Horsens - Dennis havde fri, blev der fordi vi lige kom ind ad døren og skulle ha lavet en næsepiercing. SÅ god stil. Dejlige lokaler, sødeste mennesker, god tid, tålmodighed og professionalisme. Dagen... Leggi di più

Jeg fik lavet flere tatoveringer hos Cecilia, som virkelig er dygtig og omhyggelig. Hun lytter til mine idéer og får designet til at blive præcis som ønsket. Også stor ros til den anden tatovør, T... Leggi di più

Tattoo Fashion skive er et seriøst sted, hvor Janni og Ivan er fuldt ud professionelle i deres job. Jeg har flere gange fået lavet tatoveringer af Janni. 👍 Hendes imødekommenhed over for ønsker til... Leggi di più

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Tatto Fashion haderslev

Er blevet tatoveret ca 10 gange i mit liv. Uden problemer. Også med hvid farve. Og så ville jeg lige shine gammel tribal op med hvide kanter. Og spurgte Gigi i Tatto Fashion i Haderslev om han kunne gøre det. Og han sagde... Sorry. I don't speak Danish.

Gigi brugte world famous white Ink. Til lave kanter på min Tribal.

Fik 2 dage efter hævede arme der boblede med væske ud af huden. Og vilde smerter. Og blev indlagt akut 2 gange. Og det har varet over en måned nu. Og de vil nu have mig til København og få skrabet tatoverings farven væk

Så ikke en god oplevelse.

At de bruger så usikker farve er bindegalt.

Og at de ikke kræver man test tattoo med farven først. Nu den er så usikker. Er sindsygt.

Og jeg har nu brugt flere penge til creme og medicin. End tatoveringen kostede. Og det ik slut endnu.

Det gør ondt i mine arme. Føles som nåle der stikker ud af huden indefra.

Og de mener de ingen ansvar har.
Speciale.

Virkede ikke særlig proffesionel.

Møgbeskidt sted.

3 marzo 2026

Mega godt sted

Blev tatoveret for anden gang ved tattoo fashion i Viborg af den mega dygtige og søde tatovør Cecilia. Alt var helt perfekt og hun var ekstremt gode til at få en til at føle sig tilpas i det❤️ næsten alle fra min familie er blevet tatoveret her og alle har været mere end tilfredse 🙌🏼alt i alt en mega god oplevelse kan 100% anbefales

8 aprile 2026

Plads til forbedring

Jeg fik for cirka et år siden lavet en cover up tatovering af en udenlandsk gæste artist, den er jeg meget glad for , men hvad jeg ellers har fået lavet hos dem er meget mangelfuldt, farver og streger er løbet ud, og noget er lavet med forkert farve , der er virkelig plads til forbedring. Top karakter til gæste artisten og nul stjerner for øvrigt arbejde

22 febbraio 2026

Er super tilfreds med mine designs fra…

Er super tilfreds med mine designs fra Tattoo Fashion Skive.Er tilfreds med mine designs fra Janni, samt mine to drenge har hver især designs af Paw og Ivan, som det er helt vildt glade for!!

Fantastisk stemning og super godt arbejde hos tattoo fashion Skive Kan varmt anbefales! ❤️❤️

11 febbraio 2026

Tattoo fashion Skive

Tattoo fashion Skive

Min kæreste og hans ven fik lavet tatovering sammen og de blev SÅ flotte! Hun er simpelthen så sød og rart at komme ind til.
Jeg kommer nok tilbage for selv at få lavet noget.

7 febbraio 2026

Tatoo fashion Viborg en rigtig godt…

Tatoo fashion Viborg en rigtig godt sted til tatoo og piercing. Havde en dejlig fornøjelse både med piercing med Ivan og tatoo lavet af Theo. Fantastiske faglige og hjælpsomme mennesker. Ivan har hjulpet mig med en piercing der har jeg lavet hos en anden piercer og den var lavet forkert. Jeg havde masser problemer med den, men Ivan var så hjælpsom hele vejen. Sikkert anbefaling. Bedste i byen. Næste projekter kun hos dem.

24 gennaio 2026

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito