Tarupvvs.dk ApS Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Super god service - Vores gaskedel er gået i stykker, Tarupvvs.dk er tilkaldt lidt efter kl. 7 mandag morgen, kl. 9 samme dag får vi tilbudet på udskiftning. Allerede onsdag kl. 13 er det hele fixet,... Leggi di più

En varm midsommer fredag, over middag, påkørte en lastbil vores mark-vandhane, der forsyner fårene på marken med vand. Vandhanen var bøjet og vandet fossede ud. Mine første tanker var: 1. sluk for de... Leggi di più

Mine varmeste anbefalinger til Tarup vvs for installering af bla. Fjernvarme. Søren Rasmussens team fra Tarup vvs, er enestående. Vi skulle have installeret 26 stk. fjernvarme, i vores ande... Leggi di più

Top service med professionel vejledning & udførelse. I vores gennemgribende renovering af vores hus, var Tarup VVS den perfekte sparrings partner i forhold til alt VVS som skulle skiftes og f... Leggi di più

1. Idraulico

Langt det meste VVS-arbejde kræver en autoriseret VVS-installatør. Med Tarupvvs.dk ApS får du en installatør, der ikke alene er autoriseret, men også har mange års erfaring inden for faget. Tarup VVS udfører VVS-arbejde i Odense og omegn. Fra fjernvarme konventering til vedligeholdelse af centralvarmeanlæg og til opsætning af radiatorer, fra reparation af rørsystemer til udskiftning af vandhaner, toiletter, brusekabiner og hvad renoveringen af badeværelset ellers kræver. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon: 65 97 24 70 eller på mail: mail@tarupvvs.dk. Så står vi klar med et uforpligtende tilbud.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

17 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fornem service top håndværk

Fornem service top håndværk
Service og kvalitet i høj klasse. Anders var både hjælpsom - kom som aftalt, og også en dag, med kort varsel. Han fandt en fin løsning på nyt vand og afløb til vores nye køkken. Det blev sat superflot og snorelige op - og der var pænt ryddet efterfølgende.

2 aprile 2024

Tarup Vvs En god oplevelse

Vi er rigtig glade for, at vi valgte Tarup Vvs.
Søren og hans medarbejdere er nogle rigtige dygtige, pålidelige, håndværkere.
De har styr på det.
Vi er virkelig imponeret over deres grundighed, patentlighed, samt deres gode energi og gode humør.
P.s De rydder op efter sig.
Vi sender dem de bedste anbefalinger og vil helt sikkert bruge dem igen

3 aprile 2024

Super lækkert arbejde

Super lækkert arbejde. Blev tilsluttet fjernvarme.
Konkurrence dygtige pris.
Alt aftalt blev overholdt.
Smilende glade vvs'er kom som aftalt tid/dag.
100 procent anbefalning herfra.

8 aprile 2024

God og professionel rådgivning.

God og professionel rådgivning.
Jeg fik brug for hurtig levering af fjernvarmeanlæg da jeg skulle bruge et nyt energimærke i forbindelse med salg af ejendommen.
Hele forløbet gik som aftalt, og hurtigere end jeg havde turde håbe på. Tarup VVS får min bedste anbefaling.

26 marzo 2024

Godt arbejde!

DE kom til aftalt tid fik det lavet til min tilfredshed og til den aftalte pris trods lidt udfordringer. Desuden et par hyggelige gutter som udførte arbejdet

25 marzo 2024

Badeværelse

Har lige overtaget et fantastisk badeværelse hvor Tarupvvs har været totalentreprenør. Fra start til slut har Tarupvvs medarbejderne og underleverandørerne været fagligt dygtige og flinke. Er yderst imponeret over deres grundighed, ryddelighed og ikke mindst den kæmpe store ja hat til mine ideer og til tider kompliserede løsninger, også når de løbende blev justeret.
Flowet i arbejdet har også været forrygende, uden spildtid når en faggruppe overtog for en anden. Vil til enhver til ringe efter Tarupvvs igen.

13 marzo 2024

Super kvalitet og service i top.

Har brugt Tarup vvs igennem de sidste 10 år, både som privat og erhverv. Altid service i top og kompetente medarbejder, der har styr på deres håndværk.
Hurtigt fremme ved akutte problemer og altid fremmødt på aftalt dag og tidspunkt ved planlagte opgaver.

15 novembre 2023

Firmaet har installeret fjernvarme hos…

Firmaet har installeret fjernvarme hos os. De var forsinkede mht den udmeldte dato, men meldte ærligt ud på forhånd at det var p gra sygdom ( modsat hvad jeg flere gange har oplevet hos håndværkere, der bare bliver væk . . . .)
Der var nydeligt opryddet og alt fungerede , da de forlod stedet.
De bedste anbefalinger herfra - det falder helt naturligt at kontakte dem næste gang, der er brug for vvs.

7 gennaio 2024

Søren og hans team ved hvad de laver!

Super service og hurtig levering og montering af fjernvarme veksler.
Søren og hans team ved hvad de laver!
Ønskede det hele kunne være gemt væk i hjørneskabet under bordpladen og Søren fik det hele til at lykkedes.

11 dicembre 2023

Nærværende og effektiv service

Vi skulle have vand på fyret efter at have luftet ud i radiatorerne i vores hjem. Der gik under en time fra vi havde kontaktet Søren, til en af hans ansatte stod klar til at løse opgaven.
Hele vejen igennem var oplevelsen at vi var i kompetente hænder.
Det er ikke sidste gang vi hiver dem ind til en opgave.

7 dicembre 2023

Kæmpe anbefaling herfra

Har hjulpet os med nye radiatorer i stue og kælder, totalrenovering af badeværelse, nye rør rundt i huset, tagrender og blikarbejde på kviste. Arbejdet er udført til perfektion og alle man møder fra firmaet er yderst behagelige. Kæmpe anbefaling herfra.

30 novembre 2023