Valutata 5 stelle su 5

I was looking a decent iron that can offer powerfuI and continuous steam function. I decided to ordered a Tefal Ultimate Power Pro Iron (FV9E50E0) directly from the Tefal website. The package was deli... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Got a good deal with both a discount AND €50 cashback. The steam generator iron is just great and is much better than the 10 year old one it replaced - showing they are improving the products over ti... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb op 24 april 2026 een Tefal contactgrill gekocht bij het outletcentrum in Roermond. Bij het eerste gebruik bleek het deksel scheef te zitten en niet goed te sluiten. Dit maakt het apparaat ondeu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De Tefal eOptiGrill Elite XL is sen prachtig en krachtig apparaat, functies helpen iedereen verder voor de juiste bereidingswijze. Zeer krachtig waardoor je voedsel meteen goed dicht schroeit, automa... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Produttore
  2. Assistenza clienti per elettrodomestici
  3. Negozio di articoli da cucina

Scritti dall'azienda

Tefal biedt de beste technologie met innovatieve oplossingen om eten en drinken te bereiden, voor thuiscomfort, schoonmaken, strijken en schoonheid. Van de eerste antiaanbakpan op de markt tot een compleet assortiment kleine huishoudelijke apparaten: Tefal blijft innoveren om het dagelijks leven in elk huishouden gemakkelijker te maken.

3,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Waarschuwing! Koop nooit bij Tefal NL

Een duur product rechtstreeks besteld bij Tefal Nederland (vanwege de aantrekkelijke prijs). Bestellen en betalen op zich eenvoudig. Maar toen begon de ellende.

Na een paar dagen bericht dat het product is verzonden. Met DHL. Track&trace code werkt niet. Na een kleine week nog niets ontvangen. Contact met de "service"-afdeling van Tefal. Lastig gesprek met ondeskundige medewerker. Geen directe hulp, maar er zou contact worden opgenomen met een andere afdeling. Drie dagen later nog steeds niets ontvangen. Weer gebeld met de "service"-afdeling van Tefal. Zelfde zinloze exercitie. Een dag later een bericht van Tefal met een onzin-verhaal en DHL de schuld geven. Ik heb drie maal met DHL contact gehad. Zij hebben het product nooit ontvangen. Blijkt ook uit de track&trace code die ik op verzoek ontving. Tefal weigert categorisch uit te zoeken waar het bestelde en betaalde product is. Kortom rampzalig.
Nu maar hopen dat ik het aankoopbedrag teruggestort krijg ....

20 gennaio 2026

Tefal airfryer FW4018

Onlangs een airfryer FW4018 aangeschaft via Tefal.nl
Na de bestelling keurig op de hoogte gehouden van verwerking van de order.
Het apparaat heb ik, inmiddels uitvoerig getest, en ik ben er erg tevreden over.

Aanrader dus!

20 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

We hebben een hele goeie airfryer…

We hebben een hele goeie airfryer gekocht (EY905D) en de ervaring tot nu toe is erg prettig.
Doet wat ze moet doen en is na gebruik snel afgekoeld en makkelijk schoon te houden.
De cashback gelijk ook maar aangevraagd en die was binnen èèn werkdag goedgekeurd. Prima dus

18 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Tefal, ik heb mijn bedenkingen

Ik heb een week geleden een airfryer besteld. Vrijwel meteen kreeg ik mail dat hij verzonden was. Klik op volg je bestelling, hierin staat echter al een week niks. Ik heb al tig keer gevraagd om de track en trace code, deze geven ze niet. En het contact gaat zeer moeizaam. Annuleren gaat niet, omdat ze zeggen dat het verstuurd is. Rare bedoeling. Maar gelukkig nog niks betaald. Klarna is op de hoogte

12 gennaio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Goede pannenbeschermers!

Duidelijke informatie op de website. Informatie is snel te vinden.

Kleur pannenbeschermers is (fel) rood. Staat niet mooi bij mijn pannen. Ik kon helaas geen andere kleuren bestellen. Verder prima product, doet wat het moet doen: pannen goed beschermen. Het vilt is namelijk vrij dik en ook lang genoeg waardoor het wat over de rand van de pannen hangt

Valutata 1 stelle su 5

Er is aktie van 50 euro retour als je…

Er is aktie van 50 euro retour als je bijvoorbeeld de optigrill koopt. Maar als je het voor Tefal bij een andere winkel koopt die hun ergens in de kleine lettertjes zetten. Terwijl alles klopt krijg je niks terug! Jammer Tefal.....

5 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Ik had een pannenset bij hun gekocht

Ik had een pannenset bij hun gekocht. Na een paar weken was er beschadiging op de bodem en heb ik dit aangegeven. Eerst werd er gezegd dat ik m’n geld terug zou krijgen en de pannenset mocht houden. Het duurde aardig lang voordat ik wat hoorde en dacht dat het geregeld was. Toen kreeg ik ineens een mail dat ze het geld niet kunnen terug storten maar wel een nieuwe pannenset kunnen opsturen. Ik vind dat ook prima dus alles weer doorgestuurd ook de foto’s van de pannen die niet goed waren. Toen werd er 1 braadpan gestuurd terwijl ik die niet nodig heb.. daar weer achteraan gegaan maar heb tot heden nog steeds verder niks gekregen en de communicatie gaat heel langzaam en heb gevoel dat ze het uitstellen telkens omdat ze telkens weer bewijzen willen. Inmiddels ben ik 3 maand verder..

8 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Tefal, je denkt niet aan alles.

Ik had een netsnoer nodig voor mijn grillplaat, aangezien deze tijdens een verhuizing verloren is geraakt. Tefal kon me niet helpen omdat de betreffende grillplaat niet meer geproduceerd wordt. Met andere woorden, een uit het assortiment gehaald Tefal toestel kan in de prullenbak als er een defect is of een onderdeel ontbreekt.

15 gennaio 2026

Prima set!

Kwalitatief goede, uitgebreide set. In de aanbieding voor €189,- daardoor goede prijs kwaliteit verhouding.

30 dicembre 2025

Zeer goede service

Bestellen ging super makkelijk. Ondanks de feest dagen werd mijn Optigrill binnen 2 dagen geleverd.
Had wat problemen met het invullen van de actie. Binnen een dag super goed geholpen door de klantenservice. Heel tevreden en apparaat is ook nog een fantastisch

Valutata 4 stelle su 5

Ondanks de drukke kerstperiode was mijn pakket, een strijkijzer, snel binnen. Wat ik jammer vind, is dat aan de buitenkant te zien is wat er in zit. Er zit geen omdoos meer omheen. Verder prima, snelle service.

Valutata 5 stelle su 5

Fijne broekenstomer die ook strijkt

Fijne broekenstomer die ook nog eens hemden nagenoeg kreukvrij krijgt. Het hemden strijken is niet perfect, maar aanzienlijk minder werk dan mijn oude Siemens strijkpop. Een strijkbout werkt beter, maar niet altijd hoeft een shirt er zo goed uit te zien. Ik heb het apparaat gekocht om mijn kamgaren en wollen broeken te stomen, maar gebruik het inmiddels voor al mijn broeken wanneer geen sprake is van echt vuil.

3 gennaio 2026

Tefal friteuse

Ik heb eind oktober een friteuse gekocht waar door een productiefout een verkeerd mandje zat. We zijn nu ruim 2 maanden verder en ik heb nog altijd niet het juiste mandje. Contacten met de klantenservice verlopen zeer moeizaam.

6 gennaio 2026
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più