Tapijtcentrum Nederland - Venlo Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Nijmeegseweg 8A, 5916 PT Venlo, Limburg, NL

Valutata 4 stelle su 5

In de winkel vriendelijke hulp. De stoffeerder correct en een vakman. U krijgt geen 5 sterren omdat ik wachten vervelend vind. Terwijl ik begrijp hoe een planning in elkaar steekt. Ik zal de... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zonder afspraak in 2 1/2 uur geweldig geholpen door Mike (en eigenlijk door het personeel van Tapijtcentrum Venlo) omdat: × we een bijzonder plezierig gesprek hadden; x de verkoper deskundig w... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super bedrijf! Ben bij het filiaal Venlo geweest werd gelijk aangesproken of ze konden helpen. Naar een afspraak te hebben gemaakt. Is alles goed verlopen bij mij thuis. Snel en netjes gedaan. Vriende... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Medewerkers denken goed mee, geven eerlijk advies en nemen de tijd bij een afspraak. Prijs- kwaliteit is prima!

Dettagli dell'azienda

6. Negozio di articoli per finestre

Informazioni su Tapijtcentrum Nederland - Venlo

Scritti dall'azienda

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.

Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!

Kijk op onze website!

Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:

1. De voorbereiding!

Inspectie en meten
Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te inspecteren en in te meten. Afhankelijk van jouw specifieke woonproducten controleren we bijvoorbeeld de dekvloer of checken we het raamkozijn.

Technisch advies
Op basis van de inspectie adviseren we je over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we je om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Meten = weten
Voordat we gaan monteren, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet jij precies waar je aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

2. Maken en bezorgen!

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, maken we jouw woonproducten op maat. PVC en laminaat wordt eerst bij je thuis geleverd om te acclimatiseren.

3. Montage door vakmannen!

Onze monteurs kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect eindresultaat: een vloer, trap of raamdecoratie waar je jarenlang plezier van hebt.

4. Is alles naar wens?

Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, lopen we samen met jou alle punten na en ontvang je een rapport van oplevering. En omdat we echt dé specialist in ons vakgebied zijn, beloven je één jaar extra garantie op de montage.

Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan één van onze 21 échte winkels!

Veel woonplezier gewenst!

• Nijmeegseweg 8A, 5916 PT, Venlo, Limburg, Paesi Bassi

• 077-3519563
Promotion box for Tapijtcentrum Nederland - Venlo

Gratis interieur advies

De styliste komt bij je thuis met advies gericht op je woning.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

148 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

947 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Goede adviezen en klantgerichte hulp in…

Goede adviezen en klantgerichte hulp in de winkel. Heldere planning en nakomen van afspraken.

3 dicembre 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Venlo

Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen, Joost. Veel woonplezier gewenst met de nieuwe vinylvloer in jouw woning!

Valutata 5 stelle su 5

Goed advies en zeer flexibel in het…

Goed advies en zeer flexibel in het inmeten en plaatsen van de gordijnen. Ze hangen er mooi. De vaklui hebben zelf op de eerste verdieping ook goed initiatief genomen om de vitrage op de slaapkamer goed en stevig te monteren.

22 novembre 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Venlo

Fijn om te lezen dat u naar tevredenheid geholpen bent. Hartelijk dank voor uw 5-sterren review. Wij wensen u veel woonplezier toe!

Snel en goed

Snel en goed geholpen door Rob Martens in filiaal Venlo / trefpunt.

9 novembre 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Venlo

Maike, wat fijn dat je goed geholpen bent door Rob met het maken van jouw keuze voor inbetweens voor de woonkamer. Alvast veel woonplezier gewenst!

Prima service

Voortreffelijk geholpen in de showroom bij het uitzoeken van onze nieuwe overgordijnen. Daarna werden alle gemaakte afspraken nagekomen. En zeer tevreden over het eindresultaat.

31 ottobre 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Venlo

Wat leuk om te lezen dat je bij ons bent geslaagd voor overgordijnen! Heel veel woonplezier gewenst en ook in de toekomst hopen we je nog een keer terug te zien in een van onze winkels.

Laminaat netjes gelegd

Laminaat netjes gelegd, vriendelijke mensen
Goed advies in de winkel
Helaas de plakplinten vergeten mee te leveren

2 ottobre 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Venlo

Bedankt voor de review! Onze oprechte excuses voor het ongemak van het niet meeleveren van de plakplinten. Dat komen we volgende week voor u in orde maken.

goed werk

goed werk, goede communicatie, duidelijke afspraken maken en nakomen

18 settembre 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Venlo

Bedankt voor het compliment over de communicatie en het nakomen van de gemaakte afspraken! Veel woonplezier gewenst.

