Systemet med at lave trøjerne var simpelt og lige til, men havde udfordringer med noget af grafikken, som gjorde jeg ikke kunne få beregnet pris på trøjerne. Meddelelsen var blot grafikfejl, med det v... Leggi di più
Horribel oplevelse. Bestiller aldrig herfra igen. Der var problemer med vores trøjers designs, og i stedet for at de skrev til mig, gik leveringsdatoen og jeg skrev og spurgte hvorfor de ikke var k... Leggi di più
Levering var hurtig og printet er af god kvalitet, deres størrelser er meget små. Bestilte str. Large til kæresten, og det var nærmere str. Small, så trøje og t-shirt var ALT for små.... Fik heldigvis... Leggi di più
Lige fra kontakt via E-mail blev jeg besvaret hurtigt. Det er nemt med at lave egne designs efter de mønstre der er til rådighed. Da vi bor i Grønland kan vi vente i længere tid med posten, men jeres... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
TeamShirts gør det muligt for grupper af enhver art hurtigt og ukompliceret at designe beklædning, som viser jeres sammenhold udadtil og sætter fokus på jeres fælles erfaringer. Siden foråret 2014 har vi som selvstændig division i Spreadshirt-gruppe arbejdet på at udvikle et online tilbud, som skal gøre det så enkelt som muligt for de ansvarlige at designe original og ens beklædning til deres team - det være sig inden for sport, business eller helt og aldeles privat.
- Attraktive rabatter
- Køb flere, spar mere. Få helt op til 60 % rabat, alt efter hvor meget du lægger i indkøbskurven.
- Fri fragt
- Du får fordel af standardlevering. Med ekspresforsendelse går det endnu hurtigere.
- 30 dages returret
- Lever varen ikke op til dine forventninger, så tager vi den retur - i hele 30 dage.
Gießerstraße 27, 04229, Leipzig, Germania
- +45 69918254
- info@teamshirts.dk
- teamshirts.dk
hurtigt levering
hurtigt levering
pris og kvalitet er på rimligt match
har intet og klag over...
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Varen ikke modtaget
Varen ikke modtaget som lovet og er en fars dags gave til den 5/6

Risposta di TeamShirts Danmark
Varen er ikke kommet som lovet
Varen er ikke kommet som lovet. Jeg har skrevet mail til jer, men den besvares ikke straks…… T-shirten er en gave som skal bruges 07.06.2025. Den blev af jer lovet leveret blev i min postkasse 30.05.2025 af PostNord. Så NEJ, jeg er ikke tilfreds

Fungerede rigtigt fint
Fungerede rigtigt fint, gode designs og flot outcome. Fragten blev udskudt men havde heldigvis bestilt dem i rigtig god tid.
Fine trøjer med flot skrift
Det var en virkelig god oplevelse at…
Det var en virkelig god oplevelse at handle med teamshirts der var virkelig god service og også rimelig hurtig levering
jeg har kun fået halv del af min vare…
jeg har kun fået halv del af min vare så dårligt. og nå man skirver til dem så sker der ikke noget køb ikke her

Godt produkt
Godt produkt, rettidig levering og god information undervejs i forbindelse ned forsendelsen.
Så jeg er godt tilfreds og vil ikke afvise, at jeg vil bruge firmaet en anden gang.
Ganske god kvalitet og service.
Ganske god kvalitet og service.
Jeg skulle have broderet et design, hvori der var nogle linjer, som var alt for tynde til brodering. Jeg får hurtigt en henvendelse omkring "problemet" og et tilbud om at løse det for mig, ved at ændre lidt på grafikken. Et forslag blev hurtigt tilsendt og godkendt herfra. I løbet af få dage, var produktet klar til forsendelse.
Kvaliteten er helt i top på broderingen og fuldkommen som forventet, eller måske endda lidt bedre end forventet. Jeg har før fået lavet tryk, som efter flere vaske har holdt godt.
Det bliver nok også til flere produkter med tiden fra TeamShirts.
Tak
Very low quality
I didn't imagine that the product would come with such a low quality. I bought two hoodies with a custom design uploaded by me. The logos are out of focus and in a VERY low quality. It was supposed to be a gift, but I don't have the courage to give something like that to anyone.
I probably won't purchase anything from TeamShirts again.

Super fine customised trøjer
Super fine customised trøjer. Lidt lang leveringstid, men taget i betragtning, at trøjerne er forskellige, er det nok rimeligt.
Krøllede numre
Vores numre er skæve på.
Altså f.eks. så nummer 36 er meget krøllet. 6 tallerne på alle trøjer er krøllet men ellers er trøjens kvalitet meget fin.

Risposta di TeamShirts Danmark
Virkelig gode og fantastisk service
Virkelig godt og fantastisk service
TeamShirts var ufattelige gode alt fra deres kundeservice til deres produkt. Vil helt klart frem over handle her.
T-shirts kom aldrig igennem Told
Hej jeg havde bestilt 7 T-shirts der skulle ankomme 5 dage før jeg skulle bruge dem, de blev aldrig leveret, da de blev returneret af Dansk told.
Fakta var at der ikke var nogen hjælp, og jeg fik ikke mine T-shirts, jeg kunne nok have gjordt det hurtigere hvis jeg bestilte fra Kina, De har dog lovet pengene tilbage, men venter stadig.
Kan ikke anbefales