Taxi Delft TaxiDelft.nl Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Dettagli dell'azienda

1. Servizio taxi

Scritti dall'azienda

Taxi Delft TaxiDelft.NL is het taxibedrijf van Delft en omgeving. Met taxi Delft heb jij een betrouwbare en betaalbare taxi naar elke bestemming. Taxibus tot 8-personen, Schiphol taxi Delft. Onze taxicentrale is 24/7 bereikbaar.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

11 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Taxi van Delft naar Schiphol

Ik had een taxi geboekt van Delft naar Schiphol en ben zeer tevreden over de rit. De chauffeur was erg vriendelijk en beleefd, waardoor ik me direct op mijn gemak voelde. De auto was schoon en comfortabel en de rit verliep soepel en ontspannen. Alles was netjes op tijd geregeld, wat veel rust gaf voor mijn reis. Zeker een aanrader voor iedereen die een betrouwbare en prettige taxirit zoekt!

18 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Tot 2x toe slechte ervaring gehad en nu…

Tot 2x toe slechte ervaring gehad en nu is het dus klaar. Reserveren via de website 2x fout gegaan. 1e keer uiteindelijk opgelost maar afgelopen week dus weer geen taxi bij aankomst op RotterdamAirport. Ondanks dat ik de vorige dag nog een extra reminder had gestuurd per email. Dan nog beweren ze van niets te weten. Geen excuses zelfs. Amateurs is eigenlijk nog een vriendelijke kwalificatie.

25 ottobre 2022

Hallo Rob de Vries,

U spreekt wel uw zelf een beetje tegen:). De rit die u had geboekt was nooit bevestigd zoals via mail al aangegeven destijds en al helemaal niet de door uw gekozen prijs voor 30,-.

Reactie destijds op uw mail:

Dat is de bevestiging van uw aanvraag staat ook bij dat de rit dan telefonisch of via de mail bevestigd word binnen 6uur na aanvraag staat heel duidelijk aangegeven.

Als het goed is heeft u ook via de mail tip gekregen om retour te boeken bij de taxibedrijf waar u ook mee naar Rdam airport zou gaan door mijn collega.

Aangezien u naam collega Samuel had doorgeven omtrent een ritprijs: 30,- die u -+ vorige jaar als prijs had ontvangen was omdat u aangaf vaker naar Rdam airport omdat u in de reiswereld zit (gaan wij uit van minimaal 1 keer per maand) te gaan wat dus achteraf niet zo bleek te zijn.

Samuel

Valutata 5 stelle su 5

fijne, betrouwbare en locale taxi maatschappij

Afgelopen paar jaar af en toe een taxi nodig gehad om met mijn vader naar het ziekenhuis te gaan. Altijd een beleefde chauffeur. Ook tijdens de rit is er tijd voor een gezellige babbel, dit maakt de rit persoonlijker en gezellig.
Bedankt voor jullie tijd en service,
en tot de volgende keer.

Groetjes,
Peter

17 maggio 2022

Taxi naar Schiphol

Taxi besteld bij taxiDelft.nl naar Schiphol. Ik had via de website een reservering gedaan en kreeg super snel een bevestiging zowel telefonisch als via de mail. Chauffeur was stipt op tijd. Ben erg tevreden over dit taxibedrijf👍🏻

12 febbraio 2022

Hoi Jolanthe,

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen! Tot de volgende keer bij Taxi Delft.

Taxi naar Rotterdam

Taxi naar Rotterdam
Airport geboekt. Aardige jongeman was Keurig op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

9 febbraio 2022

Risposta di Taxi Delft TaxiDelft.nl

Bedankt Bilal en veel plezier in Italië! Tot de volgende keer.

Valutata 5 stelle su 5

Hij bracht mij laatst van Rotterdam…

Hij bracht mij laatst van Rotterdam naar Maastricht. Was gezellig onderweg. Aardige chauffeur. 👍👍👍

8 febbraio 2022

Risposta di Taxi Delft TaxiDelft.nl

Bedankt voor je review en zullen het doorgeven aan onze chauffeur! Tot de volgende keer :)

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più