Produktet er ikke som lovet. Det er verken spesielt stillegående eller særlig effektivt å klippe med. Størrelsen er nesten det eneste positive slik at det kommer mellom potene. Veldig villedende å b... Leggi di più

Jeg fikk feil kabel. Bestilte ladekabel til potetrimmeren, men fikk bare en vanlig USB C kabel. Har sendt flere henvendelser til kundeservice uten å få svar.

Ekstremt lang leveringstid. Kom fra Kina etter en måned. Men! Produktet var veldig bra, stille nok til å ikke skremme valpen og gjorde jobben veldig bra. Fornøyd med resultatet på potene ☺️

2,0

Scarso

TrustScore 2 su 5

Jeg fikk feil kabel

2 febbraio 2026

Elendig kundeservice

Trimmeren gikk ikke å lade, ble glovarm og sluttet å fungere. Kontaktet selger som først svarte og beklagde feilen, der etter ble det stille...Helt håpløs reklamasjons håndtering, styr unna!

1 dicembre 2025

SVINDEL!

SVINDEL!! Poteklipper fungere i ti min, så var det slutt. Den klippet i tillegg helt elendig de få minutttene den fungerte. Tassarna svarer ikke må reklamasjonen. Styr unna!!

3 settembre 2025

Tenker svindel

Jeg bestilte en potetrimmer i første uken av juli. Har ennå ikke fått produktet. De svarer heller ikke på mail, tracking nr jeg har fått oppgitt fungerer heller ikke. Vil anse dette som svindel.

1 luglio 2025

Synes dette er svindel

Synes dette er svindel. Kjøpte liten stillegående hundetrimmer til min sønns hund til julen 24. Tok lang tid før den kom fra Kina. Da jeg fikk meg hund i vår å søkte på nettet etter en trimmer ,da kom bilde av helt nøyaktig samme trimmeren opp på reklame på temu til 30 kr. Jeg bestilte den og viser seg at det er helt nøyaktig samme trimmeren. Så vil si at Tassarna kjøper inn billig fra Kina og selger til kjempe høy pris her i Norge Og den boka som de reklamerer for sendes på mail ,slik at du kan skrive den ut selv.

20 novembre 2024

Jeg sier styr unna🤬betalte 499

Jeg sier styr unna🤬betalte 499, for en poteklipper som ikke varte et halvt år en gang. Reklamerer at de har et års garanti, men de svarer ikke på mail. Useriøst så det holder. Samme klipper for du kjøpt på Temu til ca kr 90.

11 marzo 2025

Dårlig kundeservice

Det står på nettsiden at de har 180 dagers åpent kjøp. Jeg var ikke fornøyd med produktet og tok kontakt med kundeservice, de tilbyr 30% på produktet og 30% på mitt neste kjøp. Jeg takker nei, får da tilbud om 50% avslag så slipper både de og jeg returkostnadene

7 marzo 2025

Hold unna

Hold unna! Svindel. Svarer ikke på mail.
Potetrimmer virket ikke. Bare hadde lysfunksjon

4 marzo 2025

Svindel butikk!!!!!

Mottok trimmeren totalt smadret i en grå liten pose. Den var ikke forsøkt pakket inn engang. Fikk ikke noe Mail eller link til boken som skulle følge med. Har sendt flere Mail, får ingen svar. Denne butikken burde vært stengt ned. Svindel butikk.

18 dicembre 2024

Klipperen virket 10 min

Klipperen virket 10 min. Lar seg ikke lade. Den lyser grønt i laderen, men er helt «død «. Fikk ikke med boken som skulle følge med. Mail adressen jeg sender til i Sverige og Norge kommer i retur.
Den var fantastisk de 10 min den virket, men ble en dyr klipp for bare de 10 min.
Ønsker å sende den i retur, men får ikke svar.

12 dicembre 2024

Fullstendig misvisende opplysninger om…

Fullstendig misvisende opplysninger om leveringstid. Står 1-3 dager hvis varen er på lager/sendes fra Norge. Da jeg bestilte stod det «få på lager» og det er to uker siden. Veldig irriterende, spesielt fordi hunden min og jeg reiser bort nå.

12 dicembre 2024

Skadelig produkt og manglende kundeservice - styr unna

Jeg skriver for å dele min opplevelse med et produkt og en tjeneste jeg mottok fra Tassarna.no, da jeg mener det er viktig å advare andre forbrukere. Jeg kjøpte en poteklipper fra deres nettbutikk, markedsført som egnet for bruk på sensitive områder. I videoannonsene deres påstår de at produktet kan brukes på baken og tissen, blant annet. Dessverre viste det seg at dette produktet ikke var egnet til det formålet det ble solgt for.

Ved bruk av klipperen opplevde hunden min alvorlige helseproblemer, inkludert kløe og en kraftig infeksjon i et sensitivt område. Dette krevde flere veterinærbesøk, behandling med antibiotika, smertestillende og bruk av krage i over to uker. Lidelsen og ubehaget dette påførte min hund, kombinert med de betydelige veterinærutgiftene, er en direkte konsekvens av et produkt som ikke holder hva det lover.

Jeg kontaktet Tassarna.no for flere uker siden for å rapportere problemet og be om reklamasjon, inkludert refusjon av veterinærutgiftene. Til tross for gjentatte forsøk har jeg ikke mottatt noe svar. Dette vitner ikke bare om manglende produktkvalitet, men også om en uakseptabel mangel på kundeservice.

Jeg finner det derfor nødvendig å advare andre mot å handle fra Tassarna.no. De driver med villedende markedsføring og tar ikke sitt ansvar som leverandør på alvor. Forbrukere fortjener å kunne stole på at produkter fungerer som lovet og at eventuelle problemer blir fulgt opp på en profesjonell og ansvarlig måte.

Jeg håper min erfaring kan hjelpe andre med å ta bedre informerte valg.

25 novembre 2024

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito