Rigtig god og kompetent hjælp til min pc. Kan kun anbefales og får jeg problem med teknikken igen, kommer jeg med garanti tilbage.

Butikken fortjener fem stjærne! Jeg er meget tilfreds med service, kvalitet af reparationer, priser, salg, 3 års garantie ved køb af elektronik, og selvfølgelig atmosfera i butikken. Venlighed er de... Leggi di più

Fantastisk god service! Sødt personale som er dygtige og interesseret i at man går ud af butikken med det absolut bedste udfald! Jeg kommer 100 procent igen!

Helt igennem en rigtig god oplevelse. Udskiftning af ladeport og tillæg af arbejdsopgave med skift af batteri efter et stykke tid. Udført på en Samsung S22 Ultra. Arbejdet udført på rekord... Leggi di più

1. Negozio per la riparazione di cellulari
  2. Negozio di accessori per cellulari
  3. Negozio di telefoni cellulari
  4. Servizio di riparazione computer
  5. Negozio di computer
  6. Officina di riparazione apparecchiature elettroniche

Her vil vi sætte fokus på at holde liv i vores alles elektronik. Det er så simpelt et formål men stadig kan det have så kæmpe stor indflydelse. Der er alt for meget elektronik der ikke bliver genbrugt eller istandsat til at bliver brugt igen. Vores mission er at Holder liv i elektroniken. - Reparation af smartphones, tablets og computere. - Salg af brugt elektronik med garanti.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

En rigtig god oplevelse / god stil / god service

Har ikke handlet hos TechDoktoren før, men det har virkelig været en fornøjelse pga den gode service, så det er nok heller ikke sidste gang.
Gjorde sig bla. den ulejlighed med lige at spørge om de skulle sætte den skærmbeskyttelse på tlf. med det samme som jeg lige havde købt og betalt, og som de jo bare behøvede at sende. Sendte i øvrigt en ekstra beskyttelse med!
God stil! God service! Hurtig ekspedition! 👍

17 maggio 2024

Risposta di TechDoktoren

Wow Dan! Tusind tak for de mange fine ord. Jeg håber inderligt at den nye ejer er blevet glad for sin mobil - Venligst, Bastian :D

Fantastisk og hurtig betjening! ❤️

Jeg har netop været forbi TechDoktoren for at få fikset hele 2 telefoner. Super behageligt personale, hurtig betjening og gode priser. Jeg kommer helt sikkert igen! 🫶

23 maggio 2024

Risposta di TechDoktoren

Simpelthen bare en dejlig anmeldelse. Vi bliver så oprigtigt glade når vi får så fin en besked. Tusind tak

Bastian & Amer

10/10

10/10 fremragende oplevelse

14 maggio 2024

10/10 - Mere kan vi ikke bede om :D

Tusind tak

Jamen , helt fantastisk betjening

Fik nyt batteri i mobilen - hurtig ekspedition, mens jeg blev forkælet. Blev placeret i stolen udstyret med cola og kryds & tværs, mens arbejdet fandt sted. Hyggelig samtale imens i en virkelig rar atmosfære. Nu ved jeg, hvor jeg fremover skal handle 😊 Tak for god betjening ud over det sædvanlige.

6 maggio 2024

Risposta di TechDoktoren

Tusind tak Henrik - Der skal to til tango. En hyggelig samtale kommer ikke af sig selv ;)

Tak fordi I er der!

Behagelig og kompetent ekspedition. Vanskeligt problem vedr. at holde min gamle Samsung kørende. Problem løst og voila jeg behøver ikke købe en ny. Win win win for miljø klima og mig. Tak fordi I er der og 10 ud af 5 stjerner herfra.

26 aprile 2024

Risposta di TechDoktoren

Tusind tak for dit feedback ! Det varmer meget. Det er netop derfor vi er her, for at holde liv i elektronik. Så da du kom ind af døren med din henvendelse, så tog jeg mig selv i at tøve. Det går ikke. Selvfølgelig skulle den have et skud og jeg er så glad for at det lykkedes
10 uf af 5 stjerner til dig for at gør en positiv forskel :)

Bastian - Med-stifter

Super behandling

Super behandling, søde og rare, holder hvad de lover og til en go’ pris. Jeg kommer helt sikkert retur, når noget skal repeteres.

26 aprile 2024

Risposta di TechDoktoren

Dejligt med positiv feedback - Vi går meget op i tillid og at det der bliver sagt holder. Så derfor er vi glade for at det var din oplevelse

Venligst
Bastian og Amer - TechDoktoren

Fra sort skærm til hurtig og effektiv mac…

Bastian fiksede min Mac som var gået helt i sort. Jeg fik den tilbage dagen efter og den er hurtigere end den nogen sinde har været. Af hjertet tak! Jeg kommer bestemt igen hvis (når) behovet opstår. Kan varmt anbefales

4 aprile 2024

Jeg takker ! Du altid velkommen :D

Hurtig og professionel service

Hurtig og professionel service. Ærlig og transparent kommunikation. Kommer bestemt igen. Ingen grund til bekymring hos TechDoktoren.

23 marzo 2024

Risposta di TechDoktoren

Tusind tak for de fine ord - Ærlighed og tranparens er 2 nøgleord for os. Det skal være trygt og man skal vide hvad man får. Så det er utroligt dejligt det har været din oplevelse ♻💚

Kan 100% anbefales

Tjenesten var meget god og folkene er meget venlige. Skærmen på min telefon var ødelagt, men den blev hurtigt repareret mens jeg kunne sidde i butikken og vente på at det blev gjort

22 marzo 2024

Tusind tak for din anmeldelse - Held og lykke med entrepenørskabet :D

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service. De fik repareret min telefon i løbet af ingen tid, og så blev det billigere end deres estimat. Vender helt sikkert tilbage, en anden gang.

14 marzo 2024

Risposta di TechDoktoren

Mange tak skal du have! Det betyder utroligt meget for os at du er glad for servicen :) Du skal være velkommen til hver en tid 💚♻️

God service og hurtig betejening

Rigtig fint sted med venligt og professionelt personale. De hjalp hurtigt og effektivt med at få lavet en skade på en gamle telefon. Jeg vil fremover varmt anbefale dem til venner og bekendte. Jeg vender ihvertfald selv tilbage næste gang jeg have reparation på noget elektronik.

13 marzo 2024

Risposta di TechDoktoren

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det varmer virkelig at høre, du er tilfreds med vores service og personale. Fedt at vi kunne få din gamle telefon i topform igen og sammen holde liv i elektronikken. Vi ser frem til at hjælpe dig og dine venner med fremtidige reparationer 💚

Hurtig og god service

Hurtig og god service. Meget anbefalelsesværdig!
Held og lykke med forretningen. Og tak for cola!

13 marzo 2024

Risposta di TechDoktoren

Vi gir' gerne lidt at drikke når man er så flink - Tusind tak for anmeldelsen 💚

Sindssyg god service og gode priser…

Sindssyg god service og gode priser have brug for en hurtig reparation af min computer da jeg skulle afleverer min eksamen dagen efter og de fikset den lyn hurtigt så jeg kunne nå at aflevere i tide

6 marzo 2024

Godt du fik afleveret i tide ;) Mange tak for den fine anmeldelse ♻️💚

Effektiv og god betjening

Effektiv og god betjening. Jeg søgte en "ny" brugt telefon, og Bastian fra TechDoktoren fandt hurtigt frem til hvad jeg havde brug for og indenfor mit budget. Jeg fik virkelig god behandling og har nu en "spritny" brugt telefon med et opgraderet batteri så den kan holde lang tid. Tak for den gode support og for at I hjælper med at forlænge levetiden på forbrugerelektronik

6 marzo 2024

Risposta di TechDoktoren

Håber din mor blev glad for sin "nye" brugte telefon :) Tusind tak for anmeldelsen 💚♻️ - Bastian