Teknicar - Brandelev Auto Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Holmevej 55, 4700 Næstved, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg oplevede noget af den bedste hjælpsomhed man kan ønske sig - qua min lidt specielle situation (omend, det nok ikke er så sjældent). Han brugte meget energi på, at samtale og vurdere og stille fors... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Serviceniveauet er i top hos Brandelev Auto. David er en super professionel mekaniker, som virkelig ved, hvad han taler om. Mine biler har altid været i tip-top stand efter et besøg.

Valutata 5 stelle su 5

Super hurtig fejl finding på Mercedes sprinter 316 fra 2017 som andre værksteder ikke kunne finde fandt David og hans gutter på 1,5 time😎👌🏻 David er super flink og til og ha med at gøre og giv... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Officina di autoriparazioni
  2. Riparazione e manutenzione auto
  3. Meccanico

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1033 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Alt blev lavet til aftalt pris

Alt blev lavet til aftalt pris, nemt og overskueligt samt god service.

10 settembre 2025

Hej Karsten

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at alt blev lavet til aftalt pris, og at du oplevede en nem og god service.

Rigtig god dag til dig!

Kathrine fra Teknicar

Imødekommende

Imødekommende, nemt og fin dialog

27 luglio 2025

Hej Lars,

det er nogle fine ord, du bruger om dit besøg - tak.

Vi glæder os til dit næste besøg 😊

Mange hilsner

Valutata 5 stelle su 5

God service, ærlige folk som er dygtige til deres arbejde

21 luglio 2025

Hej Sebastian

Tusind tak for din anmeldelse – og for de flotte ord.

Det betyder meget for os, at du oplever både god service, ærlighed og dygtigt håndværk. Det er lige præcis sådan, vi ønsker at drive værksted.

Omhyggelig

0 stjerner herfra

0 stjerner herfra, jeg kan ikke anbefale at benytte Brandelev Auto

26 giugno 2025

Hej Tina,

Tak for din tilbagemelding. Vi er kede af at høre, at din oplevelse hos Brandelev Auto ikke har levet op til dine forventninger.

Vi har forstået, at du har været i dialog med værkstedet, og at du anser sagen for afsluttet. Det respekterer vi naturligvis – og vi tager din feedback til efterretning.

Skulle du på et senere tidspunkt ønske at uddybe dine oplevelser, står vi selvfølgelig stadig klar til at lytte.

Bimer bente

Bare hurtig service ringer og fortæller hvad der skal lave og pris så har man noget og forholde sig til .

21 giugno 2025

Risposta di Teknicar - Brandelev Auto

Tusind tak for din anmeldelse – vi er glade for, at du oplevede hurtig service og tydelig kommunikation undervejs.
Det skal nemlig være nemt at forstå, hvad der sker med bilen – og hvad det koster.

Sofie fra Teknicar ☀️

Valutata 5 stelle su 5

Tak for god service, kompetent arbejde og rimelig pris.

16 giugno 2025

Hej Casper,

Tak for din fine anmeldelse – det er dejligt at høre, at både service, håndværk og prisniveauet har levet op til dine forventninger.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

god service

1 maggio 2025

Hej Inger,

Tusind tak for din anmeldelse – det er dejligt at høre, at du er tilfreds med servicen.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse ⭐

Valutata 5 stelle su 5

Super service, stor faglighed, stor professionalisme. Møder kunden i øjenhøjde. Kan kun anbefales.

5 maggio 2025

Hej Charlotte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at høre, at du oplever både høj faglighed, professionalisme og en service, hvor vi møder dig i øjenhøjde.
Vi gør os umage for, at både bil og kunde skal føle sig i trygge hænder – så din anbefaling varmer ekstra meget.

Kort ventetid

4 aprile 2025

Hej Anne,

Tak for din anmeldelse – det er dejligt at høre, at du oplevede kort ventetid.
Vi gør vores bedste for, at tingene kører hurtigt og effektivt – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hej Per,

Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os virkelig at høre, at du altid oplever super betjening.
Vi gør os umage for at levere en god oplevelse hver gang, så det betyder meget, at du mærker det.

Fantastisk betjening

Fantastisk betjening. God service. Reparationer altid ok.

5 febbraio 2025

Hej Annia,

det er vi rigtig glade for at høre! Dejligt, at du er tilfreds med betjeningen og servicen.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af værkstedet - det sætter vi stor pris på.

Hav en dejlig dag,

venlig hilsen Sofie fra Teknicar

God og venlig betjening

God og venlig betjening

16 gennaio 2025

Risposta di Teknicar - Brandelev Auto

Hej Inge. Det er godt at høre.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af værkstedet!
Rigtig god weekend ☺️

Perfekt oplevelse

6 gennaio 2025

Risposta di Teknicar - Brandelev Auto

Hej Bo. Det er vi megaglade for at høre!
Vi sætter stor pris på din anmeldelse - tak ☺️
Rigtig god dag til dig.

Valutata 1 stelle su 5

Bogstaveligt brændt af....

Bestiller i god tid, kommer til aftale tid 27. marts 2025, der er ikke et øje, en eller anden dårlig søforklaring om sendt SMS...
Kan bare nøgternt konstatere, taget tidligt fri til ingen verdens nytte og bogstaveligt bare - undskyld det franske - R -- vrendt
Kan virkelig IKKE anbefales

25 marzo 2024

Hej M C,

Vi ærgrer os over at læse din anmeldelse – for det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, at nogen skal opleve os.

Vi havde planlagt din aftale i god tid, men på grund af en igangværende renovering af værkstedet blev vi desværre ramt af nogle uforudsete forsinkelser. Det betød, at vi ikke kunne tage imod bilen på vores normale adresse den dag. Derfor sendte vi en sms dagen før, hvor vi tilbød at tage imod dig på en alternativ adresse i nærheden. Det var vores måde at sikre, at vi stadig kunne hjælpe dig trods omstændighederne.

Vi forstår godt, at det ikke var den oplevelse, du havde regnet med – og vi tager til os, at kommunikationen kunne have været tydeligere.

Vi håber, du vil overveje at give os en ny chance en anden gang. Vi står klar til at levere den service, vi er kendt for – også efter en renovering.

David, Brandelev Auto

Valutata 5 stelle su 5

Altid en rigtig god oplevelse

Altid en rigtig god oplevelse! Søde og effektive

25 novembre 2024

Risposta di Teknicar - Brandelev Auto

Kære kunde. Det er virkelig dejligt at høre.
Vi sætter pris på din anmeldelse.
Rigtig god weekend 😄 Venlig hilsen Sofie fra Teknicar

Valutata 5 stelle su 5

God kommunikation fra værksted.

God kommunikation fra værksted.
Da der opstod en mindre fejl, ifm reparationen.var de hurtige til at reagere. Så vi ikke blev efterladt i uvished, også efter normal åbningstid

31 ottobre 2024

Risposta di Teknicar - Brandelev Auto

Kære kunde. Det er godt at høre, at der kom styr på det hele med bilen.
Vi sætter pris på din anmeldelse. Rigtig god weekend 🙂

God og effektiv service

God og effektiv service

20 ottobre 2024

Risposta di Teknicar - Brandelev Auto

Kære kunde. Det er godt at høre.
Rigtig god dag til dig. Venlig hilsen Sofie fra Teknicar

Altid god service

Altid god service

17 ottobre 2024

Risposta di Teknicar - Brandelev Auto

Hej Pernille. Det er virkelig dejlig at høre.
Rigtig god dag til dig. Venlig hilsen Sofie fra Teknicar

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più