Teknicar - Hokkerup Auto Recensioni

TrustScore 5 su 5

Nederbyvej 2, 6300 Gråsten, DK

Top service i en presset situation. Pludselig voldsom punktering på en ny bil, som bliver afleveret ved Hokkerup Auto sent mandag aften. Tirsdag middag er bilen klar igen. 💪👍

Teknicar i Gråsten hjalp oss med å få reparert bilen uniddelbart mens vi var på ferie slik at vi kunne kjøre hjem. De tok bilen inn med en gang og hadde den i to dager mens vi fikk låne en bil av dem.... Leggi di più

Akut problem med tandrem. Hokkerup Auto lavede plads til at min peugeot kunne blive fikset inden jeg skulle retur til Aarhus dagen efter. God service, fair pris og bilen/motoren kører betydeligt bedr... Leggi di più

Jeg har brugt Johnny og hans slæng de sidste par år, da mit kære problem barn (kia ceed 1.6 crdi, 2014) har haft mange problemer 🥵 Det første man møder er travle folk, dog er der alligevel god t... Leggi di più

1. Officina di autoriparazioni
  2. Riparazione e manutenzione auto
  3. Meccanico

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!

• Nederbyvej 2, 6300, Gråsten, Danimarca

• 61189330

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1014 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Tjek af motor

Alt ok som aftalt

11 giugno 2025

Hej Finn,

det er rigtig godt at høre!

Vi glæder os til dit næste besøg 😊

Mange hilsner fra Sofie fra Teknicar

Troværdig mekaniker.

Troværdig mekaniker.

Vi har haft begge vores biler ude hos Teknicar, og Johnni og hans dygtige folk har været imødekommende, overholdt det aftalte, og prisen har været helt fair.

Det er nok ikke sidste gang vi får vores biler serviceret og repareret hos Hokkerup Auto.

12 giugno 2025

Hej Victor,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det er lige præcis sådan noget, der gør, at vi elsker at være lokale mekanikere.
Vi sørger altid for, at aftaler bliver holdt, og at både folk og biler bliver behandlet ordentligt.
Vi sender også et ekstra skulderklap videre til Johnni og holdet hos Hokkerup Auto!

Vi glæder os til at tage imod jer igen næste gang – forhåbentlig bare til service og ikke noget alvorligt 😉

Sofie fra Teknicar

I Weekenden var jeg godt nok træt af…

I Weekenden var jeg godt nok træt af min mekaniker efter gennemgang af bilen fredag
Bremserne hylede og pep
Men det viste sig at være en granit sten
Der var røget ind til bremsen det blev løst hurtigt om tirsdagen efter pinse mandag
Det var absolut ikke mekanikerens fejl
At den sten havde sat sig fast super godt taklet det var bare uheldigt at det var sket denne dag så hatten af for teamet👏👏👍🙌

11 giugno 2025

Hej Casper,

Tusind tak for de 5 stjerner og for den grundige anmeldelse – det er vi virkelig glade for!
Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når bremserne pludselig larmer, og vi er glade for, at vi kunne finde synderen (selvom det bare var en fræk granitsten på afveje).

Dejligt at høre, at du føler dig godt behandlet – vi sender hatten tilbage og takker for tilliden 😉

Professionalisme

Værkstedet levede til fulde op til mine forventninger: venlig, professionel, tålmodig og meget dygtig til sit job. Absolut anbefalelsesværdigt!

27 maggio 2025

Hej Inge,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det glæder os virkelig at høre, at vi levede op til dine forventninger på både det professionelle og det personlige plan 😊

Vi stræber efter at kombinere faglig dygtighed med venlighed og tålmodighed, så det betyder meget at få den tilbagemelding. Og tak for din anbefaling – den varmer!

Vi ser frem til at tage godt imod dig igen ☀️

Altid en fornøjelse

Altid en fornøjelse
Flinke mekanikere

13 maggio 2025

Hej Kasper,

Tusind tak for din anmeldelse – det er skønt at høre, at det altid er en fornøjelse at komme forbi, og at du oplever vores mekanikere som flinke.
Vi gør os umage for, at det skal være rart at komme til værkstedet – både for bilen og for dig – så det betyder meget, at du lægger mærke til det.

Hej Kurt,

Tusind tak for de 5 stjerner – og for de pæne ord om både personale og det arbejde, vi laver.
Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds hele vejen rundt – det er lige præcis dét, vi stræber efter hver gang.

Hej Jens,

Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os at høre, at du oplever en ærlig tilgang og en fair pris hos os.
Vi mener, at tillid er noget, man gør sig fortjent til, så det betyder meget, at du lægger mærke til det.