Valutata 4 stelle su 5

Goede service, snelle levering en plaatsing. Laagdrempelig in contact en makkelijk te bereiken. Zeer vriendelijk personeel.

19 luglio 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Venlo

Dank voor uw review. We wensen u veel woonplezier.

Behulpzaam en Deskundig

Ik ben uitgebreid geholpen met het zoeken naar de juiste vloer, de verschillen werden duidelijk uitgelegd en er was ook samen gekeken naar wat binnen mijn budget paste.

De vloeren zijn ook uitstekend afgewerkt en in de woning gelegd.

12 luglio 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Venlo

Bedankt voor de uitgebreide, positieve review. Veel woonplezier gewenst!

Marciana

Zeer behulpzame, vriendelijke verkoopster. Ze heeft ons prima geadviseerd en alles duidelijk uitgelegd. Marciana bedankt!

6 luglio 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Venlo

Fijn om te lezen. Bedankt voor de positieve review!

Valutata 2 stelle su 5

Aflevering/bezorging

Levering ontvangen door twee vriendelijke bezorgers.De 22 pakken laminaat met een niet mals prijskaartje werden niet afgeleverd zoals ik had verwacht.De pakken lagen in een rommelige bus, niet netjes gestapeld maar schuin over elkaar heen met zelf machinaal gereedschap erop.Ik schrok hiervan.De pakken waren ontwricht en dan is het natuurlijk moeilijk deze op gebreken te controleren. De chauffeurs gaven meerdere malen dat ik eventuele schade kon melden en dan zou het goed komen.Ik ga deze echter pas over een paar weken leggen maar heb wel alvast een mail naar hun gezonden met mijn ervaring, Hoop dat het over een paar weken geen problemen op levert

13 giugno 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Venlo

Dank uw review. Op de eerste plaats onze oprechte excuses voor de manier waarop het laminaat bij u bezorgd is. We hebben hier reeds met u contact over gehad. We streven ernaar om een optimale dienstverlening te bieden aan onze klanten, uw review zullen wij gebruiken om onze organisatie nog verder te verbeteren.

Vakmensen

Vakmensen, kundig en meedenken.

13 giugno 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Venlo

Bedankt voor het compliment over onze montageservice. Veel woonplezier gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Gewoon goed alles verzorgd zoals…

Gewoon goed alles verzorgd zoals afgesproken. Goede en meedenkende verkoopster

22 maggio 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Venlo

Bedankt voor het compliment over de geboden service in onze winkel in Venlo! Veel woonplezier gewenst.

Valutata 5 stelle su 5

Geweldig geholpen in de winkel

Geweldig geholpen in de winkel, de opmeting en ophanging thuis was ook zeer goed. Zeer klantvriendelijke medewerkers 👍
Digitale communicatie ivm de afspraken waren ook prettig.

15 maggio 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Venlo

Bedankt voor de complimenten! Fijn dat alles naar wens is geplaatst en de communicatie prettig is verlopen. Veel woonplezier gewenst!

Valutata 2 stelle su 5

Hoge voorrijkosten

We hebben afgelopen 3 jaar ondere andere jaloezieën gekocht. Om reden van gaat deze niet goed meer omlaag. Dit probleem was eerder en toen verholpen. Echter nu wordt er €75 voorrijkosten gevraagd. Buiten dit absurde bedrag waar je ruim een volle tank voor hebt, getuigt dit niet van klantvriendelijkheid.
We hebben meerdere producten gehad die of niet goed opgehangen waren of plots mankementen vertoonden,deze werden netjes opgelost. Maar nu word ik als klant met een 'verleden' aan gegronde klachten, niet geholpen, tenzij ik deze belachelijke hoge voorrijkosten betaal.
Jammer dat dit zo moet, nu heb ik dure jaloezieën waar ik bijna niks mee kan!

16 maggio 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Venlo

Bedankt voor de review. Spijtig om te lezen dat u niet tevreden bent en dat de door ons aangeboden oplossingen niet naar wens zijn. Wij zullen dit intern bespreken.

Tevreden

Afspraak werd goed nagekomen en rolgordijn snel en
vakkundig gemonteerd.

24 aprile 2024

Risposta di Tapijtcentrum Nederland - Venlo

Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met de geboden montageservice! Veel woonplezier gewenst van de nieuwe rolgordijnen.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più