
Hurtig og præcis levering, der handler vi gerne en anden gang

Risposta di Telegiganten.dk
Købte telefon hos telegiganten og pakken ankom næsten 24 efter bestillig.
Super gode priser og super hurtig levering

Risposta di Telegiganten.dk
Bestilte en iPhone. Den kom frem inden for en uge, ingen problemer. Grunden til mindre priser er, at de er købt i udlandet og indeholder ikke danske instruktioner. Hvis ikke dette er et problem, så er det perfekt.

Risposta di Telegiganten.dk
God kundeservice, har stort set altid varerne på lager som jeg har brug for (mobiltelefoner og tilbehør) og ellers skaffer de det hurtigt hjem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service.
På dagen var den markedets billigste, men 2 dage efter, kunne den købes i power til 5299kr. hvilket ikke er tilfredsstillenden

Risposta di Telegiganten.dk
Telegiganten.dk kan kun få min bedst anbefaling, handler gik hurtig og varen leveret få dage efter bestillingen.
God pris og venlig og imødekommende ekspedient.
Dejlig hurtig betjening. Jeg kan kun anbefale Telegiganten
Hurtig ekspedition. Købte en telefon og så var det super dejligt, at der blev foreslået forskellige covers, der passede til modellen.
Kan varmt anbefale firmaet
Meget fair priser.
Super let hjemmeside at finde rundt på og bestille på.
Hurtig afsendelse af varen og forsendelsen ankom dagen efter.
Kan klar anbefales.
Rigtig god behandling da jeg ringer, fordi den telefon jeg havde bestilt var i restordre.
Vi blev enige om en anden telefon, som jeg så kunne hente i min lokale Brugs dagen efter.
Jeg kan kun varmt anbefale Telegiganten.dk