Sofie fra Teknicar

God service, og altid behjælpelige

29 aprile 2025

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os at høre, at du oplever god service, og at vi altid er behjælpelige 😊

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – og du skal altid være velkommen hos os.

Sofie fra Teknicar

Dejlige kom ud altid godt service er god til ringe til en hvis der andet på bil som der skal laves hvis man ikke lave aftale om det.

7 aprile 2025

Hej Dorthe,

Tusind tak for din anmeldelse – det er dejligt at høre, at du oplever god service, og at du sætter pris på, at vi ringer, hvis der dukker noget op, vi ikke har aftalt på forhånd.
Vi gør os umage for at holde dig opdateret hele vejen – så du altid ved, hvad der sker med din bil.

7 aprile 2025

Hej Peter,

Tusind tak for din anmeldelse – vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med servicen.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Hurtige og kompetent

Hurtige og kompetent

31 marzo 2025

Hej Manuela,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du oplevede både hurtig og kompetent service – præcis som det skal være.

Sofie fra Teknicar

Eine bessere Werkstatt kenne ich nicht

Eine bessere Werkstatt kenne ich nicht. Super Jonny 👍😊

27 marzo 2025

Hallo Bettina,

vielen lieben Dank für dein tolles Feedback – das freut uns wirklich sehr!
Jonny und das ganze Team geben jeden Tag ihr Bestes, und es ist schön zu hören, dass man das merkt.

Danke, dass du dir die Zeit genommen hast, deine Erfahrung mit uns zu teilen. Wir freuen uns schon auf deinen nächsten Besuch!

Viele Grüße
Sofie von Teknicar

Hurtig og venlig!

Hurtig og altid venlig service, og klar kommunikation! 😃

24 marzo 2025

Hej Julia,

det er rigtig godt at høre.

Vi sætter pris på din anmeldelse og håber at kunne byde dig velkommen en anden gang.

De overholder aftaler

De overholder aftaler
Og arbejdet er altid godt

20 febbraio 2025

Hej Kim,

det er super godt at høre!

Vi sætter pris på din anmeldelse og ser frem til at byde dig velkommen en anden gang,

venlig hilsen Sofie fra Teknicar

Altid en fornøjelse at være ude ved…

Altid en fornøjelse at være ude ved Hokkerup Auto. Hurtige til at hjælpe en videre på vejen samt støvsuger bilen indvendigt. Det er virkelig god service!!!

21 febbraio 2025

Hej Anders,

det er simpelthen så dejligt at høre! Vi er glade for, at du er tilfreds med servicen og betjeningen på værkstedet.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af værkstedet 😊

God dag,

hilsen Sofie fra Teknicar

Hej Klaus.

Det er vi rigtig glade for at høre!

Tak fordi du delte din oplevelse og tog dig tid til at skrive en anmeldelse af værkstedet - det sætter vi stor pris på.

Hav en skøn dag,

Fantastisk

God kundeservice, fornuftige priser! Kan varmt anbefale dem🤩

30 gennaio 2025

Hej Jennifer.

Det er rigtig godt at høre, at du er tilfreds med servicen og prisen på det udførte arbejde!

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og fordi du ville skrive en anmeldelse af værkstedet. Stor TAK fordi du vil anbefale værkstedet.

Hav en dejlig dag,

Kompetent rådgivning

Kompetent rådgivning, fair priser og hurtig og venlig betjening 👍🏻

17 gennaio 2025

Risposta di Teknicar - Hokkerup Auto

Hej Marc. Det er godt at høre, at du er tilfreds med servicen og prisen.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af værkstedet!
Rigtig god dag til dig ☺️

Mekanikeren

Mekanikeren, eller rettere chefen har et stort kompetence indenfor, hvad fejlen/ defekten er på køretøjet.
Tecnicar kan varmt anbefales.

9 gennaio 2025

Risposta di Teknicar - Hokkerup Auto

Hej Gunnar. Det er rigtig godt at høre, at det er din oplevelse af værkstedet og mekanikeren - det er vigtigt, at man har tiltro til netop sin mekaniker!
Vi sætter stor pris på din anmeldelse og ikke mindst anbefaling, tak ☺️
Rigtig god weekend til dig!

Sehr netter Service

Sehr netter Service! Schnell und zuverlässig! Immer wieder gerne :)

2 gennaio 2025

Risposta di Teknicar - Hokkerup Auto

Lieber Kunde, das freut uns sehr zu hören.
Wir schätzen Ihre Bewertung sehr – vielen Dank ☺️
Einen schönen Tag wünsche ich Ihnen.
Mit freundlichen Grüßen, Sofie von Teknicar