Perfect! Gemakkelijke site om te bestellen, Perfect geleverd op 2a3 dagen max tijd, Belgie-nederland! Altijd toffe cadeautjes erbij, heel veilig verpakt. Een echte aanrader! En Check zeker de s... Leggi di più
TCGAL is echt een fantastische livestreamer – super enthousiast en betrokken met haar community. De livestreams zijn altijd gezellig en je merkt dat ze echt plezier heeft in wat ze doet. De levering v... Leggi di più
Heel erg betrouwbaar, super voorzichtig met alle producten, perfect verpakt verzonden en snel! Altijd vriendelijk en oplossingsgericht top om zaken mee te doen ❤️👍 raad iedereen aan 100%😁Topper.... Leggi di più
Ik had een set Pokémon-kaarten besteld en ben ontzettend blij met de hele ervaring! De kaarten arriveerden snel en waren zorgvuldig verpakt(samen met een lekker snoepje), wat echt te waarderen is. H... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij TCGAL zijn we gepassioneerd over Pokémon en willen we deze passie delen met andere fans. We streven naar uitstekende klantenservice en snelle levering, zodat jij snel kunt genieten van je nieuwe Pokémon items. De Pokémonshop die zich inzet voor jou en een ander. Laat je producten live openen op stream, doe mee met giveaways en games om kans te maken op leuke prijzen!
Paesi Bassi
- Info@tcgal.nl
- tcgal.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Aanrader voor pokemon fans
Leuke packs, en promos! Mijn pakket was zo goed ingepakt, kon de doos bijna niet open krijgen. Zo weet ik dat mn kaartjes goed beschermd zijn 🤣

Risposta di TCGAL
Kaarten kwamen super goed binnen…
Kaarten kwamen super goed binnen perfecte kwaliteit! Als je wat zoekt doe het zeker hier

Risposta di TCGAL
Snelle levering, goede uitleg, top verpakt!
Ik beveel het zeker aan en geef het 5 sterren. Alles wordt rustig uitgelegd. Dat is voor mij als beginner heel fijn. Ook de levering is zeer snel en de pakketjes zijn altijd netjes en goed verpakt, zodat de Pokemon kaarten ook niet kunnen beschadigen. Ik ben zeer tevreden!

Altijd super gezellige lives
Altijd super gezellige lives, mooie prijzen. En altijd alles goed verpakt en verzonden.

Risposta di TCGAL
Netjes verzorgt ingepakt en verzonden!
Had een goede ervaring bij het bestellen. Verzorgt ingepakt. Had bij concurrenten al mindere ervaringen gehad. Maar hier was dit wel top! De prijzen gaan ook gewoon mee met andere websites. Verbeterpunt zou het web design wel zijn. Ik vind de website er minder fijn uitzien op mobiel. De desktop versie heb ik nog niet bekeken.

Risposta di TCGAL
Goede service en een hele snelle…
Goede service en een hele snelle levering! Helemaal top en zeker een aanrader.

Super betrouwbaar
Super betrouwbaar, snelle levering en top service. Al een paar keer tijdens de live besteld. Ze denken goed mee en luisteren naar de klant. Tip top 💯👍

Eerlijkheid en behulpzaam!
Eerlijkheid en behulpzaam!
Verzending van producten altijd goed
Een positieve toevoeging van de tcg gemeenschap.

Risposta di TCGAL
Goede service geholpen met de…
Goede service geholpen met de verzending, snel binnen gekomen. Ook goed verpakt tegen schade. Zeker aan te raden!!

Risposta di TCGAL
Beste pokemon shop van nederland🔥🔥
Normale prijzen niet te duur wat de meeste shops wel zijn, snelle levering als je het opgestuurd wilt hebben wordt je op een lijstje gezet en word het op gestuurd, bestel je iets word het ook meteen opengemaakt en je kan het zelfs nog sealed houden als je dat wilt top site

Risposta di TCGAL
Betrouwbaar en een fijne communicatie
Betrouwbaar en een fijne communicatie. Heeft een snelle service. Ik raad iedereen aan om gebruikt te maken van de service. En heeft een leuke livestream om naar te kijken. :)

Review
Vaker zaken mee gedaan, alles liep zeer naar wens. Communicatie is altijd top reageert snel handelt snel dingen af en verzend als een speer. Zeker een aanrader 🚀

Fijne communicatie
Fijne communicatie, erg attent en een erg vlotte afhandeling en verzending van de bestelling.
Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Toppers
Toppers! Snel en behulpzaam!!
100% een aanrader, kom zeker terug!!

Geweldige en snelle service
Geweldige en snelle service. Goed verpakt en snel verzonden! Hele erge betrouwbare mensen.